Kočárek Jané Powertwin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
9.7.05 01:04

Kočárek Jané Powertwin

Dobrý den,milé maminky.
Jelikož se mi druhé dítko narodí s rozdílem dvou let od prvního,chtěla bych si pořídit tandemový kočárek Jané Powertwin.Jenže mám takový problém,že tento kočár neprodávají v žádné prodejně v našem městě,tak si ho nemůžu vyzkoušet.Zajímalo by mě,zda lze zadní sedátko polohovat do úplného sedu a jestli tam lze vložit univerzální tašku pro mimi.A taky budu vděčná za všechny vaše zkušenosti.Děkuji Lenna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Powertwin Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Powertwin Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
9.7.05 01:22

Chybička se vloudila,chtěla jsem napsat do úplného lehu,ne sedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.7.05 10:08

Ahoj,

pořídili jsme si ho před čtrnácti dny.Malá se má narodit za tři týdny a malému je teď 20m.Kočár je dokonalej!!!!Jezdíme s ním po bytě jak praštěný a Denísek si příšerně lebedí, je pan důležiťák.Zadní sedadlo není do úplné roviny, ale přesně jak píšeš, vyřešili jsme to koupí tašky do kočáru.Je mírně nakloněná, což vůbec nevadí.Zádíčka budou ležet na nakloněné rovině, podobně jako v postýlce, když měl malý rýmu.Určitě 100% lepší něž když jezdí mimča schoulená v sedačkách na podvozcích, kde teda zádíčka rozhodně rovná nejsou. Kočár je opravdu výborně ovladatelný, fakt jedním prstem.Dobře složitelný.No já jsem z něj nadšená.Není ani tak dlouhý jako ostatní tandemáče, na první pohled ze předu vypadá jako normál kočár.Mrkni do Štěstíček na fotku a můžu ti ho ofotit i z více pohledů, jestli budeš chtít, kdyžtak písni do Štěstíček…
Snad jsem pomohla, ahojky Pískle+Denis+Nella??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.7.05 13:21

Ahoj, priznám se, že mi přijde zbytečné pořizovat si tento kočárek,když budeš mít rozdíl 2 roky. Já mám děti po 14 měsících a od 2 let dcery už tandem kočárek nepoužívám, požívala jsem ho přesně rok, proto jsem si i koupila cam trolley-je levnější, přišlo mi zbytečné dát za rok ježdění 13 tisíc. Nyní mi dcera chodí hezky za ruku, budu pořizovat babyboard, to je taková plošinka za kočárek. Doufám, že nikoho neurazím,ale fakt si myslím, že už je to zbytečné.:-) Ahojky

• Citovat
  • Upravit
Vik
23
9.7.05 14:05

kOČÁR

Ahoj,
sice nevím,jak se jezdí s tím kočárem, cos si jmenovala, ale já mohu popsat svůj kočár - ABC Design tandem - je to také sourozenecký kočár - vepředu sedadlo a vzadu na mimi - jde sklopit úplně - zrovna teď v něm vozím 2m klučíka - bez tašky, protože je vodorovný.
Má nafukovací kola - vzadu dvě a vepředu čtyří otočný, jde řídit i jednou rukou a složit jde také dobře. A délkově je pouze o 10 cm delší než můj starý jednoduchý, a oproti němu je i užší. Nový mě vyšel okolo 8tis v Babystaru na Černém mostě.
Jestli chceš vidět foto - je v galerii květňátek nebo se ozvi.

Tak přeji šťastnou ruku při výběru
Věra + Lukáš 31m, Lucie 16m + Jonáš 8t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.7.05 23:44

Ahoj,
já mám děti 21 mesíců od sebe a bez tandemu ano ránu. Záleží strašně na dítěti. Matěj začal chodit až v 17 měsíécích a doposud toho moc neujde.

Já mám Tender od Peg perega za 11 tisis a jezdi se s nim skoro stejně užasně jako s Jané. Peg u mně vyhrál kvůli většímu prostoru pro děti a že zadní sedačka je do lehu, můžu jezdit bez tašky. po malé upravě. Taky se mu dá překápět stříška, takže vidím na miminko :-)).

Jinak rozdíl mezi kočáry kolem 7-8000 je ten, že se s nima líp jezdí. Vyzkoušela jsem snad všechny tandemy co jsou na českém trhu a nejlépe se ovládají (fakt jednou tukou) jezdí a s Jané a pak s tím Peg perego. Oba váží 13 kilčo, což jde. Fotku Peg perego mám taky u štěstíček.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.7.05 01:19

Milé maminky,
všem Vám děkuji za odpovědi.Taky jsem uvažovala,zda to nebudou vyhozené peníze,zda tento kočár využiju,ale se starším synem to bez kočárku na delší procházky nejde,obzvláště ve městě,kde jezdí spousta aut a on nechce chodit za ruku,ani stejným směrem.Přinejhorším se prodá za pár měsíců.Lenna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.7.05 01:33

Tady opět Lenna,jen jsem chtěla poprosit Pískle,jestli sem ještě zavítá,zda by mi zaslala nějaké fotky kočárku,třeba i s tou taškou.Moje adresa je lenka.prazakova@seznam.cz
Děkuji mooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
10.7.05 20:03

Lenno,

kočár mám na stránkách - http://rodina.cz/petaazdenek, tak jukni, ale musíš požádat o přítele.

Peta

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.7.05 21:53

Ahoj,

Martino, mohla bys mi, prosím, napsat, kde jsi kupovala ten tandemový Peg perego? Našla jsem ho jen na www.malli.cz. Chtěla bych si ho „osahat“. Mám Peg perego hluboký i autosedačku a golfáč a jsem s tou značkou moc spokojená. jak dlouhá je dodací lhůta?

Peto, máme úplně stejné kočky :-)!

Olga, holčička 23 měsíců a kluk 5 týdnů

„cc do štěstíček“

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí