Kocarek kajtex caren
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kocarek kajtex caren
Kdo ma kocarek kajtex caren 2010,chtela bych poradit s jeho spokojenosti,jestli si ho koupit nebo ne,najde se nekdo kdo mi odpovi? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my máme kajtex oring, za 5 měsícu co s nim jezdime, jsou uplne rozviklany predni kola, jako ze se dost naklaneji do stran, tim se spatne zataci, nechteli jsme to reklamovat, protoze obchod nenabizi nahradni kocar, tak jsme to nechali spravit, jedno kolo zatim drzi a druhy nic moc.. Kocar se nam libil, ze splnoval to co jsme chteli a i cena byla dobra, ale znovu uz bych ho urcite nekoupila, ale myslim ze delaji podvozek s otocnyma prednima kolama i neotocnyma, my mame ta otaceci, no doufam ze vydrzi aspon pres zimu
ale videla jsem ho uz u par lidi a neprislo mi ze by meli problem, mozna jsme jen meli smulu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo tak koukam ze caren je ten co nema otocna predni kola tak mozna bude v poho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak krome tech kol jsme spokojeni, projedem i tak vsude i v lese, korba je dost velka oproti nekterym, neni ani moc tezky a vejde se nam slozeny krasne do auta a to je docela maly, taky jsem to mohla napsat do jedny zpravy co
to uz je asi vsechno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kočárek caren
Ahoj, scháním nějaký šikovný kočárek, moc se mi libí kočárek caren, ale u nás na severu čech jsem zatím nenašla ještě žádnou prodejnu kde by ho měli k vidění.Nemáte někdo zkušenosti s kočárkem caren, jestli je dobrý a či má nějaké chyby? děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit