Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s kočárkem Quinny Buzz v zimě? Dá se jezdit v pohodě s fusakem nebo je lepší počkat s koupí na jaro. Děkuji Markéta
Ahoj,ja mam tento kocik necele 3mesiace.Doteraz som davala maleho iba do fusaku.Ked vsak zacne moc mrznut zamotam ho este do deky.Skusala som to a v pohode sa tam zmesti.Este rozmyslam aj nad kupou nanoznika.Zial original sa nerobia a zatial som univerzalny co by sa tam hodil nenasla.Myslim vsak,ze aj bez nanoznika ma dost tepla lebo ke dho vytiahnem je pekne teplunky a spokojne si vonku spinka.
ahoj holky! potrebuji poradit, ktery nanoznik lze pripevnit na quinny buzz!!!! diky!
marka
tak jeste jednou aktualizuju svoji otazku!!!! prosim poradte, at nekoupim nejakej sunt.
marka
MARKO je to dost stara diskuze a jak nejde videt v novych diskuzich nidko ji nenajde-aspon si myslim,ja bych potrebovala vedet zase vic info o celem buzzu,tak jestli nekdo mate zkusenosti-jinak budu muset zalozit novou diskuzi!
Ahoj holky,ja mam Buzze doma,ale jezdim s nim teprve druhy mesic,zatim vse v pohode
jsem totalne spokojena a prdola vypada spokojene taky…dokonce jsem ho vyzkousela i v lese
a prosel ![]()
Ja mam BUZZ, uz vyse 7 mesiacov v dennej prevadzke
a u mna ma jednotku s *
Co by vas konkretne zaujimalo ?
B.
BABOO:
JA MAM BUZZ, JSEM MOC SPOKOJENA, JEN SHANIM NEJAKY NANOZNIK, ORIGINAL SE PRY NEVYRABI! MATE NEJAKY ZKUSENOSTI?
MARKA
VALLI - JA NECHTELA ZAKLADAT NOVOU DISKUZI, HOLKY VZDYCKY HROZNE „VRCI“, ZE TO UZ TADY BYLO APOD. TAK TO VKLADAM DO TEHLE STARE DISKUZE…
MARKA
MARko:JASNE JA vim ze se vzdy nadava,jenze kdyz ti sotva nekdo odpovi.
BABOO:mne by teda hodne zajimalo.do kdy vam mimi vydrzelo v korbicce(pokud teda nemate pouze sportak),dal jak jste to resili,kdyz dite nesedi a sportak se neda polohovat do leha.dal jestli by slo na nej pripnout skate.
jestli se moc nerozvrze a nekyva.a v zime teda ve snehu se snim da jezdit?
je to dost otazek ,snad mi odpovete.pripadne i ten nanoznik jestli existuje-ale to se asi hold musi zabalit do deky-plus teple obleceni,ne?
MARKO -
nánožník zatiaľ nemám vyriešený, pátram, rovnako ako ty
Asi sa vyberiem niekam do obchodu a odskúšam si to naživo a potom sa rozhodnem. Ak na niečo prídeš ty, daj vedieť, budem rada
Zahliadla som nejaký oroginál „fusak“, to nie je ono?
VALLI -
mám februárové dievčatko a v korbičke jazdíme doteraz - je fakt, že je skôr drobec (necelých 70 cm a aj do 7kg ešte ďaleko). Šporťák sme vytiahli tento víkend prvý krát - do úplného ľahu nejde, to je fakt, ale dostatočne na to, aby sa to dalo považovať za „ľah“ - prirovnala by som to k autosedačke, možno dokonca ešte viac vodorovne.
Skate - tak to netuším …
Využívame ho dennodenne, malá v ňom rada spávala (teraz som to už zatrhla, plazí sa a dvíha sa, už by bez dozoru mohla vypadnúť), prechádzky, nákupy, ťahám ho na 3tie poschodie bez výťahu, skladám/rozkladám - nevrzgá a nekýve sa vôbec.
V zime sme s ním jazdili aj po snehu bez problémov, je fakt, že v Phe toho snehu veľa nebýva, skôr taká čľapkanica. Na hromady snehu stvorený nebol.
Mne na naše potreby vyhovuje maximálne - perfektné ovládanie, to je priam na nezaplatenie, keď som išla s kámošky poľskou kravou fuňala som ako slon
, ľahký, skladný, celkovo výborný systém a funkčnosť. Zápory - trohu sa preležal matrac v korbičke tam, kde je hlava - dovozca mi okamžite poslal nový bez problémov obratom, a trochu sa zožmolkovalo vnútro tej korbičky. Na nič iné mínusové som zatiaľ neprišla (dúfam, že ani neprídem
) a popri tým kladom mi toto príde úplne zanedbateľné.
Ak ešte niečo - pýtaj sa
![]()
B.
BABOO:diky moc,docela jsi me dobre naladila!uz jsi druha kdo rika ze to polohovani nevadi a je to jak v autosedacce!mas teda asi drobounkou holcicku,ja se prave bojim, ze bude nase druhe mimi jako prvni-obrik.on mel totiz v7 m.skoro 10kg a 75cm.tak uvidime co budeme mit ted:-)
ale nejspis do toho pujdu,u nas na vysocine je teda snehu hodne,ale v úpripade nouze vytahnu tu nasi satrou polskou kravu:-) jsem se nasmlaa kdyz jsem to cetla:-)
tak diky.
a jinak myslim ,ze marka myslela nanoznik ne fusak-to co se pripne na nohy kdyz dite sedi.
Nemáš zač. Keby ťa ešte niečo napadlo, písni sem alebo SZ.
Inak, mne moje dieťa nepríde drobné - v polroku dvojnásobok pôrodnej váhy presne ako má byť. To len ostatní dookola majú akýchsi obríkov
![]()
Nánožník x fusak - hej, viem aký je medzitým rozdiel
ale fakt je, že som po tom ešte natoľko nepátrala, aby mi bolo úplne jasné, kedy je jedno z toho vhodné a druhé nevhodné ![]()
B.
Faktom je, že by som zo svojho slovníka mala aspoň na čas vyradiť slovo „fakt“
![]()
ps: s tým kámošky kočíkom som vážne nevedela jazdiť
po BUZZe to bolo ako z Mercedesu do buldozera … ![]()
B.