Thule Urban Glide 4

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
465
31.5.24 08:00

Thule Urban Glide 4

Hezký den, uvažuji nad koupí Thule Urban Glide 4. Zatím na něj není moc recenzí. Máte s ním zkušenost?
Děkuji😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7231
31.5.24 08:55

To vypadá fajně. Ale recenzi nedám. Ale mi se líbí že má už polohování nožiček, myslím že neměl nee ta trojkolka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
31.5.24 09:34

@KKK85 trojkolka ma polohování nozicek urban glide 3. Vychazi cenově dost podobně, proto váhám, zda jit do te novější verze 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
17.7.24 14:37

@Mia890 Ahoj, prosím jak jsi se nakonec rozhodla? Také uvažuji nad Thule Urban Glide 4, už jsem se na něj byla podívat i v obchodě a trochu vyzkoušet a zatím se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
17.7.24 17:10

@Evka156 ahoj, šli jsme do Thule 4 😊ale termín mam az v září, tak nemohu dat recenzi 😅 mame ho doma, zpracování je super, tak snad bude i dobre jezdit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
17.7.24 17:17

@Mia890 děkuji. Já mám termín na začátku ledna, takže budu kupovat až na podzim :D také se mi zpracování líbilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.11.25 15:35

Ahoj, ráda bych se zeptala, jak to dopadlo a jak se vám s Thule 4 jezdí? Kamarádka mě od něj odrazuje, protože je hodně široký a špatně se vejde do auta. Jezdit budeme asi mix město a nějaké stezky po lese, ale nic extrémně offroad.
Díky moc za zkušenosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
14.11.25 15:49

@Miatche22 já jsem s ním spokojená :) teď už jezdíme ve sporťáku. Jsme na vesnici, takže louky, poličky, rozbité cesty jezdíme každý den. Minimálně jednou týdně jsme u našich ve městě a se šířkou jsem zatím nikde neměla problém.

Mám malou 208 a mám sundané zadní sedadla a kočárek se vejde, kdybych sundala kolečka, tak bych sedadla sundavat nemusela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.11.25 13:00

@Evka156 super! to moc ráda slyším! :D a jsi spoko, že jsi si vzala ten 4-kolečkový?
Díky moc za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
19.11.25 13:13

@Miatche22 já bych do trojkolky nešla, asi je to o zvyku, ale při procházce s půjčeným kočárkem se mi blbě jezdilo. I babičky si ježdění pochvalují. Hlavně je asi o 15 cm kratší než trojkolka, takže se mi lépe vejde na verandu. A neměla jsem ani problém ve výtahu na poliknice či v herničce.

Malá šla do sporťáku až v 10,5 měsících - má 74,5cm a se zimním fusakem by se již nevešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
28.11.25 18:40

Ahoj, já jsem taky moc spokojená. Projede prakticky vše.. do auta se mi vejde i bez sundání koleček mam fabii combi.
Jediné mínus je, ze se neprodávají kryty na přední stranu kočárku, jako u trojkolkove verze. Ale ušili jsme si vlastní obal, aby to nebylo tak obouchané😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí