Nacvakávací autosedačka - využily jste?

Anonymni
5.12.08 17:25

Nacvakávací autosedačka - využily jste?

Zdravím všechny maminky. Pomalinku vybírám kočárek a už mi z toho jde hlava kolem. Vzhledem k tomu, že čekám první miminko, nemám s kočáry žádné zkušenosti a z okolí vím, že i drahý značkový kočár není bez chyb, držím se spíš při zemi. Předvybráno mám Espiro Atlantic nebo Pierre Cardin Toledo. U obou ale nejde nacvaknout autosedačku, tak pořád přemýšlím, jestli mi to bude chybět nebo ne. Napadá mě, že by se to hodilo snad jen když pojedu autem k doktorovi. Co Vy, využily jste ji nebo Vám naopak nacvakávací autosedačka nechyběla? Většinou budu jezdit stejně asi MHD…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5546
5.12.08 17:37

Měla jsem kočárek a autosedačku, která k sobě pochopitelně nepasovala a NIKDY mi to nechybělo. Na nákupy sem strčila vajíčko do košíku a nebyl problém, nenastala situace, kdy by mi to chybělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
5.12.08 17:58

U dcery jsem využívala hodně, u syna vůbec.

Pokud si myslíš, že ti to bude chybět, tak není problém koupit ještě golfky (např. Zapp, Buggster, Loola…), které později stejně využiješ a na které jde cvaknout i vajíčko Maxi cosi. Budeš mít vyřešeno všechno - kočár, golfky i kvalitní autosedačku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.08 18:09

Ahoj, my jsme to pro první dceru neměli, a ani jsme to nepotřebovali,ale teď na druhou se to stalo nezbytností, jednak nemusíme v autě tahat kočár i korbičku, prostě jen nacvakneme sedačku a je to a navíc můžeme jet ven i na delší dobu a vím, že malá se nijak nekřiví a taky vidí, co je kolem, takže není protivná, v normálním kočárku by dávno řvala. Zkrátka se dobře slaďuje program pro obě holčičky a já jsem v klidu. Mezi holkama je 2,5 roku. Takže jsem stoprocentně pro. my máme chicco sedačku a golfky.
 Tereza

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.12.08 18:23

Hm, tak co mamina, to jiný názor, že… :) Zvažuju to spíš jen proto, že máme poměrně malý kufr, tak by to bylo praktičtější, člověk by nemusel všude tahat korbu. Ikdyž zastáncem dlouhého vození v autosedačce teda nejsem, když je mimi ještě malinkaté, myslím, že by mělo být na rovném podkladu. Tak budu dumat dál…

• Citovat
  • Upravit
7584
5.12.08 18:54

Řekla bych, že je to super věc. Člověk se bez nacvakávací autosedačky dobře obejde, ale když jí má - přesně, jak říkáš. Nemusím pokaždé tahat korbičku.
My jí máme a je to super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
5.12.08 19:05

Hola:)
Tak ja jsem to vyuzila maximalne, hodne jsme cestovali. V podstate jsme skorapku vyuzili daleko vic, nez hlubokou korbicku.
Ocenila jsem, ze kdyz Cacorka usnula v aute, nebudila jsem ji, pouze jsem ji nacvakla s autosedackou na podzvozek.

TAk at dobre vyberes :wink:

• Citovat
  • Upravit
Cow
392
5.12.08 20:27

Tak já jsme měla nacvakávací a využila jsem jí. Je to super do obchodních center. Sice můžeš dát vajíčko do vozíku, ale do některých obchodů tě nepustí z vozíkem. Ale samozřejmě to není věc, bez které se neobejdeš. Není to nezbytné, ale je příjemné, že nemusíš tahat korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
5.12.08 21:23

Ahoj, tak já si ji nemůžu vynachválit. Mám malé autíčko, takže korba je někdy fakt problém. A navíc když malá usne, tak vezmu celé vajíčko, nacvaknu a jedu - nemusím ji budit a přendavat :wink:
Využívám ji opravdu maximálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
5.12.08 22:28

Neuměla jsem si to u dcerky bez nacvakávací sedačky snad ani představit, využili jsme ji jak jen to šlo, nej výhoda opravdu byla ta, že malá v ní usnula a já nemusela hned předělávat program, zkrátka se nacvaklo na podovozek a bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.12.08 11:26

Taky mame a vyuzila jsem u obou dcer - u prvni pred peti lety jsem teda nacvakavala na konstrukci Quinny sportaku a ted u druhe mame Zappky jeste po prvni a vyuzivame teda skutecne hodne, ze i manzel si to chvali - ono prece jen ted s pulrocnim sedmikilovym miminem se ta autosedacka paradne pronese. Jo a nakupy - kdyz jsem dala do kosiku autosedacku, nevesel se mi tam nakup, takze asi tak…
Neprihlasena Hanka1

• Citovat
  • Upravit
4242
6.12.08 13:08

Ahoj,
mame Jane Slalom Pro a neumim si predstavit, ze bych nemela nacvakavaci autosedacku na podvozek.. :wink:
Pouzivam auto opravdu hodne, neumim si predstavit, ze taham v kufru jeste korbu a pak ho prendavam z autosedacky do korby, davam k ni do kufru nakup atd atd… :roll: A to mame Octavii, takze kufr docela velky.
Vyuzivam to maximalne, pri ceste k doktorovi, nakupy, kdyz jedu ja k doktorovi… :wink:
Spis zalezi kde bydlis a jak budes auto pouzivat, jestli budes k doktorum a tak jezdit jen MHD, nemusis jezdit k rodicum daleko autem, tak Vam mozna staci autosedajda bez nacvakavani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.12.08 16:51

Já jen podotknu, že zkrouceného mimi v sedačce se bát nemusíš, mě v porodnici dokonce říkali, že je to pro něj lepší, né třeba na celý den, ale nákup a pojížďky tak zvládně lépe než v korbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.12.08 17:42

Záleží jak často jezdíš autem- já třeba jezdím skoro všude MHD a nacvakávací autosedačku jsem vůbec nepoužila.
A- můj osobní názor, který nikomu nevnucuji- když vidím v supermarketech úplně malinkatá miminka v autosedačkách, mezi těmi všemi spěchajícími a chrchlajícími lidmi, je mi jich líto. Myslím, že to pro takové malé mimčo musí být docela stres- v tom hlubokém kočárku má přeci jen mnohem větší soukromí, klid a pocit bezpečí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.08 10:07
Rdn. píše:A- můj osobní názor, který nikomu nevnucuji- když vidím v supermarketech úplně malinkatá miminka v autosedačkách, mezi těmi všemi spěchajícími a chrchlajícími lidmi, je mi jich líto. Myslím, že to pro takové malé mimčo musí být docela stres- v tom hlubokém kočárku má přeci jen mnohem větší soukromí, klid a pocit bezpečí…

No nevim, ale pro nase obe mimina byl daleko vetsi stres je na parkovisti spici vzbudit a pak je rvouci prenest do korbicky, kde trvalo pekne dlouho nez zabralo. Naopak v autosedackach vidim bud spici nebo naopak pekne se rozhlizejici mimina. Pro nasi pulrocni je lepsi byt v autosedacce a videt nez v korbe, kde se ji uz nelibi a rve. Hanka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4