Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky. kamarádka čeká miminko na duben a uvažuje o koupi rakouského kočárku Hoco Tornádo. Máte s ním některá zkušenost? Dívala jsem se na internetu a vypadá velice dobře.
Máte zkušenost s Hoco Tornado S?
Přidejte zkušenost s Hoco Tornado SAhoj, my mame trojkombinaci ctyrkolku Hoco Tajfun. Mame s nim zatim jenom ty nejlepsi zkusenosti. A to jezdime kazdy den i nekolik hodin „terenem“ v lese
Slozena se mi vejde do kufru mensiho auta, bez toho, ze bych musela sundavat podvozek nebo kolecka. Takze bych asi uz nekupovala i tu autosedacku ke kocarku, ale zvlast jinou, protoze na podvozek jsem autosedacku dala celkem jednou! Nejak jsem nevidela zadnou vyhodu oproti kocarku, kdyz se mi do auta vejde cely, naopak spis same nevyhody (nelze dite nijak ochranit pri desti, slunci atd.)
Dalsi drobna vytka je, ze ta taska od narozeni neni zrovna neprostornejsi. Syn se narodil v cervenci takze pres leto byl jeste v tasce, ale s nastupem teplejsiho a „objemnejsiho“ obleceni, asi pred mesicem, uz zacal jezdit ve sportaku. Protoze se mu to ale spis libi, protoze vic vidi, a zaroven to nicemu nevadi, protoze sportak lze dat do polohy uplne lezeni, mi to tak nevadi. V kazdem pripade doporucuju kocarek si dobre vyzkouset, vcetne treba toho nalozeni do auta nebo vyneseni nekolika schodu, abys videla, jestli vam ta manipulace uplne vyhovuje. Jana
Jeste jsem zapomnela ![]()
Puvodne jsme taky zvazovali trikolku Tornado, ale na radu pi. prodavacky, kdyz jsem chtela stabilnejsi kocarek, prave kvuli jezdeni po lese, jsme nakonec koupili ctyrkolku, ted jsem mela moznost jet stejnou trasu s trikolkou, sice jina znacka, ale stabilitou se neda vubec srovnat, a napr. najezd na obrubnik jsem nezvladla v pohode ani na konci prochazky. Jana
Ahoj, my máme hoco hurricane a jsem s ním maximálně spokojená, mohla bych jen opakovat co už bylo řečeno výše. Nedávno tu byla diskuse na téma kočárky a zmiňovala se jako nedostatek u HOCO váha, ale v podstatě je stejná jako u ostatních kočárků, navíc je stabilní a dobře se s ním manipuluje (snadno se složí atd.). V tašce jsem syna vozila od dubna až do září, pak už se tam skutečně nevešel (ovšem to je problém i u jiných značek). T.
Ahoj holky, moc vám děkuji za odpovědi, vše kamarádce vyřídím a teď už je jen na ní, jaký kočár si vybere. Mějte se ahoj Markéta