Kočárek Inglesina Espresso

1
17.1.05 21:49

Kočárek Inglesina Espresso

Ahoj,
chtela jsem se zeptat jestli mate nekdo zkusenost s kocarkem Inglesina Espresso nebo Zippy?
Moji male je ted 9 mesicu a mam kocarek Deltim Skippy, ktery je zaroven jako sportak. Bydlim na vesnici, kde tenhle sportak vyuziju(narocny teren a Deltim ma velka terenni kola), ale kdyz jedu do mesta tak zabira cely kufr naseho maleho auta. Proto bych si chtela poridit nejaky dobre skladny, lehky golfac nejlepe ale se spojenou rukojeti.Dale by mel mit strisku, nanoznik, nakupni kosik,nastavitelnou operku zad ale asi i nohou (to ale to Espesso nema - je to dulezite ?).
Budu rada kdyz mi poradite.
Diky Edita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Inglesina Espresso?

Přidejte zkušenost s Inglesina Espresso
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
18.1.05 11:26

Golfky

Ahojky, řešila jsem teď úplně stejný problém. :?:
I. espresso jsem zavrhla proto, že má podle toho co jsem slyšela zádíčka polohovací páskem, s tím má kamarádka docela problémy :cry: a zippy asi nejsou polohovatelné a náš brouček ještě v kočárku pospává. U nás to vyhrály Jané energy, už jsou objednané, tak vyhlížím pošťáka.
Držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.1.05 11:47

My jezdime v Espressu uz leta a docela si ho chvalime. Mame ho jako alternativu ke Quinny trojkolce. Ocenuju na Espressu jeho lehkost - v pohode ho sama vynesu do tramvaje. Polohovani pomoci provazku je take v pohode a pokud vim podobne polohovani maji i trojkolky Jane. Polohovani nozicek jako nevyhodu nevidim, protoze v nem spime opravdu vyjimecne. Zada nejdou polohovat do uplne roviny, ale to nam take nijak nevadi. Jako vyhodou je v zakladni nabidce original plastenka a nanoznik. Jinak ma prostorny nakupni kosik a spojenou rukojet a brzdu, ktere jsou oproti klasickym golfacovym rukojetim a brzdam neocenitelne. Ja na Espresso presla z golfek ABC Design a jsou o tridu lepsi (i drazsi). Daleko lepe se s nima jezdi a jsou i odpruzenejsi. I cena je prijatelna oproti Zippy, ktere stoji pomalu jednou tolik. Tot asi vse - jsme spokojene.

• Citovat
  • Upravit
196
19.1.05 17:20

taťka a expresso

Dneska jsme byli s přítelem koukat na nějaké golfky do města, které bychom kombinovali se sporťákem. Přítel se úplně zamiloval do Expressa (vypadal, že je hned koupí a odjede s jimi, ačkoli je budeme potřebovat asi tak za rok). Takže krásné, lehoučké, snadno ovladatelné jsou :D Snad budou i příjemné pro mimi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí