Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak konečně jsem se po roce užívání dostala k napsání recenze na Váš kočárek ![]()
Byla to prostě láska na první pohled! Velký prostorný kočárek s klasickými koly, které se perfektně hodí k nám do terénu! Nemůžu na něj říct půl slova. Vzali sme si od Vás „full service.“ S adaptéry na konstrukci se tam krásně zacvakne autosedačka a nemusím ji nikde tahat v rukách a ještě u toho krásně nakoupím do prostorné spodní tašky s reflexním prvkem. Nezdá se, ale je vážně velká a jsem ráda, že jste mě „ukecali“ od volby košíku. Po zveřejnění novinky jsem si nechala ušít batůžek, který je perfektní, jelikož ho můžu dát na záda a nemusím se s ním tahat v ruce, když v druhé něco nesu a alespoň mi to nepadá neustále přes rameno. Nebýt toho, že jsem musela dát již zimní fusak, který se v prodloužené variantě nevleze do hluboké korby, byla by malá, narozená únor 2020, v ní ještě na Vánoce.
Aby jste si nemysleli, že mluvím jen v superlativech, tak dvě malé drobnosti přeci jen najdu. Tou první je to, že u hluboké korby není možnost (nebo alespoň jsem ji nenašla?) úplně sklopit dolů střechu, aby na malou nesvítilo. To jde pouze u sporťáku. Ale nějak jsme to přežili
A druhou stránkou byla trošku komunikace. Nejlepší je telefon, ale když jsem něco potřebovala přes e-mail či dojednat osobní schůzku, tak jsem pána musela trochu více uhánět
A ještě možná trošku ty Vaše stránky… Teď už je to možná lepší, nevím, ale já jsem se v nich absolutně nevyznala. Polovinu věcí, co jsem si našla tady na FB nebo jsem chtěla, jsem tam nedohledala a je to škoda, jelikož nabídku máte širokou a variant kočárků tam ani nemáte tolik, co tady. Je to škoda
A ponaučení pro mě pro příště - nekupovat jarní fusak s bílám vnitřkem a trochu u toho výběru přemýšlet
![]()
Moc Vám děkuji, své volby nelituji a jsem spokojená. Každý nám závidí jeho barevnost a prostornost.:smiling_face_with3_hearts:
@Mainly prosím, vlož a zkopíruj recenzi ještě přímo sem , at se to tu neztratí, dekuju
super recenze
Zdravíčko, chystám se prodat náš klenot výbavičky - ELFan MAX první model v barvě Královsky modré v kombinaci s bílou koženkou a bohatým příslušenstvím (dvojkombi). Je v dobrém stavu, o kočárek jsme se starali s velikou péčí. Ještě určitě né jednomu miminku poslouží. V případě zájmu reagujte, prosím
Cena 5 500 Kč (PC byla vysoká)
Prosím, je tu aktuálně maminka, co má doma kočárek z novější série, jak jste spokojené? Uvažuji hodně o modelu retro s korbičkou Max (90 cm). Diskuze zde je o modelech několik let starých… Děkuji
.