Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s EasyWalker DuoWalker?
Přidejte zkušenost s EasyWalker DuoWalkerHolky co už máte EW, také jsem ho koupila, jen bych se ráda zeptala jak dlouho jste používaly hluboké korby? Holky se mají narodit červen/červenec tak zhruba od jakého měsíce jste používaly už sporťák, od roku? Dřív? Děkuji za názor ![]()
Tutunka30 píše:
Holky co už máte EW, také jsem ho koupila, jen bych se ráda zeptala jak dlouho jste používaly hluboké korby? Holky se mají narodit červen/červenec tak zhruba od jakého měsíce jste používaly už sporťák, od roku? Dřív? Děkuji za názor
Naše holky jsou narozené na konci července a v korbičkách byly ještě minulý týden… ![]()
Sporťák jsme nasadily až teď, když se oteplilo.
holky prosím, chtěla bych se zeptat, jaké máte (nebo jste měly) do EW hlubokých korbiček fusaky? podle toho jak jsou ty korby maličké (oproti single kočárkům), tak mi přijde, že se tam dlouho ve fusaku nevejdou. jaké máte prosím zkušenosti? moc díky!!! (čekám dvojčata v září)
lennik píše:
holky prosím, chtěla bych se zeptat, jaké máte (nebo jste měly) do EW hlubokých korbiček fusaky? podle toho jak jsou ty korby maličké (oproti single kočárkům), tak mi přijde, že se tam dlouho ve fusaku nevejdou. jaké máte prosím zkušenosti? moc díky!!! (čekám dvojčata v září)
Já jsem měla zimní fusaky od Emitexu a vešly se tam v zimě v pohodě.
Dobrý den souhlasím také jsme měly emitexové a teď je používám i do sporťáku a na jaro podzim jsme koupili ty slabší od emitexu a taky supr
Dobrý den nám se kočky narodily v prosinci a do sporťáku jsme je dala v osmi měsících. Hned po tom co zjistili jak se otočit a zvednout se, což bylo v korbičkách celkem nebezpečné. ![]()
Dobrý den, v srpnu/září čekáme dvojčátka, moc se mi zalíbil kočárek Easywalker Duo Plus.Jen pořád pochybuji a od budoucí koupě mě odrazuje vnitřní rozměr korbičky 75×28cm. Přijde mi, že se tam dítě v 5-6 měsících(samozřejmě při běžný velikosti dítěte) se zimních fusakem nemůže vejít, anebo když vejde, tak tak bude jak „sardinka“. Jaké s tím máte zkušenosti? Prosím o rady a názory. Budu ráda i za doporučení kvalitního jiného kočárku pro dvojčata.Děkuji Jířa
já jsem na něj taky mrkla, teda u nás je to zatím velmi předčasné, jen ze zvědavosti…
co mi vadí jsou poměrně malé boudy a ta opěrka na nohy, že není polohovací, ale viděla jsem někde fotku, kde mi připadala jakoby zvedlá, teda pro obě děti naráz ![]()
Asi se budu opakovat, uz jsem to psala v jinych diskuzich, mam TFK twinner twist, podle me nejlepsi kocar, operku ma polohovaci, deti se mi narodily v srpnu, mely byt zacatkem rijna, do konce brezna byly v korbe a vesly se dobre, pak jsem je uz vyndala, chtely videt.. oproti Easy ma vyhodu, ze ma brzdu na madle, pro me nejlepsi pomocnik..
ja taky „ocumuju“ jen ze zvedavosti:-)nu, tak to máme stejný problém:-)snad nam naka jina zkusena mamina poradi.nekoukala si prosim te na jiny kocarky? popripade jaky?
kočár mám a neměnila bych za nic na světě - byl pro mě díky tomu problém teď vybírat monokočár, protože jsem sakra zhejčkaná komfortem tohohle kočáru! nakonec mám EW i v monoverzi ![]()
k dotazu - korbičky jsou malý - je to daň za to, že kočár se vejde do 80 dvěří a korbičky jsou oddělené, ale měla jsem děti na zimu a teprve na jaře jsem je dávala do sporťáku…a to i proto, že už chtěly víc koukat - vešly se tam do těch 6ti měsíců ve fusakách v pohodě - jen pokud koupíte origoš fusaky od EW - tak je třeba nejdřív do korby nacpat fusak a do něj dát dítě ![]()
se sporťákem jsem moc spokojená a děti si ho užívaj. polohování nohou jsem nijak nepostrádala
a super je to polohování na zipy - usnuvší děti v sedě, krásně člověk položí bez toho, že by je probudil! ![]()
omlouvam se za blbou otazku, ale co to je monokocar? jeste bych se rada zeptala, ma sportak „pevny-tvrdy zada“? nekde jsem cetla, ze muze byt jen latka a tim jsou deti zkrouceny.
monokočár myslím kočár pro jedno dítě - páč dle metru můžeš vidět, že každým dnem porodim třetí dítko ![]()
záda má tvrdý dostatečně a polstrovaný - dávala jsem tam holky i když ještě samy neseděly a jezdila jsem s nima na rehabilitace na kontroly a tam paní doktorka kočár taky chválila, že je dobrej ![]()
takze sama pozitiva… to jsem chtela slyset,abych manzelovi tento typ dala jako hotovou vec:-)dik
My sme používali Easy Walker celú zimu, dvojčatá sú septembrové a zima v nich určite nebola, ale dávala som na ne pláštenky originál na EW, ktoré teplo tiež zadržali a látka nenavlhla.