Kočárek Easywalker Harvey recenze

182
11.2.18 14:26

Kočárek Easywalker Harvey recenze

Ahoj. Prosím nemáte některá zkušenost s kočárkem Easywalker Harvey? Moc se nám líbí, ale na netu jsem nenašla žádné recenze. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
21.1.19 10:30

Ahoj. Není tu někdo, kdo by už kočárek vlastnil a mohl by prosím napsat recenzi? Děkuji :)
jediná, o kom vím je: @NufikPufik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24998
21.1.19 10:32

Na fb ve skupince easywalker urcite nejaka recenze bude, holky ho tam mají, i jsem ho tam parkrat videla v bazarku… tk to zkus tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.1.19 10:37

@debra.morgan díky, mrknu tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.1.20 17:20

easywalker harvey

Mestsky kocar, perfektne ovladatelny, lehky, designovy. do auta ho slozim jednou rukou na dve cvaknuti. slo by i na jedno, ale zkracuju rukojet. vypada krasne, lze s nim jezdit po eskalatorech, nevim jak to popsat, ale predni kola stoji na jednom schodu a zadni myslim o dva schody nize a je to v takovem uhlu, ze dite pohodlne lezi. proste mestsky kocar. nema zadne specialni vychytavky, nema se co pokazit. je jednoduchy. co bych vytkla je uzka korba, ale to maji temer vsechny mestsky.
dite se mi tam zatim vleze i s fusakem a tu jednu zimni sezonu v tom dame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.20 19:54

Harvey easywalker2

Původně to byla moje první volba. Dneska jsem se byla podívat ve feedu. Oproti třeba noordi fjordi mi přišel strašně malickaty, nízký, mini korbička :nevim: Jak už tu zaznělo, do města asi ideál, já jen nejsem městská a malé miminko asi taky mít nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.2.20 10:34

@Berrysek2807 Já mám Easywalker harvey 2 exclusive grey a jsem z něj nadšená. Malému je 7měsíců (7,3kg) a stále se tam pohodlně vejde. Žijeme ve Vídni a pohyb po městě je s ním o mnoho snažší, protože je lehký (z toho jsou všichni hrozně překvapeni) a snadno manipulovatelný. Pro mě je základ, že se otočí o 360stupňů na místě, což člověk uvítá v obchodech, v MHD, ve výtahu i v našem malém bytě. Dostal i nějakou cenu za snadnou ovladatelnost a s tím plně souhlasím. A i kdokoliv z mého okolí, kdo už měl děti a má odvozeno, tak jsou z toho dost v šoku. Bála jsem se terénu, ale parky a nezpevněné cesty zvládá v pohodě. Nevydala bych se s ním do lesa/do Alp, na to podle mě není odpružený, ale stejně je podle mě pro tyto účely nejlepší nosítko. Jinak nízký v základu je - vysvětlují to tím, aby na něj maminka viděla, když si bude dávat kafe :lol: Ale naštěstí jsme my už v základu dostali i takový zvyšovací adaptér, takže je to úplně v pohodě a pak se už na to jen přidává adaptér na korbu či autosedačku, plus má nastavitelné madlo, takže já se 169cm a ani manžel se 185cm s tím problém nemáme. Ale bez toho adaptéru určitě ne. Abych ale jen nechválila, tak mě někdy štve brzda při odbržďování, hlavně na začátku se mi stávalo, že jsem ho neodbrzdila úplně, dala jsem to do nějaké mezipolohy, ze které se mi to samo vrátilo do zabržděné polohy a já tak při vystupování z metra najednou zadrhla. A pak ta krycí vrstva té korbičky (nevím jak to nazvat) je přichycena jen k té korbičce a ne na konci u nohou, takže když fouká hodně vítr (ve Vídni je dost větrno), tak se mi to občas zvedne u nohou, ale většinou pomůže, když to více přetáhnu. Ale musím říct, že tohle jsem při nákupu vůbec neřešila a nevím, jak to mají ostatní značky. Byla jsem z toho výběru dost zoufalá, obešli jsme plno obchodů v Brně/ve Vídni, až jsme nakonec vybrali na veletrhu, protože konečně jsme mohla najednou vyzkoušet hodně značek různých kočárů. Já ještě přemýšlela o Hartanu - ale je šíleně těžký a o Bugaboo - ale ten je předražený a sporťák má málo poloh. A navíc Easywalker se dá přeměnit pro kočár pro 2děti, které jsou pak nad sebou, takže když má člověk děti po sobě, tak jedno leží v korbičce a jedno sedí ve sporťáku a nemusí člověk pak kupovat nový kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.4.22 10:56

@middle Hezký den, šla byste do toho kočárku znovu? My už máme vybraný a dokonce i zaplacený easy walker qtro plus (který má nafukovací kolečka, hodně odrpužený). Jen ten vzhled toho kočárku se mi 2× moc nelíbí. V prodejně, kde jsme ho kupovali jsem objeila i Harvey verzi 3 a musím říct, že se mi děsně líbí.
Jen mám strach z toho terénu, ale ruku na srdce, když půjdu do lesa se psem, tak kočár tam s největší pravděpodobností opravdu tahat nebudu a vezmu si nosítko..

S kolečkama jste spokojená?

Děkuji moc, Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
26.4.22 12:13

@Haninaa_B Ano, šla. Navíc to, co mi trochu vadilo u Harvey2, tak u Harvey3 to dokonale vyladili - např. stříšku, jak u korbičky, tak u sporťáku. Když jsem ho viděla, tak jsem říkala manželovi, že bych si ho hned koupila, protože je nádhernej. Navíc jsem navíc po 9měsících neplánovaně znova otěhotněla (koukám, že jsem to asi přivolala :), takže jsem potřebovala po 1,5 roce dvojkočár. Koupila jsem si Valcobaby Ultra snap duo a kvalita je úplně někde jinde. Kolečka u Easywalker se zdaleka, tak nesjíždí jako u Valco. A jsem fakt ráda, že se ten Easywalker dá využít i pro 2děti, jak s korbičkou, tak i 2sedačky. Takže i teď ho stále střídavě používám - a to jsou synům 2roky a 8měsíců a druhému 14měsíců. Ale jako je jasné, že pro větší děti jsou pak asi úplně nejlepší nějaké golfky, ale do nich se mi už moc investovat nechce a navíc jízdní vlastnosti golfek nejsou moc dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
26.4.22 12:23

@middle Moc děkuji!

Toho sporťáku se taky bojím, že se tam pak dítě nevleze. Přítel má dva metry, takže očekávám větší dítě, tak abychom po dvou letech nemuseli kupovat nový kočárek :(

Já si musím připravit argumenty, proč ten kočárek chci vyměnit a na tohle nemám argument :( Protože u Qtro Plus je sporťák prostorově hodně velký :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.1.24 18:13

Dobrý den, mám Easywalker Harvey 3, vybaveny a celkově velice příjemný. Z osobní zkušenosti nedoporučuji polni cesty po dešti s napadanym listím a ani do poprasku sněhu v trávě. Kočárek je skvěle ovladatelný, ale myslím spíše do města a nebo po vesnici na chodník, v terénu se člověk celkem nadre teď na podzim v zimě, listí se nabaluje a přední kolecka se ucpou a nemůžete je, pokud neprostouchnete šroubovákem… Sousedka na zelený Bugaboo a jede o dost lépe. Také mi nevyhovuje sporťák s korytkem, člověk velmi špatně přebali a malému se v něm moc dobře nespalo… Bohužel první dítě, tak to jsou první zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí