Quinny Buzz na zimu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
22.11.05 16:57

Quinny Buzz na zimu?

Ahoj,
nemáte někdo zkušenost s kočárkem Quinny Buzz v zimě? Dá se jezdit v pohodě s fusakem nebo je lepší počkat s koupí na jaro. Děkuji Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
29.11.05 19:36

Ahoj,ja mam tento kocik necele 3mesiace.Doteraz som davala maleho iba do fusaku.Ked vsak zacne moc mrznut zamotam ho este do deky.Skusala som to a v pohode sa tam zmesti.Este rozmyslam aj nad kupou nanoznika.Zial original sa nerobia a zatial som univerzalny co by sa tam hodil nenasla.Myslim vsak,ze aj bez nanoznika ma dost tepla lebo ke dho vytiahnem je pekne teplunky a spokojne si vonku spinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
20.9.06 08:46

ahoj holky! potrebuji poradit, ktery nanoznik lze pripevnit na quinny buzz!!!! diky!

marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
20.9.06 12:42

tak jeste jednou aktualizuju svoji otazku!!!! prosim poradte, at nekoupim nejakej sunt.
 marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
20.9.06 13:45

MARKO je to dost stara diskuze a jak nejde videt v novych diskuzich nidko ji nenajde-aspon si myslim,ja bych potrebovala vedet zase vic info o celem buzzu,tak jestli nekdo mate zkusenosti-jinak budu muset zalozit novou diskuzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
20.9.06 13:49

Ahoj holky,ja mam Buzze doma,ale jezdim s nim teprve druhy mesic,zatim vse v pohode :D jsem totalne spokojena a prdola vypada spokojene taky…dokonce jsem ho vyzkousela i v lese :lol: a prosel :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
20.9.06 14:50

Ja mam BUZZ, uz vyse 7 mesiacov v dennej prevadzke :wink: a u mna ma jednotku s *
Co by vas konkretne zaujimalo ?

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
20.9.06 16:36

BABOO:
JA MAM BUZZ, JSEM MOC SPOKOJENA, JEN SHANIM NEJAKY NANOZNIK, ORIGINAL SE PRY NEVYRABI! MATE NEJAKY ZKUSENOSTI?

MARKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
20.9.06 16:37

VALLI - JA NECHTELA ZAKLADAT NOVOU DISKUZI, HOLKY VZDYCKY HROZNE „VRCI“, ZE TO UZ TADY BYLO APOD. TAK TO VKLADAM DO TEHLE STARE DISKUZE…
 MARKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
20.9.06 18:13

MARko:JASNE JA vim ze se vzdy nadava,jenze kdyz ti sotva nekdo odpovi.

BABOO:mne by teda hodne zajimalo.do kdy vam mimi vydrzelo v korbicce(pokud teda nemate pouze sportak),dal jak jste to resili,kdyz dite nesedi a sportak se neda polohovat do leha.dal jestli by slo na nej pripnout skate.
jestli se moc nerozvrze a nekyva.a v zime teda ve snehu se snim da jezdit?

je to dost otazek ,snad mi odpovete.pripadne i ten nanoznik jestli existuje-ale to se asi hold musi zabalit do deky-plus teple obleceni,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
20.9.06 18:55

MARKO -
nánožník zatiaľ nemám vyriešený, pátram, rovnako ako ty :wink: Asi sa vyberiem niekam do obchodu a odskúšam si to naživo a potom sa rozhodnem. Ak na niečo prídeš ty, daj vedieť, budem rada :) Zahliadla som nejaký oroginál „fusak“, to nie je ono?

VALLI -
mám februárové dievčatko a v korbičke jazdíme doteraz - je fakt, že je skôr drobec (necelých 70 cm a aj do 7kg ešte ďaleko). Šporťák sme vytiahli tento víkend prvý krát - do úplného ľahu nejde, to je fakt, ale dostatočne na to, aby sa to dalo považovať za „ľah“ - prirovnala by som to k autosedačke, možno dokonca ešte viac vodorovne.
Skate - tak to netuším …
Využívame ho dennodenne, malá v ňom rada spávala (teraz som to už zatrhla, plazí sa a dvíha sa, už by bez dozoru mohla vypadnúť), prechádzky, nákupy, ťahám ho na 3tie poschodie bez výťahu, skladám/rozkladám - nevrzgá a nekýve sa vôbec.
V zime sme s ním jazdili aj po snehu bez problémov, je fakt, že v Phe toho snehu veľa nebýva, skôr taká čľapkanica. Na hromady snehu stvorený nebol.
Mne na naše potreby vyhovuje maximálne - perfektné ovládanie, to je priam na nezaplatenie, keď som išla s kámošky poľskou kravou fuňala som ako slon :lol: , ľahký, skladný, celkovo výborný systém a funkčnosť. Zápory - trohu sa preležal matrac v korbičke tam, kde je hlava - dovozca mi okamžite poslal nový bez problémov obratom, a trochu sa zožmolkovalo vnútro tej korbičky. Na nič iné mínusové som zatiaľ neprišla (dúfam, že ani neprídem :lol: ) a popri tým kladom mi toto príde úplne zanedbateľné.

Ak ešte niečo - pýtaj sa :wink: :lol:

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
20.9.06 18:58

MARKO
mala som na mysli toto :

http://www.detskyraj.cz/…y-buzz-fusak

:?:

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
20.9.06 20:51

BABOO:diky moc,docela jsi me dobre naladila!uz jsi druha kdo rika ze to polohovani nevadi a je to jak v autosedacce!mas teda asi drobounkou holcicku,ja se prave bojim, ze bude nase druhe mimi jako prvni-obrik.on mel totiz v7 m.skoro 10kg a 75cm.tak uvidime co budeme mit ted:-)
ale nejspis do toho pujdu,u nas na vysocine je teda snehu hodne,ale v úpripade nouze vytahnu tu nasi satrou polskou kravu:-) jsem se nasmlaa kdyz jsem to cetla:-)

tak diky.
a jinak myslim ,ze marka myslela nanoznik ne fusak-to co se pripne na nohy kdyz dite sedi.

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
20.9.06 21:27

Nemáš zač. Keby ťa ešte niečo napadlo, písni sem alebo SZ.
Inak, mne moje dieťa nepríde drobné - v polroku dvojnásobok pôrodnej váhy presne ako má byť. To len ostatní dookola majú akýchsi obríkov :lol: :lol: :lol: :wink:

Nánožník x fusak - hej, viem aký je medzitým rozdiel :wink: ale fakt je, že som po tom ešte natoľko nepátrala, aby mi bolo úplne jasné, kedy je jedno z toho vhodné a druhé nevhodné :lol:

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
20.9.06 21:31

Faktom je, že by som zo svojho slovníka mala aspoň na čas vyradiť slovo „fakt“ :lol: :lol: :lol: :oops:

ps: s tým kámošky kočíkom som vážne nevedela jazdiť :wink: po BUZZe to bolo ako z Mercedesu do buldozera … :lol:

B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4