Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj chtěla bych znát váš názor co říkáte na kočárek EASY WALKER DUO WALKER SKY, mě se zdá úžasný už z důvodu skladosti atoho že tam mohou jít i sedačky MAXI COSI,které byly vyhlášeny tento rok jako nejbezpečnější autosedačky. Díky za názor Jana
Máte zkušenost s EasyWalker DuoWalker?
Přidejte zkušenost s EasyWalker DuoWalkerS těma sedačkama bych to nepřeceňoval,vleze se tam jenom jedna!!!!
Taky jsem mě zájem ![]()
Já tento kočárek mám a nemohu si ho vynachválit. Byla jsem osobně několikrát v Kolíně, kde mají na kočárky pro dvojčata speciálku. Prostě, konečně někde hafo kočárků pro dvojčata výběr. Asi 25 typů.
Já jsem naposled mluvila s panem Caltou mladším, se kterým jsme prošli všechny kočárky. Byla jsem tam pokaždé celé odpoledne..
Mě ten easywalker přesvědčil. Prostě lehkej, skladnej, stabiĺní, úžasně se ovládá.
Autosedačka tam jde opravdu jen jedna, ale to ničemu nevadí, stejně bych je nepoužívala, protože nosit 2 autosedačky je horší, než-li 2 korby.
Já kočárek mohu jen a jen doporučit.
Tady maj prezentační video:
http://www.kocarky.cz/video.html
Ahoj Diana
Ahoj, mám 14týdenní dvojčátka a kočárek se nám moc osvědčil. (Můžu se připojit i ke chvále kolínské prodejny…) Je velmi snadno ovladatelný, takže na procházky si s ním troufne i moje mamka, a ta váží 45 kg
Dobře se s ním zatáčí, vše jde lehce. Jediná nevýhoda - nepéruje, takže nelze děti houpat, jen „ze strany na stranu“. Také se nám trochu odírá „lak“
na „stříbných“ součástech, „bočnicích“ atd., ale to je detail. Je ale skvělé, že ho má člověk za pár vteřin složený do auta a zase rozložený. Děti mají v korbičkách stále dost prostoru (chlapeček už bude mít 6 kg…). Takže jsme spokojeni a doporučuju!
Ahojky jsem rozhodlá pro tento kočárek, budeme mít 2 holčičky půjdou na to už i od února dvě autosedačky, jen se nemůžu rozhodnout pro barvy a scháním hluboký korbičky, autosedačky už mám a sporťák koupíme nový.
Ahoj, mámě 6měs. dvojčátka, holčičku a chlapečka a kočárek používám již od narození. Je super skladný a hlavně lehce ovladatelný ( mám 50kg a děti už celkem 13kg). Od minulého týdne užíváme sporťák, nemůžu si ho vynachválit. Líbilo se mi, že jsem si mohla vybrat různý odstín korbiček a sporťáku, korbičky máme hnědé barvy a sporták černé barvy. Pokud někdo máte zájem zakoupit korbičky hnědé barvy, ozvěte se, pošlu fotku a můžeme se domluvit ![]()
Ahoj, mimina jsou sice ještě v břiše, ale taky jsme vybrali easy walker duo, protože nám připadá bezvadný až na jednu maličkost, a to, že se nedají polohovat opěrky na nohy? Nevadí to nějak? Pokud jsou děti malé, mají nohy nahoře, ale jak začnou růst, tak jim ty nožky budou jen tak viset dolů a nemají je o co opřít, není to nepohodlné? ![]()
když vás maminka vozila v golfkách (dnes se říká sporťák..), tak jste měla polohovatelné opěrky na nožičky???
Barbucho - mají si je o co opřít - ta opěrka je prostě jen v jedné poloze. není to tak strašné, jak se zdá, dítě si krásně nožičky opře, nikam nevisí, leží na té podpěrce. mám zappky a tam je to podobné (jasně, jiná kategorie, ale syn v nich jezdí od 10m a úspěšně, jednu dobu spal jen v nich
)
co by mi na EW vydilo více je polohování na zipy- nevím, třeba to není taková hrlza… ale už jsem slyšela, že zipy jak se nedovřou jednou úplně, pak povolují… bylo to u EW, ale slyšela jsem jen o jednom případu..
Er - nevím, co jsi svým příspěvkem chtěla říct.. nešlo to napsat jinak??
ono, všechno je teď jinak, nejde to moc srovnávat. nevozili jsme se v autosedačce, měli hlubočák do roka, ve kterém jsme seděli v kšírách.. golfky byly až prostařší děti a opravdu tobyly více golfky.. takže přirovnávat tyhle situace mi nepřijde moc vhodné.. ![]()
er: obávám se, že když já jsem byla mimino, tak moje maminka neměla nejmenší tušení, co to golfky jsou
![]()
Natašo díky, prcci teď mají 4 měsíce, takže jsou ještě v hlubokých korbách,ale obávám se, že za chvíli mi tam už nevlezou, zvlášť až se ochladí a budou se více oblíkat. Na sporťák už se těším, s těmi zipy uvidím, jak to bude vypadat a když tak dám vědět, jestli jsme spokojení nebo ne ![]()
Ahoj, máme kočárek Easy Walker také objednaný, tedy pro jedno mimčo, které se má narodit v září. Kočárek se mi moc líbí a přijde mi velmi praktický. Objednali jsem verzi s jedním kolečkem, od které mě ale všichni zrazují, že je to při manipulaci nestabilní. A také si nejsem jistá, zda je kočárek dostatečně zateplený, když má „jen“ látkovou korbu. Korbičku budu užívat hlavně přes zimu. Chtěla jsem se zeptat, zda s tím nemáte někdo zkušenosti. Předem moc díky.
Eos11 píše:
Ahoj, máme kočárek Easy Walker také objednaný, tedy pro jedno mimčo, které se má narodit v září. Kočárek se mi moc líbí a přijde mi velmi praktický. Objednali jsem verzi s jedním kolečkem, od které mě ale všichni zrazují, že je to při manipulaci nestabilní. A také si nejsem jistá, zda je kočárek dostatečně zateplený, když má „jen“ látkovou korbu. Korbičku budu užívat hlavně přes zimu. Chtěla jsem se zeptat, zda s tím nemáte někdo zkušenosti. Předem moc díky.
Korbičky jsou zateplené dost, nemusíš se bát. Holky jsou narozené koncem července a zimu v pohodě přežily… ![]()
Eos11 píše:
Korbičky jsou zateplené dost, nemusíš se bát. Holky jsou narozené koncem července a zimu v pohodě přežily… ![]()