Kočárek Gesslein + autosedačka Römer

1.12.13 09:58

Kočárek Gesslein + autosedačka Römer

Zdravím maminky,
hledám někoho, kdo řeší stejný problém jako my. Koupili jsme kočárek Gesslein F6 air+ a k tomu autosedačku Römer baby safe. Autosedačka by měla být kompatibilní s kočárkem pomocí dvou adaptérů. Ano, nasadit to lze, vše pasuje, ale hrozně se to vikle dobředu/dozadu, jako houpačka. Přijde mi to nebezpečné. Mám i video, ale to zde nejspíš nejde vložit. Samozřejmě jsem to řešila s prodejcem i dodavatelem a odpověď byla, že to tak prostě je a to houpání je normální.
Máte některá stejný problém? Myslím, že prodejce by měl o tomhle zákazníka informovat předem. Reklamace možná samozřejmě není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12651
1.12.13 10:04

Měli jsme autosedačku Roemer na F1. Ano, houpalo se to, ale určitě to nebylo nebezpečné. My jsme to teda použili asi 3×, protože synovi se v autosedačce nelíbilo, tak jsme přendavali do kočáru.
Nemyslím si ale, že by to byl problém, nikdy mě to ani nenapadlo.
Proč jste si to nenechali ukázat v obchodě?
Ono těžko informovat zákazníka - každému na kočáru může přijít divné něco jiného, 1000 zákazníků, 1000 podobných námitek. To aby výrobce udělal katalog :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
1.12.13 10:05

@Námořnička mam gesslein F6 a autosedacku maxicosy a take se to trochu vykla :nevim: nastesti to moc nevyuzivam, mala to moc v aute nemusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.13 10:12
@jessikka píše:
Měli jsme autosedačku Roemer na F1. Ano, houpalo se to, ale určitě to nebylo nebezpečné. My jsme to teda použili asi 3×, protože synovi se v autosedačce nelíbilo, tak jsme přendavali do kočáru.
Nemyslím si ale, že by to byl problém, nikdy mě to ani nenapadlo.
Proč jste si to nenechali ukázat v obchodě?
Ono těžko informovat zákazníka - každému na kočáru může přijít divné něco jiného, 1000 zákazníků, 1000 podobných námitek. To aby výrobce udělal katalog :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.13 10:13

V obchodě jsme zkoušeli, jak se to nasazuje a oddělává. Nenapadlo nás s tím jezdit po prodejně. Až doma, když jsme přejížděli nerovnosti jsme zjistili, že se to pohybuje o dobrých 10cm. Opravdu by to chtělo to video.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.12.13 10:20

@Námořnička No na té F1 to dělalo myslím taky tak. Ale jak říkám, nepřišlo mi to nebezpečné, nevadilo nám to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.13 10:24

Nakonec jsem to video zvládla ;-)

https://www.youtube.com/watch?…

Houpalo se to takhle hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
1.12.13 10:33

Já myslím, že ano… Nicméně teď neozkouším, už kočár ani autosedačku nemáme :-)
Gesslein je premiová značka, nemyslím si, že by dali do oběhu něco, co by bylo nebezpečné. My jsme s ním sice spokojení nebyli, ale bylo to z jiných důvodů, ne bezpečnostních.
Ono dítě se v tom takhle hýbat nebude, neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
1.12.13 10:47

@Námořnička tak to je s tou maxicosy to same…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
1.12.13 10:51

@jessikka Mozem sa spytat s cim ste neboli spokojni? Planujem kupu gessleinu a zatial som nan citala samu chvalu, tak ma zaujimaju aj negativne skusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
1.12.13 11:07

Máme Gesslein F4 a autosedačku MaxiCosi a taky se to houpe, byli jsme na to upozorněni už v obchodě, že to je normální. Víc mi vadí, že je ta autosedačka zvrácená víc nazad. V obchodě mi to ani nepřišlo, ale tak při koupi prvního kočáru nikoho nenapadne tohle řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.13 11:45

Děkuji za odpovědi. Nás na to prodejce neupozornil, což by měl, protože to považuji za celkem důležité. Nejspíš bych pak nekupovala dvoje adaptéry a autosedačku na podvozku nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí