Kočárek k ničemu

551
15.4.06 20:49

Kočárek k ničemu

Ahoj holky, koupily jsme na inzerát kočárek TAKO JULIA za 2500,– od hodné paní co nám ho až z Ústí přivezli do Brna, je fakt pěknej, ale zatáčí do prava, kolečka jsme měnily, má to křivý osky, kolečka jsou úplně vytočený do prava, strašně mě to štve, navíc má povolenou brzdu a klape, ale to až tak nevadí, hlavně to, že zatáčí. Napadlo mě ho reklamovat, má záruku do června, ale je koupenej v Ústí a navíc už je používanej jinou rodinou. Spravit to nejde (teda manžel to nesvede) a zatáčí fakt moc, peníze na novej nemáme, tak nevím co s tím. Koupila bych novej, ale fakt jen tak za 2000,– ale kde ho sehnat a mít jistotu, že nebude na houby jak tento. Co myslíte, dá se to spravit, nebo reklamovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
15.4.06 20:53

Ahoj Popilio, na zatáčení kočárů tu popisoval někdo fígl se spojením osek tuším. Byla to samostatná diskuze na toto téma, zkus pohledat.
Plně s tebou soucítím, mám taky šmejda, ale zděděného, takže bez té investice.
 E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.4.06 21:15

Ahojka,
Taky jsem koupila ojetý kočárek - dokonce dva. Jeden zatáčí do leva a jeden trošičku doprava. :lol:
tady je diskuze https://www.emimino.cz/modules.php?…

Zkoušeli jsme to opravit, ale nějak nám to nejde. Ale když ho máš v záruce, tak zkus do prodejny zavolat, zda půjde reklamovat. Vždyť v papírech nebo na účtence není kdo ho kupoval.
 A.

• Citovat
  • Upravit
1009
15.4.06 21:57

Ahojky,

rozhodně to zkus reklamovat. Nikomu není nic do toho, že už jsi další majitelka - kočárek má prostě vydržet. Ani bych jim to neříkala, spíš bych se optala, zda musíš do Ústí či zda nemají prodejnu i u vás či tak nějak.
Kamarádka koupila také starší Tako a také zatáčí … Spokojená není. To jsou ty polské kočárky, ach jo. Ale kde brát korunky na dražší a lepší, že?

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.06 22:20

ahojte holky.Popilio myslím,že ti reklamaci neuznají.Já mám tako a šla jsem ho reklamovat když byly malé 3 měsíce,řekli mi ,že se na zatáčení reklamace nevztahuje protože kočár nemá křížovou konstrukci a dělají to skoro všechny taka(při koupi na to samozřejmě neupozorní).reklamace proběhla tak,že prodavačka s tím (bouchla do zdi a hotovo)prej na chvíli nebude zatáčet a když zase bude tak mám prudčeji najet na obrubník a zas bude na chvilku klid.je to tak už bych si ho nikdy nekoupila.Malá má tedˇ rok a půl a musím ji v tom blbém kočáru furt vozit protože jsem koupila golfáče kteé se po jedné procházce pokazili(chicco)musím měsíc čekat a jsem už docela naštvaná. holt mám smůlu na vozítka.helča

• Citovat
  • Upravit
26874
16.4.06 13:36

Holky, vy mě děsíte. Už se pomalinku díváme po kočárcích a já tady pročítám diskuse, abych věděla, na co všechno si dát pozor. Stojí to takové peníze a nic to nevydrží. Při koupi ho prodávající vynachválí až až, ale skutečnost je pak jiná :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.4.06 09:52

No holky,

já nevím, ale myslím že jste té prodavačce pěkně naletěli, jetliže se u toho kočárku projevila vada která není způsobená špatný užíváním, tak nezájem - reklamace bude! Kdyby Vás na tuhle vadu upozornily a dostaly jste slevu, tak to jo máte smůlu, ale jinak. Ale mrknětě na stránky věnované spotřebitelů, popř. na ČOI. Jestliže ty TAKO tak blbou nechala bych je prověřit. Kde máte záruku, že jestliže kulhají kolečka je v pohodě konstrukce nebo použitý materiál. Měla bych strach aby mi někde nevystřelil nějaký drát nebo tak. 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.4.06 15:44

Ahoj, taky jsme měli TAKo (naštěstí nezatáčející), ale vím, že v papírech mu rovnou stálo, že na zatáčení se záruka nevztahuje a že reklamaci může dělat jen první kupující. Přesto si myslím, že bys to měla aspoň zkusit; podle mne záleží na tom, PROČ zatáčí - pokud je to vada konstrukce, proč by se na to neměla vztahovat záruka? A nemusíš říkat, žes ho koupila už použitý…

• Citovat
  • Upravit
7708
18.4.06 15:54

Taky si ymslím že reklamaci neuznají. Sice by v normálním obchodě kočárek třeba seřídili,ale toto je polský kočár a ti mají takový poruchy v návodu dost dobře ošetřený (jak už někdo psal výš. Na mimibazaru se dají sehnat super kočárky i kolem těch 2 tisíc, tak se zkuste mrknout tam nebo mi písněte SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí