Maxi Cosi Tobi do Renaultu Megan

JellyBean
20.11.13 23:16

Maxi Cosi Tobi do Renaultu Megan

Ahoj :mavam:
chtela bych se zeptat, zda nekdo nevozi ve starem Renaultu Megan sedacku MC Tobi…docetla jsem se, ze tato sedacka vyzaduje delsi pasy v aute, proto budu vdecna za rady tech, kteri maji odzkouseno. Diky :kytka: Pro predstavu davam foto…

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi Tobi?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Tobi
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
20.11.13 23:47

Renault Megan neznam (resp. nikdy jsem v nem nejela), ale mame maxi cosi tobi a marne premyslim, proc by vyzadovala delsi pasy, podle me potrebuje stejne pasu, jako kdyz by se jim pripoutal trochu silnejsi clovek, coz tak dlouhe pasy snad mate…
Ja na jeji propoutani rozhodne ten pas „nespotrebuju“ cely, a urcite nemame nijak extra dlouhe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
21.11.13 00:19
@Klementyna píše:
Renault Megan neznam (resp. nikdy jsem v nem nejela), ale mame maxi cosi tobi a marne premyslim, proc by vyzadovala delsi pasy, podle me potrebuje stejne pasu, jako kdyz by se jim pripoutal trochu silnejsi clovek, coz tak dlouhe pasy snad mate…
Ja na jeji propoutani rozhodne ten pas „nespotrebuju“ cely, a urcite nemame nijak extra dlouhe :think:

Netusim proc :nevim: ale cetla jsem to a i me na to upozornovala jedna holka tady, proto se radsi ptam ;)

• Citovat
  • Upravit
1166
21.11.13 08:38

Ahoj, taky jsem to cetla. My zvolili Romer king plus a jsme spokojeni. V bezpecnosti jsou tyto autosedacky na tom stejne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
21.11.13 08:49

A nemáte tam isofix?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
21.11.13 09:25
@mapos píše:
Ahoj, taky jsem to cetla. My zvolili Romer king plus a jsme spokojeni. V bezpecnosti jsou tyto autosedacky na tom stejne :D

Na tuto sedacku jsem take koukala, ale nas soused me od ni zrazoval, ze je celkem tezka a spatne se prehazuje z auta do auta, maxi cosi je pry daleko lehci a lepe se tam upina, takze jsme zvolili tu :pankac: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
21.11.13 09:26
@Almira-Alm píše:
A nemáte tam isofix?

Nemame ;)

• Citovat
  • Upravit
9989
21.11.13 09:30

Aha aha, my máme Megana 2000 a isofix tam je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
21.11.13 09:36
@Almira-Alm píše:
Aha aha, my máme Megana 2000 a isofix tam je :)

No a kde ho mame my teda :cert: :mrgreen: Porotoze co ja vim, tak tenhle model je vyrabenej 1996 az 2002 a my mame tusim taky rok 2000. Ale kdo vi jak to je co se tyce toho isofixu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9989
21.11.13 09:42

@Ms.Blueberry A jsi si jistá, že ho nemáte?? Taky jsme si to myslela ale je tam.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
21.11.13 09:52
@Almira-Alm píše:
@Ms.Blueberry A jsi si jistá, že ho nemáte?? Taky jsme si to myslela ale je tam.. :D

Tak to jsi me nahlodala teda :lol: ne, ze bych chtela isofixovou sedacku, ale zajima me to, treba tam teda taky je a nevim o nem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9989
21.11.13 09:56

@Ms.Blueberry No mezi sedadlem a opěrkou, když prostrčíš ruku tak by tam měla být dvě kovová oka.. Pod každým sedadlem 2 asi tak 30cm od sebe :lol: Jinak není v autě nikde nic o isofixu napsané ale oka jsou :D Já jsem objednala sedačku s isofixem - přeci jen je bezpečnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
21.11.13 10:02
@Almira-Alm píše:
@Ms.Blueberry No mezi sedadlem a opěrkou, když prostrčíš ruku tak by tam měla být dvě kovová oka.. Pod každým sedadlem 2 asi tak 30cm od sebe :lol: Jinak není v autě nikde nic o isofixu napsané ale oka jsou :D Já jsem objednala sedačku s isofixem - přeci jen je bezpečnější :think:

Ty jo vidis, tak to se tam pak schvalne podivam :lol: Jj, bezpecnejsi urcite je :pankac: ale ten Tobi je dobre hodnoceny i jako neisofixovy a kdybych nahodou potrebovala jet s nekym jinym (kde isofix neni, tak jsem v prcicich, takze proto tenhle vyber…

• Citovat
  • Upravit
9989
21.11.13 10:04

@Ms.Blueberry Jojo taky jsme si to říkala a pak jsem usoudila, že nejstarší auto z okolí mám já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
21.11.13 10:08
@Almira-Alm píše:
@Ms.Blueberry Jojo taky jsme si to říkala a pak jsem usoudila, že nejstarší auto z okolí mám já :lol:
:lol:
ja treba dost casto jezdim i s brachou a ten tam isofix zase naopak ma, ale ta uchytka je jen na jedne strane :mrgreen: :nevim: nechapu to, ale proste je to tak. :lol: A muj deda ten ho tam myslim nema vubec :mrgreen: Jedine kde bude isofix na 100% je auto moji mamy a tchanovcu. Ty maji auta stara asi rok :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix