Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o pomoc. Mám švědský kočárek emmaljunga, mondial duo combi, světle béžový koženkový. Teď v zimním období se na korbičce a boudě objevily světlejší flíčky, předpokládám, že je to vyžrané od soli. Chci jej reklamovat, zatím se ale majitelé obchodu, kde jsem kočárek koupila, staví negativně. Hledám další majitele tohoto kočárku, pokud máte stejný problém jako já, ozvěte se prosím, když nás bude více, možná se nám ho podaří vyreklamovat. Kočárek je velmi drahý a nezavinili jsme jeho zničení, moc mě to štve a mrzí. děkuji
Máte zkušenost s Emmaljunga City Cross?
Přidejte zkušenost s Emmaljunga City C...ahoj, vím o kterém kočárku mluvíš, nevlastním jej, ale chtělal jsem koupi, bohužel si myslím, že pokud se neobrátíš na ČOI, tak asi problém nevyřešíš. Hlavní problém vydím to, že severské státy nesolí při mrazech a tudíž nemají ani otestované korbičky na sůl. Přeji dobré pořízení.
Prosím nevíte někdo, jestli mají kočárky Emmaljunga přehazovací rukojeť? dík
tak to je škoda
moc se mi líbily, ale přehazovací rukojeť mi přijde dost praktická.. no nic, musím hledat dál (:
Kočárky Emmaljunga mají přehazovací rukojeť, dokonce není ani nutné sundavat korbičku.