Nebezpečná autosedačka (vajíčko)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
29.11.13 20:40
@kve-tinka píše:
@Janiččka :cert: :poblion: :cert: okamžitě bych to reklamovala u výrobce, klidně napsala na D-Test!! Tohle si nemůžou dovolit, aji kdyby se autosedačka prodávala za 1kč!!! :zed:

8o 8o Přesně tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.11.13 20:40

Tak to je síla!!! 8o 8o 8o Jak si tohle můžou vůbec dovolit, to nechápu! Hlavně že se malému nic nestalo a že jste nebourali, nechci ani domýšlet následky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
29.11.13 20:46

Ja bych to poslala i nekam dal. Tohle je fakt hrozne.
Proto nekupuju zadne jine nez Svedske sedacky a Britax.

Mimochodem tohle jsem nasla od Britaxu. Video jak to vypada kdyz se dite v tech novych sedackach s polstarkem (ci jak se tomu rika) obrati na strechu.
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.11.13 20:53
@Loki01 píše:
Ja bych to poslala i nekam dal. Tohle je fakt hrozne.
Proto nekupuju zadne jine nez Svedske sedacky a Britax.Mimochodem tohle jsem nasla od Britaxu. Video jak to vypada kdyz se dite v tech novych sedackach s polstarkem (ci jak se tomu rika) obrati na strechu.
http://www.youtube.com/watch?…

a nebylo v tom to dítě (figurína) špatně posazené? 8o To by přece nemohlo projít testy. My máme pultíkové Cybexky pro obě děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.13 20:55

Na ČOIku jsem to už nahlásila, do médií by se to dostat mělo, ale nerada bych někde figurovala, takže já to na Novu určitě nepošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
29.11.13 21:02
@Antonie Bolavá píše:
a nebylo v tom to dítě (figurína) špatně posazené? 8o To by přece nemohlo projít testy. My máme pultíkové Cybexky pro obě děti

Ne ne, nebylo.
Dyt tam to decko neni nicim drzene.
Vsak vidis, ze tam sedi normalne.
Testy obraceni netestuji. To je prave ten problem, vetsina testu testuje naraz z boku a zepredu v ruznych rychlosti. Nektere meri zatez na krk, nektere ne.
Clovek si prave musi zjisit kde se co meri :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.11.13 21:03

@Loki01 no tak to je paráda :zed: Tak můžu říct manželovi, že ty sedačky za 12 litrů jsou na ho… a on mě vykostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
29.11.13 21:05
@Antonie Bolavá píše:
@Loki01 no tak to je paráda :zed: Tak můžu říct manželovi, že ty sedačky za 12 litrů jsou na ho… a on mě vykostí

V klidu. Zase tak casto se auta netoci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.11.13 21:10
@Loki01 píše:
V klidu. Zase tak casto se auta netoci :kytka:

jo ale riskuj to. Tady mám ještě jednu Romerku pásovou, ale který dítě do ní dát, žejo. To mám zas brouka v hlavě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
29.11.13 21:14
@Antonie Bolavá píše:
jo ale riskuj to. Tady mám ještě jednu Romerku pásovou, ale který dítě do ní dát, žejo. To mám zas brouka v hlavě :zed:

Jezis ja jsem mela drzet hubu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
29.11.13 21:14
@Antonie Bolavá píše:
jo ale riskuj to. Tady mám ještě jednu Romerku pásovou, ale který dítě do ní dát, žejo. To mám zas brouka v hlavě :zed:

Já bych se toho nebála, taky máme Cybex s pultíkem, a naše malá to má tip ťop a nevěřím, že by z toho mohla vypadnout. Kdo ví, co tohle bylo za sedačku, už když tam ta figurína seděla, tak měla mezi nohama a pultíkem místo, tak se nedivím, že vypadla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
29.11.13 21:18

@Antonie Bolavá Klid, to by nesměli děti vůbec ven, víš, co tam na ně číhá za nebezpečí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.11.13 21:27
@Loki01 píše:
Jezis ja jsem mela drzet hubu :zed:

ale prdlajs, to je potřeba vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
29.11.13 21:36
@Antonie Bolavá píše:
ale prdlajs, to je potřeba vědět

Je to fakt nepravdepodobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
30.11.13 18:02

Mně to teda taky připadá nepravděpodobné, aby takhle vyjelo, někde jsem o ní viděla video a tam právě bylo, že vyjet takhle ven nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí