Rozpeklá helma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rozpeklá helma
Včera jsem si všimla, že máme jednu stranu helmy rozpeklou. A nejsem si tak úplně jistá, jestli to půjde reklamovat. Ani pořádně nevím, kdy se to stalo. Ale občas nechávám kolo i s helmou opřené o domík. Ale příjde mi divný, že by to sluníčko takhle rozpeklo. Vždyť přeci ta helma musí něco vydržet. Toto. je ta hlema http://www.facebook.com/album.php?…!/photo.php?pid=486249&id=1806175422&ref=fbx_album
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je divne.To b yse stat nemolo ty helmy by meli neco vydrzt kor slunicko.Bara si nechal helmu u nas v aute a helma vypada porad stejne mimochodem v tech nejvetsich vedrech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel nechal helmu za oknem v autě na sluníčku a taky se rozpekla. Byla pak celá zprohýbaná. Takže je to asi od sluníčka, reklamaci ti asi nevezmou… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka
Moc díky za odpověď. Asi to teda zkusím. Je to ale divný, že kvalitní helma a takhle se zpeče
To je tak, když člověk na dětech nešetří a dopřeje jim to nejlepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karkuš
Já jí nechala ale jen venku, tam by nemělo být takový vedro. Ale máš pravdu, že je celá zvlněná. No a když reklamaci neuznají, tak na funkčnost helmy to naštěstí nemá vliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Premyslim proc by ti nemohli unat reklamaci??
Pokud se roztekla na slunicku.
coz by nemela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka
Protože jsem jí tam necchala já, takže je to moje vina. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verco: a ma to ten vyrobce nekde napsane nevystavujt eslunecnimu zareni??Me to trosku zajma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No kazdopadne mi prijde divne, ze by helma nevydrzela slunicko. Dite ma helmu na hlave, na kterou slunce pere. Takze by neco mela vydrzet. Kdybys ji vystavila ja nevim treba 50°C v ute, tak nereknu, ale venku…
Osobne bych to sla reklamovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit