Jídelníček 11,5m

206
8.7.05 21:56

Jídelníček 11,5m

Ahojky
prosím poraďte s jídelníčkem pro 11,5m Honzíka.Už jsem v koncích fantazie veškerá žádná.
U Mc Donalda vidím maminy s robátkama na hranolkách, babky mě lámou na knedlíky a já už zase nevim abych toho šmudlu nešidila :wink: .
Napište třeba i odkaz na nějaký deníček nějak se v nich neorientuju. :roll:
Děkuju moc Hanyna

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

206
8.7.05 21:58

PS: může papriku?Salátovou okurku?
Většina věcí se zakazuje do roka ten máme za rohem záleží na těch 14ti dnech?
H.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.7.05 22:04

Na 14 dnech určitě nezálěží. My jsme malému už před rokem dávali papriku, rajče i okurku. Vše jsem ale nejdřív zkusila v obýdku povařené a potom vždycky nejdřív malý kousek a čekala jsem, co to udělá. Tak to akorát za 14 dní po troškách vyzkoušíte.

On totiž ten náš jedlík byl k neudržení a chtěl tu zeleninu víc, než ostatní jídlo a když jsme mu to nedali, nejedl nic. Tak mu to prokládám syrovou zeleninou. Přímo jí zbožňuje, ale zase velký množství jí nesní. Papriku a okurku většinou sní jen kousek a z dalšího vysaje šťávu a vyplivne. Rajče nevyplivne nikdy :D

Sendy

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.7.05 22:06

Ještě jsem si uvědomila, že vše jsme zpočátku loupali a rajče navíc dáváme jen dužinu bez jadérek.

Sendy

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.7.05 22:56

Ahoj,jukni na www.vasedeti.cz, docela se tam dá najít. Ája

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
12466
8.7.05 23:04

My mame zitra jeden rok. A take jsme drzeli hypoalergenni dietu. Ted zkousim i jine veci, takze rajce uz jsme zkouseli, zatim jenom dusene. Okurka je hypoalergenni, takze tu davam uz dlouho. K obedu vetsinou delam nejakou varenou, nebo dusenou zeleninu (mrkev, fenykl, kousek petrzele, driv repu, ta mu ted ale uz moc nechutna, brokolice, kvetak, zelene fazolky, hrasek, kedluben, ted uz i to rajce, kousek celeru, nekdy pridam trosku i cibulku a cesnek (ten syn uplne miluje :) delam to na masle, nebo na olivovem oleji (ne panenskem, ten se nesmi prepalovat), pridam nejakou bylinku (majoranka, fenykl, kopr, petrzel, pazitka) nebo kmin, anyz. Obden dam i maso-kralika, kure, krutu. A vetsinou pridam prilohu-brambory, testoviny, ryzi. Nekdy do toho dam trochu jogurtu, syra. V za:,–(e uz varim ze stejnych surovin jako varim nam, akorat, ze mi si to nalezite okorenime. Takze ma to co my-italske testoviny, cinu, thajske jidlo akorat bez koreni :)
Uz jsem delala i rajskou, koprovku, „svickovou“ pochopitelne opet bez koreni a s jogurtem misto smetany a ne s knedlikem, ale bud s ryzi nebo testovinami.
Samozrejme, ovsem ze syn jasne preferuje „konzervicky“ ted miluje od Sunarka „zelenina s jehnecim masem“
Mrzi me to, protoze ja rada varim a vsichni tvrdi jaka jsem super kucharka a syn mi dava kosem kvuli konzervam :(
Co nadelame :)))
Dobrou chut Jana

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.7.05 23:48

Zase jste nezklamaly holky dík :D
Už se na to těším.Jani díky za odkaz je tam toho mraky. :)
Hanyna
PS:Jen houšť : :wink:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama