Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem?
Tenhle přímo nemám. Mám expiro next manhattan - o pár let starší verzi (kupovaná v roce 2019.)
A musím říct, že jsem docela spokojená. Korba je takový velikostní průměr, děti se mi tam vlezly i s fusakem. Sporťák se dá dát do úplného lehu.
Stříška je prodlužovací a opravdu zastíní, k tomu tam je dost okének k větrání.
Ty jejich integrované moskytiéry jsou takové… mno, spíš jsem je nepoužila, protože stejně nedoléhají a je složitější se skrz ně dostat k dítěti. Ale univerzální síťka se dá koupit kdekoliv necelé dvě stovky.
Jezdí se s tím dobře jak po hladkých cestách a městě, tak po terénu. Má dobré odpružení. Akorát je těžký jak život. S korbou to ještě jde, ale jak má člověk sporťák a do toho 10kg+ dítě, tak už to jde cítit.
Ale jezdila jsem s tím i po lese a po polňačkách a v pohodě. I v hlubším sněhu to jelo. Akorát jsem byla zedřená jak mezek. A taky zabere skoro celý kufr. A chvíli trvá, než ho poskládáte.
Neměla jsem ho s espiro autosedačkou, koupila jsem si adaptéry a používala to s Cybex vajíčkem a byla jsem spokojená.
Za mě je to v dané cenové relaci (15k) super kočárek. Moje kamarádky, které si nakoupily jiné značky, je pak prodávaly a měnily za jiné typy. Nespokojené s tím, nebo oným. Já už v tom svém původním vozím druhé dítě a vím, že kdybych měla ještě jedno, nebo dvě (což nehrozí) tak je odvozí úplně s klidem.