Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte někdo zkušenosti s kočárkem Moon piu? Čekáme první miminko a právě vybíráme kočárek. Nějaké jsme zkoušeli na prodejně a tento náš zaujal nejvíce ![]()
S kočárkem budeme nejvíce jezdit na asfaltce a lesní cestě.
Ještě než kočárek koupíme, tak bych byla ráda za osobní zkušenosti. Děkuji.
Dnes jsem byla v trendy baby a taky mi tento kocarek nabizeli a dost me zaujal.
Akorat váží tech 13.5 kg, prijde mi ze je tezsi
Ahojky, taky jsem na nej koukala, tak by me zajimaly nejake nazory
Ahoj, máte nakonec tento kočárek? Nějaké zkušenosti? Dneska jsem se do něj trochu zamilovala
super ta větratelná korba s okýnkem, složení i se sportovní sedačkou, krásně se mi s ním manipulovalo. Jen se bojím nafukovacích kol ![]()
@Akaii píše: Více
V tydnu se na nej jedu podivat znovu a velice nad nim uvazuju, myslim si, ze nemusis mit nafukovacky, dela se i s gelovymi
@Babupav přímo ten Piu s gelovymi? Dnes mi tvrdili, že jedině nafukovací
kouknu ještě přímo na stránky moonu.
Taky ještě vezmu manžela a pojedeme znovu. Přidala jsem se na fb do skupiny „moon kočárky a příslušenství“ tak uvidím, co se dozvím ještě tam ![]()
Me tady nikdo neodpovedel, jeste se rozhoduji nad Venicci. Me na prodejne rekli, ze i piu i ressea se da kola kombinovat proto nas to nadchlo, protoze ja nechci nafukovacky a pritel jo ![]()
@Babupav venicci jsem dneska taky koukala a přišel mi super. Na netu jsem koukala na ten Clara, dneska ho ale paní na prodejně úplně přešla s tím, že je ta korba na rámu nízko, oproti těm moonum a že se musím víc sklánět k dítěti. Ale třeba Tinum Upline ty zvyšování adaptéry má, my jsme s manželem oba vysocí.. Jinak mi přišel s Piu dooost podobný. Kdyby se dalo u Piu měnit kolečka, tak mám asi jasno! Tak děkuju za info a třeba budeme mít s manželem příště jinou prodavačku a řekne nám něco jiného ![]()
Jak to u vas dopadlo? Byla jste se jeste divat? Nam se to odlozilo tak az ted o vikendu, musim vam ale rict, ze kamkoliv napisu dotaz ohledne tohoto kocarku nikdo nereaguje a pritom vim, ze dost maminek ten kocarek ma ![]()
Asi bych chtela ten Moon Piu barva Tonka, ale chci tu barvu videt na zivo a obavam se, ze to nesezenu.
@Babupav byli jsme s manželem včera, asi 2,5h. Těžký rozhodování
zrovna sepisujeme + a - tak to napíšu i sem ![]()
Výhody:
Nevýhody:
Výhody:
Nevýhody:
Oba kočáry moc pěkný, lehký, krásně je šlo ovládat 1 rukou. Oba mají ventilační okynko i v korbě, u obou se dá výškově nastavit sportovní sedačka. Oba mají magnetický 5bodový pás na sporťáku, u obou jsou prodloužitelné stříšky. Košíky mají víceméně stejné. Paní prodavačka říkala, že obojí jsou německý výrobci, v týhle cenový kategorii není ani jeden špatný
asi taky půjdeme do Moonu ale zkusíme barevně ten Mud.. jen jsem ho taky neviděla na vlastní oči a trochu se toho bojím (černý ale nechci, prý se i hodně vyšisuje barva a světly kvůli špíně)
Tonka je něco mezi hnědou a fialovou, mojí mamce se moc líbil. Mají ho u nás v HK v John Nellu ![]()
Přemýšlím jestli ještě něco, kdyžtak dopíšu ![]()
Ooo vy jste andel
![]()
Dekuji moc, ze jste se o to semnou podelila a vypsala to
Ja bych noc chtela videt tu barvu Tonks, bojim se, aby nebyl moc tmavy a na zivo silena barva jak rikate do fialova zda jaka barva je na netu odpovida skutecnosti
Jeste prosim jak je to u obou s perovanim a velikost korbicky?
Ja totiz zkousela jen moon resea a ten byl taky dobrej
@Babupav není za co! Já všude hledám recenze a nikde nic tak snadntohke někomu pomůže..
Já myslím, že v reálu mi přišla barva trochu víc do fialova
ale šílená úplně ne ![]()
Odpružení nám přišlo na stejno a korbičky se liší max. o 1cm ve prospěch Piu, která byla větší než Venicci ale fakt zanedbatelně.. spíš byl vidět rozdíl v té matraci, tu má MOON fakt kvalitní! A u obou značek se dá vnitřek korbičky zipem odepnout a vyprat ![]()
Já chtěla zkusit Resea + ale neměli ji a měla myslím menší korbičku než Piu. Já čekám dubnový dítko, takže tam nemusím cpát fusaky atd, budeme jezdit hlavně v teple ale ta větší mi přijde lepší, kdyby místo dítka vylezl obr ![]()
Urcite to pomuze nekomu, taky jsem nenasla nikde nic, jako by ho nikdo nemel ![]()
No ta barva no nechci fialovej
. Ale nastesti ten piu ma dost hezkych barev, resea tolik ne.
Diky vam jsem vic rozhodnuta pro moon ikdyz od zacatku prahla po venicci. Ted se jen modlit at tady u nas je nekde barva tonka vystavena
Vsude maji ty cerny a to nesnesu ![]()
@Babupav píše: Více
Jinak cekame na zacatku unora tak se ptam na velikost potrebuju tam narvat fusak, ale zase to bude mimi malicky, ze to je v klidecku
@Babupav já tam šla taky spíš rozhodnutá pro Venicci ale odcházela jsem nakloněna Moonu, dost teda díky manželovi, který prostě ty kočáry 2,5h nepustil z ruky a zjistil takový praktický věci, který by mě nenapadlo řešit
já jsem zrovna z těch barev taková rozhozená.. nechci nic s tím chromem, tak mi zbývá černá -nechci a ten mud- nikde jsem neviděla na živo a třeba to je hnusný
![]()