Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Tobi?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi TobiRenault Megan neznam (resp. nikdy jsem v nem nejela), ale mame maxi cosi tobi a marne premyslim, proc by vyzadovala delsi pasy, podle me potrebuje stejne pasu, jako kdyz by se jim pripoutal trochu silnejsi clovek, coz tak dlouhe pasy snad mate…
Ja na jeji propoutani rozhodne ten pas „nespotrebuju“ cely, a urcite nemame nijak extra dlouhe ![]()
@Klementyna píše:
Renault Megan neznam (resp. nikdy jsem v nem nejela), ale mame maxi cosi tobi a marne premyslim, proc by vyzadovala delsi pasy, podle me potrebuje stejne pasu, jako kdyz by se jim pripoutal trochu silnejsi clovek, coz tak dlouhe pasy snad mate…
Ja na jeji propoutani rozhodne ten pas „nespotrebuju“ cely, a urcite nemame nijak extra dlouhe
Netusim proc
ale cetla jsem to a i me na to upozornovala jedna holka tady, proto se radsi ptam ![]()
Ahoj, taky jsem to cetla. My zvolili Romer king plus a jsme spokojeni. V bezpecnosti jsou tyto autosedacky na tom stejne ![]()
@mapos píše:
Ahoj, taky jsem to cetla. My zvolili Romer king plus a jsme spokojeni. V bezpecnosti jsou tyto autosedacky na tom stejne
Na tuto sedacku jsem take koukala, ale nas soused me od ni zrazoval, ze je celkem tezka a spatne se prehazuje z auta do auta, maxi cosi je pry daleko lehci a lepe se tam upina, takze jsme zvolili tu
![]()
@Almira-Alm píše:
Aha aha, my máme Megana 2000 a isofix tam je
No a kde ho mame my teda
Porotoze co ja vim, tak tenhle model je vyrabenej 1996 az 2002 a my mame tusim taky rok 2000. Ale kdo vi jak to je co se tyce toho isofixu ![]()
@Ms.Blueberry A jsi si jistá, že ho nemáte?? Taky jsme si to myslela ale je tam.. ![]()
@Almira-Alm píše:
@Ms.Blueberry A jsi si jistá, že ho nemáte?? Taky jsme si to myslela ale je tam..
Tak to jsi me nahlodala teda
ne, ze bych chtela isofixovou sedacku, ale zajima me to, treba tam teda taky je a nevim o nem ![]()
@Ms.Blueberry No mezi sedadlem a opěrkou, když prostrčíš ruku tak by tam měla být dvě kovová oka.. Pod každým sedadlem 2 asi tak 30cm od sebe
Jinak není v autě nikde nic o isofixu napsané ale oka jsou
Já jsem objednala sedačku s isofixem - přeci jen je bezpečnější ![]()
@Almira-Alm píše:
@Ms.Blueberry No mezi sedadlem a opěrkou, když prostrčíš ruku tak by tam měla být dvě kovová oka.. Pod každým sedadlem 2 asi tak 30cm od sebeJinak není v autě nikde nic o isofixu napsané ale oka jsou
Já jsem objednala sedačku s isofixem - přeci jen je bezpečnější
Ty jo vidis, tak to se tam pak schvalne podivam
Jj, bezpecnejsi urcite je
ale ten Tobi je dobre hodnoceny i jako neisofixovy a kdybych nahodou potrebovala jet s nekym jinym (kde isofix neni, tak jsem v prcicich, takze proto tenhle vyber…
@Ms.Blueberry Jojo taky jsme si to říkala a pak jsem usoudila, že nejstarší auto z okolí mám já ![]()
@Almira-Alm píše:
@Ms.Blueberry Jojo taky jsme si to říkala a pak jsem usoudila, že nejstarší auto z okolí mám já
Ahoj
Pro predstavu davam foto…
chtela bych se zeptat, zda nekdo nevozi ve starem Renaultu Megan sedacku MC Tobi…docetla jsem se, ze tato sedacka vyzaduje delsi pasy v aute, proto budu vdecna za rady tech, kteri maji odzkouseno. Diky