Kočárek - Emmaljunga Edge

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Emmaljunga Edge 3-in-1?

Přidejte zkušenost s Emmaljunga Edge 3...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
18.9.11 16:57

Já jsem kupovala zhruba před rokem City Cross v bílé kozence, zlotý byl 6,30 Kč. Zlakala me hlavně slibovana dodací lhůta 1 týden, ve výsledku to byly týdny 3. Kocarek stal 2000 Zl tedy 12 600,– ( u nás 16000,– Kč), nanoznik 200 Zl tedy 1200,– Kč (u nás 1500,–) taška Exclusive na naše 2400 Kč ( u nás 3500,–) , doprava asi 450,– Kč, takze me to vyšlo zhruba o 4 tis. levněji a o 3 týdny rychleji - jestli to stojí za komplikace s případnou reklamaci je otázka štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.9.11 16:59
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladi79
26.9.11 20:15

Ke kočárku

Ahoj. Jsem teď ve fázi hledání kočárku a zvažování, zda jít do nového či staršího… Je to děs! Co vidím kolem sebe se mi vůbec nelíbí :-(. Kamarádka má Emmaljungu a když jsem teď vozila, byla to paráda. Má asi ten edge (dle obrázku na netu) i se stupátkem pro dvouletého staršího kluka. Dá se řídit jednou rukou, lehce se skládá, mi se vejde podvozek do kufru yarise (bez korbičky, tu bych dala na sedadlo…). Takže je to kočárek u mne na 1. místě :-)! Ale zvažuji vzhledem k ceně. Pokud někdo máte ještě zkušenosti s nákupem v Polsku, prosím o info, přítel tam služebně jezdí, tak bych jela s ním :-). Jinak se mi líbí ještě JEDO Bartatina, ale jen podle popisu a obrázku. Máte někdo zkušenosti i s touto značkou?
Ono se to nezdá, ale je to fakt náročné vybrat ten pravý. Naše mimi přijde na svět v únoru, takže další zimu asi ještě budeme potřebovat hluboký, ale nedovedu si to představit :-(((.

• Citovat
  • Upravit
149
27.9.11 01:01

Tak pokud koupíš jeden kočárek nový, kvalitní a vydrží ti třeba na dvě děti, tak mi to přijde jako výhra. Problém je, když koupíš něco, co ti nevyhovuje, musíš to pak prodávat a kupovat něco jiného…u nového kočárku je samozřejmě výhoda záruky, Emmaljungy z druhé ruky bych se ale nebála, ono to pár dětí odvozí, je to samozřejmě otázka kolik je člověk ochoten a schopen investovat.
Já po zkušenostech musím říct, že bych ze všech kočárků 100% doporučila jen Hartan a Emmaljungu. Hartany jsou možná trochu skladnější do auta, podvozky ne, ale ty sedačky a korby. Taky mají větší výběr podvozků, včetně trojkolky a je jich u nás víc, takže se dají snadno koupit i z druhé ruky. Emmaljunga má ale větší sedačky sporťáku, supr věc je zabudovaná síťka proti hmyzu v boudičce a podle mě je designově hezčí a taky má lepší odpružení. Myslím, že úplně to nejlepší :-) Víc houpe už jenom Inglesina, ale to podle mě zas houpe nepříjemně moc, s hlubokou korbou OK, se sporťákem už nic moc…
S Emmaljungou chybu neuděláš, jediná její „vada“ je, že v autě zabere dost místa. Pokud jedeš někam sama, tak to až tak nevadí, ale třeba vzít kočárek na dovolenou, může být s normálním autem problém.Taky pokud by člověk cestoval autem každý den, je to otrava dávat zvlášť do auta podvozek a zvlášť sedačku.
Já jezdím autem dost minimálně, takže mě to netrápí…
Jinak myslím, že většína dětí u nás je v hluboké korbičce tak do půl roku, max. do 8 měsíců, nemyslím, že byste jezdili v korbičce ještě příští zimu…pokud budeš miminko nosit někam do schodů, výborná věc jsou vložné tašky, pak ani nepotřebuješ korbičku.Jen sporťák a tu tašku (která třeba nemusí být originál Emmaljunga, ale třeba od EMitexu za cca 1200,– Kč)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladi79
27.9.11 08:59

Díky za zprávu! Jak to tak přebírám zleva, zprava :-), tak mi pořád vychází jako nejlepší řešení Emmaljunga. Naštěstí jsem z Olomouce, v Ostravě, kde by se měly prodávat, mám rodiče a do Polska to taky není daleko :-).
Jdu šetřit :-). Díky ještě jednou a ať se daří!

• Citovat
  • Upravit
3950
27.9.11 09:05

v ostravě máte prodejnu sam baby tam se jedo prodává já měla jedo fyn byl krásny užasny měa jsem ale jedo fyn 4 ds a krásně houpal jen jsem měla asi nějaky vadny kousek ale v ov jich už začalo jezdit dost a mamky jsou spokojené :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladi79
27.9.11 09:21

Tam jsem ten JEDO právě viděla na webu, takže se na něj pojedu podívat :-). Pokud by byl na stejné úrovni jako Emmaljunga, byla by to nějaká finanční úspora :-). Na obrázcích vypadá dobře. Díky

• Citovat
  • Upravit
149
28.9.11 22:38

Já Jedo neznám,ale ze všech kočárů, které jsme měli (a nebylo jich málo :) )je pro mě Emmaljunga na prvním místě. Oceňuju zejména odpružení, velikost sportovní sedačky i korbičky a přitom nízkou hmotnost (CIty Cross, Nitro City).
Pokud hledáš úsporu, zkusila bych obvolat prodejny Babyexpertu v Praze a V Ostravě, mívají tam starší kolekce za super ceny (City Cross a Nitro City za 10 tis. Kč),korbička se dá eventuelně koupit i v jiné barvě z nové kolekce, stejně to nevozíš zároveň :)
Nebo bych jako levnější variantu volila Hartan, ty se dají obzvlášť v Německu teď koupit za super ceny kolekci 2011 teď vyprodávají - např Hartan Topline X, což je čtyřkolka s přehazovací rukojetí stojí i s vložnou taškou pro miminko 466 Eur, čili asi 11,5 tis. + cca 30 Eur poštovné. Nebo pokud chceš lehčí kočárek kvůli skládání do auta tak Hartan VIP XL s hlubokou korbičkou za 500 Eur…
Hartan
Hartany mají v Olomouci v Timpu prodejna kočárky Davídek. …nic proti Polákům, ale budeš s tím jezdit minimálně 2 roky každý den, Švédům a Němcům věřím víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladi79
29.9.11 10:24

Díky moc za info! Emmaljunga je pro mě taky na prvním místě. Už jsem byla připravena, že za něj dám těch 14.300 Kč, ale pak jsem si dole přečetla, že je to cena jen za korbičky, nutno dokoupit za dalších 7.000 Kč podvozek!!! Tak to mne namíchlo pekelně. Kdo to kdy viděl, že je cena kočárku bez toho nejdůležitějšího? Babyexpert mne zklamal. Jestli neseženu starší Emmaljungu (pokud bys prodávala, dej určitě vědět :-)), tak ji buď koupím v Polsku (fakt levnější) nebo holt jinou značku.
Díky a zatím.

• Citovat
  • Upravit
149
29.9.11 16:03

No ono to vypada asi trosku divne, ale je to proto, ze si můžeš vybrat různé typy podvozku…každopádně nic levného to není :( proč babyexpert zklamal? Nemají nic v akci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladi79
29.9.11 16:09

Akci jsem u babyexperta nenašla, ale o tom to není. Ještě to bude zjišťovat. Zklamání se týká toho podvozku - beru, že si můžeš vybrat - což je super, ale naštvalo mne, že v té ceně, která tě hned praští do očí, není podvozek započítán. Myslím, že by v ceně měl být uveden základní podvozek a případně pak uvedeno, že podvozek může být i jiný, lepší, dražší… Ale chápu, že je to takto uvedeno schválně - lákadlo na nízkou cenu a pak je člověk nemile překvapen. Prostě marketing.
A ještě k babyexpert - vzhledem k tomu, že je to výhradní distributor této značky, cena si asi nadhodil. Kamarádka, která Emmaljungu má, je s ní spokojená, tak je toho názoru, že prostě tu hodnotu ten kočárek nemá :-(. A když se pak podíváš, za kolik se prodávají za hranicemi, tak u nás je prostě dražší. A 3000 Kč už je celkem velký rozdíl…

• Citovat
  • Upravit
149
30.9.11 00:51

Mas pravdu, normální by bylo uvádět cenu za komplet a pak eventuelne varianty. Ovsem člověk žijící v ČR je neustale vystavován nepříjemným překvapením :( Co se tyče ceny kočárku, me vyšel sportak na 12,5 tisíce, to mi přišlo ze je to cena odpovídající tomu co kupuju. Pravda je ze cena 16 tis. v ČR Už vypadala jinak…ale mám pocit, ze Už se to dost srovnalo ty ceny, ale levne u nás není nic, jen ne moc predrazene :((( Ale to není jen babyexpert, treba ty Hartany tu prodává spousta prodejců a stejně das za kocar s korbou VIP das u nás 17 tis. a v Německu v akci 500€ !!! To je fakt sila!

Zkus ještě na stránkach Emmaljungy jsou odkazy na prodejce, treba by to stalo za vylet do Polska - takovej předvánoční Krakov je nádhera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladi79
30.9.11 08:07

Jojo, asi tak nějak. Každopádně, pokud se mi nepodaří sehnat starší Emmaljungu, tak do Polska si zajedu či nechám poslat. Už jsem se na to dívala, vyjde to o ty 3000 Kč levněji a dokonce ti jej zadarmo pošlou v rámci PL, což u mne není problém, máme tam firmu :-). A jinak na výlet do Krakova se chystám taky, kdy jindy než teď, pak to nebude tak jednoduché :-))). S mimi budeme podnikat něco bližšího a jednoduššího, a to hlavně k babičkám :-).

• Citovat
  • Upravit
149
30.9.11 13:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vladi79
30.9.11 13:37

Strašně moc děkuji!!! Tyto stránky neznám. Dám vědět, jak to pokračuje a dopadlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4