Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky,moje Barunka má 6 měsíců a já neviděla jediný večerní pořad nebo film.Ne že by mi to vadilo nejsem žádný televizní maniak,a taky jsem na to neměla první 3 měsíce pomyšlení ani náladu,ale teď mám někdy děsnou chuť se kouknout na telku.No a problém je že nechci aby Barču rušila blikající obrazovka.Nemáte někdo nějaký fajn nápad aby se to nějak ztlumilo?Nechci nic vrtat do zdi.Za rok už bude mít svůj pokojíček ale teď...... nemám žádnou fantazii.předem moc díky za nějaký nápad!! ryka
Ahoj Ryko
zkus projet čudlíky na ovladači já jsem skoro omylem objevila, že se dá přepnout na TLUMENĚ je to o dost lepší.Nevim jak to máš v pokoji, ale můžeš nějak zakrýt postýlku.
No nic geniálního mě nenapadá ![]()
Hanyna
Ahoj Ryko,
jestli tě uklidním, tak my zkoušeli snad všechno, ale aby to blikání nebylo vůbec vidět, se nám nepodařilo. Malý spal asi do 3m normálně v obýváku a nevadilo mu to. Byl otočený tak, že mu to tam přímo nešlo. Později mu to už ale vadilo i vedle v ložnici, máme zatahovací dvěře a nejdou úplně dovřít, tak jsme ho museli přestěhovat do jeho pokojíčku.
Tak jsem ti asi neporadila…že jde ztlumit televize to jsem nevěděla, HANYNO co máte za telku???
Sendy
Ahoj Ryka,
jedine co napada mna je zavesit nad postielku nebesa. My mame minibytik, takze nasa Noe spinka tiez v mietnosti kde spime my s manzelom. Takze v improvizacii sme majsri
Nebesa sice zatial nepouzivame, no ak Tvojej malickej vadi blikanie televizora, tak by to mozno mohlo pomoct ![]()
Pekny vecer.
Ahojky
mame Mascom a Inspira nejaky dve mrchy
, ale jde to u obou.U mascom je to v MENU a uzivatelske nastaveni.Jinak to chce mackat cudliky a doufat.Pa Hanyna