Kočárek elfan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
30.5.17 13:02

Kočárek mohu jen doporučit zatím jezdíme v hluboké korbě ale super :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
2.11.17 22:56

Mám tento kočárek a musím říct že jsem docela zklamaná… :( používáme ho 3 měsíce a po měsíci začal při houpání, otáčení atp. vrzat, vržou nejen péra ale i něco jiného.. Kolečka nejsou při jízdě rovná, ale je na první pohled vidět, že jsou už lehce do osmičky :roll: když se nasadí vajíčko s adaptéry na konstrukci tak ten zvuk, který vydávají plasty zacvaklé v adaptérech, je pěkně nepříjemný.. Neuvěřitelné vrzání.. takže v tomto případě vrže jak plast z vajíčka, tak pružiny na konstrukci a to je teda koncert :pocitac: kočárem bych už znovu nekoupila.. A to jsem si myslela že mi zůstane na druhé dítě, ale když vidím, jak mě rozčiluje po 3 měsících, tak na něm těžko odvozím další dítě :zed: a poslední věc je brzda… Když se zabrzdí, nebo odbrzdí, tak je to hluk, jako když kolem jede vlak, takže každé použití brzdy mi probouzí dceru :roll: už mě napadla i reklamace, ale dcera spí denně v kočárku a žádný náhradní nemám, takže by to pro mě byla obrovská komplikace… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.11.17 08:45

Já mám tento od Elfan a jsem spokojená nic nevrže vše funguje jak má a malá je v něm spokojená máme už pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
3.11.17 17:37

@sojada u mě vrže konstrukce komplet celá, ale já mám úplně jiný podvozek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.11.17 11:02

Já mám s otoč. kolečky a na kočárku fakt vše v pho :-). Tak zavolat kde jste pořídila, já ho kupovala v Elfanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.11.17 11:03

Pokud vrže tak by sem reklamovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
5.11.17 21:12

@sojada joo reklamace mě napadla taky, ale dcera spí denně několik hodin v kočárku a reklamace je na měsíc a nemám žádný náhradní :( pro mě by měsíc bez kočárku byla velká komplikace.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.11.17 10:11

@donutkaP tak to je blbé :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.6.18 08:08

Dobrý den,

mám kočárek Elfan Max na houpacím podvozku. Kočárek je to parádní, je opravdu veliký, perfektně ovladatelný, super do terénu i sněhu. Jest pravdou, že pružiny houpacího kočárku vždy po nějakém čase vrzat začnou, brzda kočárku jde po čase špatně zabrzdit. Tyto všechny vady vycházejí dle mého z užívání kočárku, vyžaduje si tedy péči. Jednou za 14 dní vytáhnu vazelínu v WDčko a promažu a prostříkám vše co se musí udělat dle návodu před použitím (je to pětiminutovka). Kočárek tak plně slouží jak má bez vrzání a jiných neduhů.

Nesmírnou výhodou tohoto kočárku je sama společnost, která kočárky posílá na trh. Pán, který se mnou jednal mi vždy vyšel plně vstříc, konzultoval se mnou. Dokonce bez jakékoliv náhrady zaslal náhradní díly (např. začala se nám trhat pláštěnka ve švu, zdeformoval se plastový kotouč brzdného systému vlivem nepromazané brzdy).

Holky, když se budete o houpací podvozek starat, budete spokojené, pokud po takovém typu kočárku toužíte.

Ahoj Avlys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
19.6.18 21:40

@AvlysS Váš příspěvek mi přijde, jako by ho psal někdo, kdo má nějakou spojitost s prodejem těchto kočárů :lol: Nemyslím to špatně, ale nedalo mi to.. , jen mě to při čtení napadl..

Jinak tedy další postřehy ohledně kočárku.. Přešli jsme z korby, která teda byla fajn, na sportovní verzi a každou chvilku musíme dotahovat šrouby, které drží boudičku v určité poloze, protože jsou věčně povolené a při houpání padá bouda dolů, od věčného utahování už jsou šrouby samosebou smetené, takže je budeme muset vyměnit :roll: Madlo u sporťáku je na úplně divném místě, takže ho má dcera až někde u kotníků, takže dítě když je připoutané v sedě, tak na něj v podstatě ani nedosáhne a poslední věc, která je u sporťáku na prd, je nánožník, který je strašně mohutný a když se dá na kočár, tak je na horní straně strašně odstátý (musela jsem ho ohrnovat) a tím pádem je tam veliký otvor a dítě nějak extra nechrání před větrem, koupila jsem jiný a je mnohem lepší než originál :nevim: Podvozek nám vrže pořád i přes časté mazání.. už jsem si zvykla :lol: .. No a kolečka už máme vyměněná, protože se několik čuftů, které jsou na brzdění, vylámalo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
14.9.19 20:59

Týjo ten komentář je fakt jako bych ho psal já:-) Pouze doporučím nepoužívat WD 40 to je příliš řídké a rychle vyteče, lepší je vazelínový olej ( na kola a šicí stroje).
Pokud máte vylámané zuby na brzdě, tak je ji potřeba namazat.
Postup je jednoduchý, sundáte kolo, zacvaknete brzdu a pod čepem brzdy je takové korýtko. do toho je potřeba kápnout oleje. potom se Vám brzda nebude zasekávat a nezničíte ježka na kole. Pokud je již poškozený, tak není problém ho vyměnit, stojí 69Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
15.9.19 09:20

@jakanas Kočár už máme 2 roky, ale již bysme znovu nekoupili ani omylem.. Korbička ještě celkem šla, byla prostorná, ale sporťák je jedna velká tragédie :nevim: Ty nervy s padající boudou… :pocitac: To je asi nejhorší a nejotravnejší problém, který jsme řešili, stačí pár dní, nemusí se na stříšku ani sahat a jízdou v terénu se prostě povolí a pak je jen spadlá dozadu, což je super, když jste třeba 5 km od baráku, pere sluníčko a vy nemůžete zatáhnout boudu :roll:… Dceři už jsou 2 roky, takže už to nějak doklepeme, už stejně v kočáru moc nejezdí. Od roku jezdila, pokud to terén dovolil raději v golfkách Joie, abych si ušetřila nervy.. na druhé dítě pořídíme nový kočár a tenhle darujeme, teda jen s korbou, protože sporťák je na výhoz, pochybuji že by někdo chtěl zdarma sporťák s nefunkční střechou.. :lol:

@jakanas neberte to nijak jako nějaký útok na vás nebo tak něco, jen prostě mé celkové zkušenosti s tímto kočárem jsou takové jaké jsou, nikomu dalšímu bych ho nedoporučila, možná samostatně jen s korbou, ale ta sportovní nástavba, to je prostě tragédie.. :nevim: Toť vše.. Za mě nebrat.. Ale třeba má někdo lepší zkušenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.9.19 08:19
@donutkaP píše:
@jakanas Kočár už máme 2 roky, ale již bysme znovu nekoupili ani omylem.. Korbička ještě celkem šla, byla prostorná, ale sporťák je jedna velká tragédie :nevim: Ty nervy s padající boudou… :pocitac: To je asi nejhorší a nejotravnejší problém, který jsme řešili, stačí pár dní, nemusí se na stříšku ani sahat a jízdou v terénu se prostě povolí a pak je jen spadlá dozadu, což je super, když jste třeba 5 km od baráku, pere sluníčko a vy nemůžete zatáhnout boudu :roll:… Dceři už jsou 2 roky, takže už to nějak doklepeme, už stejně v kočáru moc nejezdí. Od roku jezdila, pokud to terén dovolil raději v golfkách Joie, abych si ušetřila nervy.. na druhé dítě pořídíme nový kočár a tenhle darujeme, teda jen s korbou, protože sporťák je na výhoz, pochybuji že by někdo chtěl zdarma sporťák s nefunkční střechou.. :lol:@jakanas neberte to nijak jako nějaký útok na vás nebo tak něco, jen prostě mé celkové zkušenosti s tímto kočárem jsou takové jaké jsou, nikomu dalšímu bych ho nedoporučila, možná samostatně jen s korbou, ale ta sportovní nástavba, to je prostě tragédie.. :nevim: Toť vše.. Za mě nebrat.. Ale třeba má někdo lepší zkušenosti :nevim:

Hele už jsem Vám to psal, ano u jedné série před pár lety byl problém s padající boudičkou. Každý kdo se ozval že má problém tak jsme mu boudičku do druhého dne opravili. Dnes už dávno používáme jiný systém. Takže pokud s boudou máte problém, není nic snadnějšího než ji odepnout a přivézt, nebo poslat, do tří dnů i s poštou máte boudičku plně funkční zpět doma.
Je škoda, že kvůli takové maličkosti nejste s kočárkem spokojená, mohlo to být už dávno vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
20.9.19 10:06

@jakanas o tomto nic nevím, že byla nějaká špatná série a padala u ní bouda, čtu teď poprvé :think: Teď máme na boudě už třetí vlastní šrouby, protože ty původní se, častým utahováním, smetly.. Čili mě ani nenapadlo posílat na reklamaci, když už jsme do toho zasahovali my a také už je kočár starší než dva roky, takže již není v záruce.. :roll: Když byl ten problém aktuálnější, tak dcera denně v kočárku spala, což bez boudy nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.20 13:31

Zkušenost

Prosím nějaké nové hodnocení kočárků Elfan? Jak jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí