Kočárek Jane Slalom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
28.11.05 08:32

Kočárek Jane Slalom

Ahoj holky,ma nektera z vas dobre zkusenosti s timto kocarkem? Vyhlidla jsem si ho na netu,zkousela jsem si i s nim pojezdit,nasi mi ho koupily a dnes jsem na jednom webu cetla negativni zpravy,tak jsem z toho presla a rada bych,kdyby mi nekdo napsal pozitivni postrehy a informace. Dekuji Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zoo
61
28.11.05 08:57

Ahojky, my ho mame asi tri mesice a je super…Ma sice svy mouchy, ale diskuze na idealni kocarky probehly a je pravdou ze takovy neexistuje. Ja vybirala kocarek snad ctyri mesice a pak jsme se rozhodli pro Jane-jsem spokojena-hlavne je lehky, takze nemusim mit nervy v MHD-muzu si ho vynest i snest sama. Jezdi se mi s nim dobre, ocenuju hlavne to otocne kolecko treba kdyz si musim sama drzet dvere do obchodu a tak. V terenu sice neni jednicka, ale my jezdime kazdy den se psem do lesa a je to v pohode. Jen kosik je celkem maly-nevejdou se t am pliny :( , je tak na maly nakup-no, holt kocarek neni nakupni vuz ale vozitko pro decko…kdyz jdu na velkej nakup tak si beru batoh a je to vyreseny. Jo, a vuci memu staremu kocarku ma bezvadnou opravdu velkou a prehlednou takovoutu tasku na rukojet…

Takze je vlastne super, nebud zklamana-a hlavne v klidu…
Hezky si ho uzijte, uvidis ze to bude OK.
Zdravi ridicka Zoo a jezdec Rozarka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.11.05 10:05

Ahojky,dekuji za odpoved, trosku jsem si oddechla,chtela jsem se jeste zeptat, mamka nam koupila ten Slalom,ale ne Pro a ja si vsimla,ze nema ta sportovni verze latkovy uchyt na rucicky,jestli mi rozumis co myslim nebo se pletu a je to z toho mekkeho materialu?Diky moc Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
28.11.05 10:10

Ahoj Péťo,

my máme sice Powertrack 360, ale je to Slalomu hodně podobný. Jezdím s ním už 7m a sice má opravdu svoje mouchy - vibrace předního kolečka, trochu nám drhlo př.kolečko, malý košík a tak, ale spíš u mě převládá spokojenost než nespokojenost. Průchodnost terénem je super, jezdíme také se psem po loukách a polích a lesních cestách. Je lehký, poradím si s ním i sama ze schodů, do schodů, do auta a tak. Je superskladný, do auta, doma. Korbičku jako autosedačku jsme využili mockrát, hlavně když byl Alíšek malinký a je to k nezaplacení.

Vibraci předního kolečka a to drhnutí jsme teď byli reklamovat a nakonec jsme jeli přímo do servisu do Handy Praha. Pán mi to opravil za hodinu a zatím musím zaklepat, že super. Uvidíme. Kočárků tam měli celkem dost na opravu, tak 6 (Slalomy i Powertracky) a to přední kolečko asi zlobí víc lidí. Paní za mnou si tam stěžovala, že jí kolečko ujíždí do stran. Ale asi to také nějak vyřešili.

Jinak malý nákupní košík mi ani moc nevadí, je to lepší než velký nákupní koš do kterého bych kopala (zažila jsem to u náhradního kočárku, který byl strašně těžký, neovladatelný a do koše jsem pořád kopala a navíc jsem Aleška min 3× na obrubníku málem vyklopila). Radši jsem se vrátila pro zvůj Jané a opravu jsem si zajistila v Handy Praha sama.

Takže neboj, je to super kočárek a i když budeš někdy nadávat, tak věř, že by to bylo u každého kočárku a ten náš je super! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
28.11.05 11:01

Ahoj Peto,

my taky mame Jane a jsem s nim spokojena. Jiny kocar bych uz nechtela. S prednim koleckem jsme taky meli problemy, pri predelani hluboke korby na sportak zacalo kolecko strasne vibrovat. Nakonec to manzel spravil doma sam. Parkrat jsem uz mela problemy s rucni brzdou, casem se povoluje a tak je potreba ji trosku utahnout a dole na kolecko pridat olej. Nakupni kosik je zoufale maly, to je pravda, nevleze se do nej skoro nic, tak nakup zatim davam do tasky dopredu na ten plech, kde bude mit pozdeji dcera nohy. Az tam dosahne. Prehazovaci rukojet mi nechybi. Neni to houpaci kocar, ale dcera nikdy v kocaru houpani nezazila a tak ji to nechybi. To jsou asi vsechny moje vyhrady k nemu.

Idealni kocarek fakt neexistuje a kdybych kupovala znovu kocar, tak jdu znova do Jane. Otocne kolecko je k nezaplaceni. Vytocim se vsude na minimalnim prostoru. Je lehky, vsude si s nim poradim, jako bych byla bez kocaru. Schody, eskalatory, autobusy jsou bez problemu. Uz ani nikomu nerikam o pomoc. Hlubokou korbu jsme driv hodne pouzivali misto autosedacky. Kocar je fantasticky skladny, takze neni problem jej dat do kufru auta.
Od Jane mam hlubokou korbu, sportak, autosedacku a golfky a fakt bych do jine znacky nesla, i kdyz kazdy z jejich vyrobku ma mouchy.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
28.11.05 11:07

Ahoj,
máme Jané Slalom Pro tři měsíce. Na první půlrok jsem měla čtyřkolku bez otočných předních koleček, těžkou, takže jsem se s ní nadřela jako pes. Sporťák Jané je naprostá pohoda, krásně se s ním jezdí, je lehoučký, malá mi v něm neřve. Jediná jeho nevýhoda je malý košík, ale všechny výhody to hravě vynahradí.

Můžu ti ho jedině doporučit!!!

měj se pěkně,
maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
28.11.05 12:45

Ahoj,
taky jsem majitelkou Jané Slalom. A musím říct, že jsem s ním maximálně spokojená. Jezdíme zatím s hlubokou korbičkou, sporťák přijde na řadu tak za 2 měsíce 8)

Ze začátku jsem pokládala za vadu, že je korbička plastová, ale teď si myslím pravý opak. Malý se narodil v červenci, a ikdyž byla opravdová vedra, tak se díky spodnímu větrání nikdy nepřehřál. Teď v zimě oceňuji, že korbička neprofoukne a boudička je hodně uzavřená :D

Taky je bezvadná kombinace podvozku s autosedačkou. Využíváme ji pravidelně, když jezdíme autem do plavání, do obchodů apod. Dokonce i svůj první výlet v ní malý absolvoval celý a byl spokojený :lol:

Takže se těš až budeš s kočárkem jezdit. Je moc prima a hlavně se v něm bude líbit miminku :wink:
 Petta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4