Kocarek Hauck Sport

150
5.3.05 14:38

Kocarek Hauck Sport

Ahojky,
potrebuju koupit lehke golfky pro (ted) 13 mesicni dite. Docela se mi libi Hauck Sport 6. Nekde je uvaden mezi golfkami, jinde mezi sportovnimi kocarky. Ma spojenou rukojet, madlo, polohovaci zada a nohy, nakupni kosik a vahu 5kg! Cena se pohybuje kolem 1800Kc. Zda se mi to az prilis idealni :) Nemate s nim nekdo zkusenost? Treba by me zajimalo, jestli ma odpruzena kolecka, jak se s nim dobre jezdi/manipuluje, jestli za nej jde pripevnit kiddyboard a tak…
Moc diky,
 Nika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
5.3.05 16:27

Ahojky :P
Taky se mi líbil,ale nekoupila jsem ho z důvodu,že má délku lůžka pouze kolem 70cm a to mi připadá málo(malý má 9.měs. a už teď měří přes 70cm,chci,aby se tam i za nějaký ten měsíc pohodlně vyspal).Já jsem proto koupila HAUCK TANGO (délka lůžka výborných 95cm),je sice těžší 11,5kg,ale má ještě přehazovací rukojeť a to jsem také chtěla v každém případě.Jinak vypadá hodně podobně i kolečka jsou stejný(možná jen trochu větší).Výborně se s ním jezdí,dá se bez problémů řídit i jednou rukou.Je prostě super.
Tak přeju šťastnou ruku při vybírání toho pravého sporťáku!!! :P :wink:
Ketty+Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.3.05 20:00

Kde se dá koupit

Chtěla bych se zeptat,kde jsi ten kočárek (Hauck Tango) koupila. Snažím se jej najít na internetu a zatím neúspěšně. Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
5.3.05 21:21

Ketty,
diky za info. Kdyz 11.5kg je strasne moc :( Cekam druhe dite a to tahat takovouhle vahu bych proste nezvladla (ja mam 42kg) :( to uz rovnou muzu pouzivat svuj stary hluboky kocarek, ten ma jen o trochu vic… Tech 70 na luzko neni nic moc :( Ale snad by to mohlo stacit - mala ma ted, ve 13mesicich 72 cm… No, jeste si to rozmyslim.

Pavlo, ad Hauck Tango - jsem presvedcena, ze jsem ho nekde na webu zahlidla, ale nemuzu si vzpomenout kde :( Jestli si vzpomenu/najdu, pisnu adresu sem.

Nika (cvrcci 13m + 13tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.3.05 22:31

Niko :wink:
To bys tedy potřebovala s tou tvou váhou kočárek s pohonem,aby jel rovnou sám.Možná by byl lepší hauck sport(6,5kg) nebo hauck shopper(8,5kg).Nebo hledat podle váhy ještě něco lehčího.Ale určitě by byly lepší se spojenou rukojetí,abys je mohla lehce řídit i jednou rukou.Tak přeju hodně štěstí a ať ti všechno dobře dopadne.
Ketty+Honzík 9.měs. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
6.3.05 14:59

Ketty,
tak to mas naprostou pravdu :P Jenze kocar se vznasedlem jeste nedelaji :D Prave nad tim Hauck Sport premyslim. Dokonce ma tu spojenou rukojet - sance jak kocar udrzet na eskalatorech a ve zdravi prezit :)
Jen jsem ted navic zmatena z jeho vahy. Na strankach vyrobce uvadeji 5kg, na www.matysek.cz (a Ty nakonec taky) pisou 6.5kg. Lepsi by bylo tech 5 ;)

A diky za prani :)

Nika (cvrcci 13m & 13tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.05 10:30

Ahoj,
ja ted take resim aktualne koupi golfek, celkem m prisly fajn (az na tu cenu) od Qiunny Zapp,vazi 6kg a jsou velmi skladne. Nemate s nimi nekdo zkusenost? Mam jinak pekny sportak, ale je moc velky a tezky pro cestovani. hodne chodime po horach a mame krosnicku. golfky potrebujeme jako doplnek, kdyby v uz mimis nechtel byt nebo by to byla delsi prochazka.
jeste se zkusim podivat na ten hauck sport.
 Kika

• Citovat
  • Upravit
2907
26.3.05 20:52

Mě se taky hauck sport líbil a ta váha vypadá ideálně a cena je až podezřelá. Když jsem se na kočárek ptala v obchodě bylo mi řečeno že haucky jsou určeny pro supermarketový prodej a bohužel cena rovná se kvalita. Nakonec jsem koupila BABY DREAMS WALKER. Váží 8,5kg, délka lůžka je 76cm, průměr koleček 18 a20cm je hauck sportu velmi podobný a je dost stabilní. Cena je 3000,– včetně nánožníku, ten u haucku není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí