Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Babupav má to vaničku 78×38. Oproti jiným značkám co tam měli vystavené mi ta korba přišla prostorná:) dokonce nevím, jestli nemá Resea šířku jen 32cm? A těch 6cm asi na fusak atd udělá dost ![]()
@Akaii píše: Více
Mate sikovneho muze!
je hezke, ze se tak zajims, to muj vubec hlavne, aby nemel svetlou barvu ![]()
Ten chrom se mi taky nelibi, ta mud je takova bezova, ale ani svetla ani tmava
Ale jak rikate, chce to videt na zivo. Teda ale moc hezkej je i ten zelenkavej
@Babupav no musela jsem ho tam dotáhnout, ještě na parkovišti mi říkal „koupíme co chceš, mě to je jedno“ a pak byla divočina na prodejně a táhla jsem ho domů, paní prodavačka se bude asi dlouho vzpamatovávat ![]()
Zelinkavej se mi taky líbí, zase ale chrom
ale pro kluka super, krásnej by byl i pro holčičku s nějakýma béžovýma/okrovýma doplňkama
no já ten mud teď zkouším hledat na fotkách na Instagramu, jestli tam tu barvu nevykoukám líp ![]()
Taky uz 2 hodiny jezdim po instagramu a hledam barvu i tu vasi ![]()
Ta send nebo sand je taky krasna, ale chrom
uz me napadlo ten chrom si doma necim zmatnit
![]()
Sand jsme právě zkoušeli a barva krásná! Ale je mi jasný, že bude úplně špinavej
na netu je ještě verze že stříška je tahle sand a spodek korbičky a košík černá. Tak to máme jako další variantu ![]()
Ano ano, tu kombinaci jsem videla na zivo taky vrsek sand spodek cerny a je teda taky moc hezky musim rict
No me proste zaujala ta barva Tonka, ale co ja vim ![]()
Ahoj, po zkušenosti s kočárkem moon resea nebo spíš s jejich záručním servisem, už bych nic od téhle značky nedoporučila. Pravděpodobně jsme koupili kus se skrytou vadou (nebo kočár poškodila přepravní společnost, ale to spíš ne). Cca po půl roce používání se částečně odlomilo uchycení předního otočného kolečka
Záruční servis se k tomu postavil tak, že jsem s kočárkem do něčeho narazila nebo mi ujel a narazil a odmítl reklamaci uznat. Nic takového se ale nestalo a zajímavé je, že po opravě vydržel kočár se stejným zacházením další dva roku
Mě to jednání připadá takové že asi reklamace neuznávají žádné…
Dekujeme za zkusenost a nazor
Par reklamaci jsem uz slysela u Cybexu i Venicci a nikde to nechcou reklamovat
Bohuzel to, ze nekdo schyta nejakou vadu, ktera se objevi pozdeji to uz neovlivnime.
Tak dnes jsem osobne videla barvu tonka a mam objednano, je skvelej lehkej krasnej super 😍
@Babupav super! Tak to všechno dobře dopadlo
já asi dneska objednám ten MUD a pak sama sebe přesvědčím, že se mi líbí i kdyby náhodou ne
však o tu barvu jde nejmíň, hlavně ta uživatelská pohoda a ta mi přišla fakt dobrá ![]()
Tak co si budeme i ta barva je dulezita, kdo rika, ze ne tak keca 😂 sice jsem barvu videla jen v krabici u slozeneho kocarku, ale aspon tak. Ten Mud jsem nevidela, ze bych poradila, ale bude taky hezky urcite
@Babupav joo, bude hezkej! Kdyžtak doladíme doplňkama
hlavně ať se nám hezky vozí ![]()
Ahojky. Po dlouhém hledání nám tento kocarek padl ihned do oka, i když pojezdenim po obchodě není totéž jako v terénu venku. Co bylo super je, že byla na něj předvánoční skvělá akce
bouzel ne na tu novou barvičku, která vyšla nedávno ![]()
Skládání super hlavne se nevali po zemi, lehkost, odpružení, kolečka nafukovací (což pro nás naprostá spokojenost) lehký při otáčení… prostě spokojenost. Jak říkám s přítelem jsme na sebe jen koukli a věděli, že tenhle je ten pravý. A co je ještě super má kvalitní matraci původ Rakousko a ne nějaké kokosové drtě kde to vypadalo spíše jako by miminko spalo na zemi…
Takže mi jsme koupili
snad kocarek splní naše nadšení při prvním miminku.
Ja se pridavam, kocarek uz mame doma ✨ ( u rodicu samozrejme ) a musim rict, ze jsem nejvic spokojena, teda zatim. Je bozskej, jen velkej, pohodlnej a verim, ze se s nim bude skvele jezdit. Taky jsem vyuzila slevu chtela jaem tu barvu Tonka a nelituju, poridila jsem v balicku slevy takze vysel cenove nadherne
Jsem opravdu spokojena 🙏