Kočárek elfan

56
4.4.17 13:03

Kočárek elfan

Zdravím dámy,

prosím Vás pěkně, máte doma někdo kočárek Elfan, jedná se o českou firmu. Zajímá mě, jestli s ním máte dobré nebo špatné zkušenosti, protože na internetu se o něm není možné skoro nic dozvědět. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1293
4.4.17 13:07

Já nemám ale také mám zájem o info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
4.4.17 13:14

@Maneki tak snad se něco dozvíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
4.4.17 13:53

Tak co by jste potřebovaly vědět?
Ano jsme česká firma, kočárky vyrábíme asi pět let, prodáváme je již 12 let. Některé modely skládáme z již pefabrikovaných dílů, některé vyrábíme přímo u nás v Lukové.
Na naše zboží máme minimum reklamací, loni jsme prodali okolo 300 kočárků měsíčně a bylo z toho 8 reklamací, takže naprosto super.
Skoro všechny náhradní díly máme skladem, a za velmi zajímavé ceny.
Letos nově vyrábíme i matrace s línou pěnou do kočárku, menší i větší košíky pod kočárek, rukávníky ze stejné látky jako děláme kočárky a pokud se nám podaří sehnat kvalitní vlnu tak budou i naše zimní fusaky. Vše je již nachystané, jen nemůžeme sehnat vlnu v kvalitě kterou bychom chtěli nabízet.
Kužel Ondřej
Kočárky ElFan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
4.4.17 15:14

@jakanas děkuji, od vás jsem přesně čekala reakci :) Ráda bych ale reakci maminek co ho mají doma, samozřejmě, že ten kdo ho vyrábí, neřekne na něj nic špatného :) Neberte to ve zlém, jen bych ráda znala názor někoho, kdo s ním má zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
4.4.17 15:57

No co už aspoň jsem částečně odpověděl na co jste se ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
4.4.17 17:56

@jakanas já jsem se ptala na zkušenosti maminek, které ho doma mají :) Skoro to vypadá. že široko daleko ho nikdo nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.4.17 18:22

Také bych se ráda zeptala některé z maminek, jestli kočárek má, jaká je spokojenost. Klidně do SZ =)

A když je tu výrobce @jakanas, tak mám ještě dotaz. Je možné pořídit si kočárek se dvěma konstrukcemi? Tedy i houpací i s otočnými koly, ale pouze jednu korbičku, jednu sport. sedačku a jedno vajíčko? Někteří výrobci toto na individuální žádost umožňují. A pokud ano, jak by se to pohybovalo cenově? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
14.4.17 08:24

Ano to není problé, samostatný podvozek ( houpací, nebo s otočnými koly) stojí 3500Kč + je potřeba dokoupit i kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.5.17 20:17

@jakanas Dobrý den. Chci se zeptat. Přemýšlíme o tomto kočárku. Jaký je rozdíl mezi kočárkem Elfan a Raf-pol je to uplne to same? Vyroba u Vás v ČR? Nebo ne. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
16.5.17 08:11
@Kacule125 píše:
@jakanas Dobrý den. Chci se zeptat. Přemýšlíme o tomto kočárku. Jaký je rozdíl mezi kočárkem Elfan a Raf-pol je to uplne to same? Vyroba u Vás v ČR? Nebo ne. Děkuji za odpověď

Dobrý den, některé díly zatím nakupujeme od firmy raf pol, ale například elfan max už je kompletně vyráběn u nás.
Rozdíly jsou převážně v materiálech, zpracování a příslušenství.
Třeba jeden z velkých rozdílů je že v boudičkách poláci používají kulaté výztuhy, které občas projedou látkou. U nás se používají prošívané plastové pásky, které stejně tak dobře drží tvar boudičky a nemůžou se pohnout. Používáme lepší pláštěnky, jiné koše pod kočárek, matrace s maměťovou pěnou…
Zhruba do tří měsíců bude v prodeji další nový model s novým typem uchycení hluboké i sportovní korby.
TAkže sice jsou kočárky na pohled docela podobné ( nakoupili jsme od nich střihy), ale i tak jsou v nich značné rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.5.17 20:19

@jakanas My jsme ještě kočárek nevybrali a uvažujeme i nad Elfanem. Ještě se chci zeptat, máte kočárky s otočnými předními koly vhodné spíše do města, nebo více do terénu? Jak náročný terén by měly zvládat? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
18.5.17 13:41

@aluisina Do terénu je vhodnější houpací konstrukce s velkými koly, ale je to zase na úkor váhy a ovladatelnosti kočárku.
Když jsem jezdil se svými dětmi tak jsem měli podvozky oba a měnili jsme je podle toho kam se jelo. Na tůru do lesa, nebo procházku loukama jsme volili houpací podvozek ( model klasik) a do města podvozek s otočnými koly (modely OK), s kterým se dá bez jakékoliv námahy otočit na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.5.17 09:58

Dobrý den máme doma kočárek Elfan a max spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.17 23:12

Dobrý den, měla bych dotaz na vyrobce, zda lze zakoupit kocarek Elfan max pouze podvozek a hluboká korba, bez sportovni nastavby, popřípadě jestli vyrabite i adaptery na jiné autosedacky, nez Vase?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4