Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@kve-tinka píše:
@Janiččka![]()
![]()
okamžitě bych to reklamovala u výrobce, klidně napsala na D-Test!! Tohle si nemůžou dovolit, aji kdyby se autosedačka prodávala za 1kč!!!
Přesně tak!
Tak to je síla!!!
Jak si tohle můžou vůbec dovolit, to nechápu! Hlavně že se malému nic nestalo a že jste nebourali, nechci ani domýšlet následky…
Ja bych to poslala i nekam dal. Tohle je fakt hrozne.
Proto nekupuju zadne jine nez Svedske sedacky a Britax.
Mimochodem tohle jsem nasla od Britaxu. Video jak to vypada kdyz se dite v tech novych sedackach s polstarkem (ci jak se tomu rika) obrati na strechu.
http://www.youtube.com/watch?…
@Loki01 píše:
Ja bych to poslala i nekam dal. Tohle je fakt hrozne.
Proto nekupuju zadne jine nez Svedske sedacky a Britax.Mimochodem tohle jsem nasla od Britaxu. Video jak to vypada kdyz se dite v tech novych sedackach s polstarkem (ci jak se tomu rika) obrati na strechu.
http://www.youtube.com/watch?…
a nebylo v tom to dítě (figurína) špatně posazené?
To by přece nemohlo projít testy. My máme pultíkové Cybexky pro obě děti
Na ČOIku jsem to už nahlásila, do médií by se to dostat mělo, ale nerada bych někde figurovala, takže já to na Novu určitě nepošlu.
@Antonie Bolavá píše:
a nebylo v tom to dítě (figurína) špatně posazené?To by přece nemohlo projít testy. My máme pultíkové Cybexky pro obě děti
Ne ne, nebylo.
Dyt tam to decko neni nicim drzene.
Vsak vidis, ze tam sedi normalne.
Testy obraceni netestuji. To je prave ten problem, vetsina testu testuje naraz z boku a zepredu v ruznych rychlosti. Nektere meri zatez na krk, nektere ne.
Clovek si prave musi zjisit kde se co meri ![]()
@Loki01 no tak to je paráda
Tak můžu říct manželovi, že ty sedačky za 12 litrů jsou na ho… a on mě vykostí
@Antonie Bolavá píše:
@Loki01 no tak to je parádaTak můžu říct manželovi, že ty sedačky za 12 litrů jsou na ho… a on mě vykostí
V klidu. Zase tak casto se auta netoci ![]()
@Loki01 píše:
V klidu. Zase tak casto se auta netoci
jo ale riskuj to. Tady mám ještě jednu Romerku pásovou, ale který dítě do ní dát, žejo. To mám zas brouka v hlavě ![]()
@Antonie Bolavá píše:
jo ale riskuj to. Tady mám ještě jednu Romerku pásovou, ale který dítě do ní dát, žejo. To mám zas brouka v hlavě
Jezis ja jsem mela drzet hubu ![]()
@Antonie Bolavá píše:
jo ale riskuj to. Tady mám ještě jednu Romerku pásovou, ale který dítě do ní dát, žejo. To mám zas brouka v hlavě
Já bych se toho nebála, taky máme Cybex s pultíkem, a naše malá to má tip ťop a nevěřím, že by z toho mohla vypadnout. Kdo ví, co tohle bylo za sedačku, už když tam ta figurína seděla, tak měla mezi nohama a pultíkem místo, tak se nedivím, že vypadla ![]()
@Antonie Bolavá Klid, to by nesměli děti vůbec ven, víš, co tam na ně číhá za nebezpečí?
@Loki01 píše:
Jezis ja jsem mela drzet hubu
ale prdlajs, to je potřeba vědět
@Antonie Bolavá píše:
ale prdlajs, to je potřeba vědět
Je to fakt nepravdepodobne.
Mně to teda taky připadá nepravděpodobné, aby takhle vyjelo, někde jsem o ní viděla video a tam právě bylo, že vyjet takhle ven nemůže…