Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
právě se blížíme do finále ve výběru kočárku - až mi z toho jde hlava kolem ![]()
Nemáte někdo zkušenost s touto trojkombinací?? Jedná se o Leviroo 3in1 a na pohled se mi moc líbí, naživo jsem ho bohužel ještě nikde neviděla (jsem z Prahy).
Pro jistotu přidávám i odkaz.
http://www.vsechnoprodite.cz/…il51458.html
Díky za každou reakci.
také mám o něj zájem,ale bojím se těch plastových koleček.Nikdo o tom kočárku moc info asi ještě nemá.
![]()
Platů bych se až tak nebála, má je třeba i teutonia a toje super kočár. Spíše by mi vadily ty kolečka jak u golfáku, z vlastní zkušenosti vím, že ve sněhu se s nimi neprojede. Nebo jen velmi těžko, i když jdou jistě zaaretovat.
Platů bych se až tak nebála, má je třeba i teutonia a toje super kočár. Spíše by mi vadily ty kolečka jak u golfáku, z vlastní zkušenosti vím, že ve sněhu se s nimi neprojede. Nebo jen velmi těžko, i když jdou jistě zaaretovat.
Holky me se to leviroo taky strasne libi
ale behem mesice az dvou maji byt s nafukovacima koleckama
tak na nej zkuste pockat, myslim ze jak bude mit nafukovaci kola tak neni co resit ![]()
ono i ta teutonie je ma, jezdila jsem s ni a neni to tak hrozny
ale myslim ze na to leviroo se vyplati pockat
Ahoj děvčata, nám ve čtvrtek dorazil kočárek Leviroo domů a musím říci, že je naprosto úžasný.
Máme černou barvu. Mám ještě 3 měsíce do porodu, takže v reálu jsem ho nezkoušela, ale věřím, že nám bude vyhovovat. A kolečka nejsou plastová, jdou gumová, nebo pogumovaná.
zdravím všechny, jezdím s ním asi 14 dní, je super, ovšem pouze na kvalitní chodníky, asfalt nebo zámkovku. Jezdit po dlažbě nebo rozbité cestě je utrpení, hlavně asi pro mininko. Takže na kvalitní cesty ano, do terénu ne ![]()
Hezký den přeji ![]()
Holky prosím prosím,změřte někdo vnitřek hluboké korby a napište sem rozměry.
Děkuji moc ![]()
Míša
Ahojky všem , strašně se mi líbí kočárek leviroo 3v1, ale na netu jsem našla jenom eshopy a chtěla bych ho vidět naživo, předtím než ho koupím
Jestli některá víte o nějakém obchodě v Brně nebo někde poblíž, kde bych se na něho mohla jet podívat, budu moc ráda ![]()
ja bych tenhle kocarek taky chtela tak by me zajimalo jaky na nej mate vytky a jaky ma klady diky
Taky se mi líbil kočárek Leviroo ale po přečtení pár diskusí nejsem nadšená. Dávám odkazy
http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?…
Ahoj holky, švagrová má Leviro (3 kombinaci) a ve městě se s ním jezdí fajn. Sice jsem se ze začátku kopaly do podvozku, ale to se člověk zvykl… jediná chyba co jsem schledala je nemoudré zavěšení sítky dole, která se prodře o kolečka když se tam dají i celkem lehké věci… mimo město nemáme vyzkoušeno… cena primová! A korba je myslím dost velká… malému je 7 měsíců a zatím pohoda.
Zdravím,
mám od září 2010 kočárek Leviroo verzi 2010 a jsem s ním nadmíru spokojená. Viděla jsem ho na fotce a hned jsem se do něho zamilovala. Má super desing.
Kočárek je lehoučký, lehce se s ním manipuluje. Vyhovuje mi, že je velice skladný a rychle složitelný a rozložitelný. Nedělá mi problém prohodit vajíčko za velkou korbu či sporťák.
Když byla naše dcerka malá využívali jsme vajíčko maximálně.
Proti tomuto kočárku nemám jedinou vítku, snad jen to, že jsem se zpočátku kopala do podvozku, ale i na to jsem si zvykla. A má malou tašku na rukojeť ( u prodejce jsem si objednala větší )
Verze 2010 má nafukovací kolečka s aretací, což je super, třeba na „kočičích hlavách“. Má velký nákupní košík a ve verzi 2010 už se neprodírá o kolečka.
Kočárek mám vyzkoušený všude, ve městě, v obchoďáku, na polních cestách a dokonce i v lese a opravdu mu nemám co vytknout…
Maminky, jďete do něj, určo bych ho koupila znovu a zkovám si ho na druhé dítko