Nebezpečná autosedačka (vajíčko)

29.11.13 18:02

Nebezpečná autosedačka (vajíčko)

Dobrý den,

chtěla bych upozornit všechny maminky před nákupem kočárku SportLine v trojkombinaci. Kupovali jsme ho letos v březnu po neskutečných peripetiích s obchodem VaV kočárky, který si tyto kočárky dle slov prodavačky nechává dělat na zakázku pod touto svou značkou. O problémech s předními kolečky kočárku se nebudu rozepisovat, chtěla bych zmínit jejich nebezpečnou autosedačku, která údajně splňuje nejnovější normu ECE R 44 - 04, aspoň toto tvrdí štítek na sedačce. Protože už jsme malému koupili další autosedačku, chtěla jsem vyprat potah a sedačku uklidit. Po sundání potahu jsme zůstali úplně mimo, protože přímo pod zádíčky miminka se nachází cca 2cm přetok ve tvaru bodcem který malého celou dobu musel při jízdách autem tlačit. Umíte si představit, co by se stalo, kdyby jsme se vybourali?? Takže bych chtěla varovat všechny, aby si tuto trojkombinaci buď vůbec nekupovali nebo si při přebírání sedačku zkontrolovali. A prosím, udělejte to i Vy, maminky, které už sedačku doma máte. Nechápu, co může být ve výrobě za člověka, který pustí takový výrobek do prodeje. A přitom má být autosedačka v autě jako bezpečnostní prvek. A abych se vyhnula zbytečné kritice některých maminek… ano, jsem blbá, že jsem tuhle trojkombinaci za 7.000 Kč koupila. Máme ještě jeden kočárek od sestřenky, který jsem měla v úmyslu používat častěji a tento mít jen „do města“ k doktorce. Nová autosedačka už je na 1000% bezpečná, koupili jsme pultíkovou Kiddy GUARDIANFIX PRO2 2013-SL, která vyhrála první místo v německém Testu autosedaček. A odpoledne jsem podala podnět ČOI.

Stejný text jsem vložila i na rodina.cz pro ostatní maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
703
29.11.13 18:14

To je síla 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
29.11.13 18:14

Hrůza :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.11.13 18:17

Koupila jsem takhle trojkombinaci, levnou…no měnili jsme sedačku hned…co si šmejdi dovolí neskutečný

• Citovat
  • Upravit
13943
29.11.13 18:20

Tak to je mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
29.11.13 18:21

To by mne asi omejli :x

Pošli to někam na čoiku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
29.11.13 18:27

@Janiččka :cert: :poblion: :cert: okamžitě bych to reklamovala u výrobce, klidně napsala na D-Test!! Tohle si nemůžou dovolit, aji kdyby se autosedačka prodávala za 1kč!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
29.11.13 18:38

Mazec :cert: - tady není na místě jen emimino nebo rodina, ale normálně nahlásit a klidně zveřejnit, taková Nova a hvězdný reportér po tom skočí jako televize po flusu.

Ke koupi obdobných noname autosedaček se na přání zakladatelky nebudu vyjadřovat.

• Citovat
  • Upravit
14856
29.11.13 19:01

No pěkný! Doufejmne ze to bude varováním i pro ostatní, aby nekupovali noname sedacky, ale ty co mají dobre vysledky v ADAC testech.

Minimalne na tu COIku to dej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
29.11.13 19:12
@suik píše:
No pěkný! Doufejmne ze to bude varováním i pro ostatní, aby nekupovali noname sedacky, ale ty co mají dobre vysledky v ADAC testech.Minimalne na tu COIku to dej.

já koupila hauck nic světobornýho ale ani no name a taky paráda

• Citovat
  • Upravit
3440
29.11.13 19:20

Tohle je vážně neuvěřitelné :( poslala bych tv nova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.13 19:24

@Janiččka neskutečný 8o tohle bych někde zveřejnila - přes tv a pod, protože je to velmi nebezpečné :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.11.13 19:33

@ikyki no ja teda mluvim o sedackach, ktere prosli ADAC testy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.11.13 19:43

Šílený 8o a to vám tam malej neplakal v tý sedačce? vždyť ho to muselo bolet, chudáčka :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
29.11.13 20:25

Pa*chanti!! Vonlatit jim to o hlavu!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat