Kočárek Moon piu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
863
9.12.24 05:44

Ahojky, nakonec jsme v září kočárek koupili i bez předchozích zkušeností ostatních. Na prodejně jsme jich zkoušeli více a tento byl jasný vítěz :) už měsíc kočárek využíváme s miminkem a je naprosto úžasný :srdce: s manželem jsme nenašli nic, co by nám na něm nevyhovovalo. Krásně se s ním jezdí nejen po asfaltce ale i v terénu. Takže já ho mohu maximálně doporučit :dance:
Zakladatelka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.12.24 11:05

Taky už ho mám u rodičů a jsem nadšená. Ovladatelnost, design, všechno prostě super. Snad ho ocení i mimiš :D
Mám teda v barvě MUD ale je víc zelený, než na fotkách. Mě to ale nevadí, líbí se mi moc a přijde mi docela neutrální, že bude s doplňky fajn i pro holčičku (nechceme vědět, co čekáme) :D
Už se těším až ho vytáhneme od rodičů do světa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.7.25 21:11

@Akaii dobrý den, nemáte náhodou nějaké fotky kočárku? 😊 Zajímá mě ten odstín MUD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
26.7.25 21:16

Posílám jich víc, na každým světle je totiž trochu jiný :D je to takový chameleon, ale moc se mi líbí- je netradiční a musím říct, že super ovladatelnost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.7.25 21:19

@Akaii jste zlatá, děkuji :srdce: zajímavé, že někdy vypadá fakt zeleně. 😃 Což by mi nevadilo, líbí se mi i barva moss green, ale ta je jen ve variantě chrome a to jsem zde četla, že se rychle ničí.

Příspěvek upraven 26.07.25 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
26.7.25 21:21

Ze stejného důvodu jsem brala mud, ten chrom jsem viděla na vlastní oči po roce užívání a šílený.. úplně oloupaný :poblion:
Jinak se mi Moss green taky moc libil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
26.7.25 21:25

@Akaii a ten “matt” je teda ok, jo? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
26.7.25 21:40

Jojo, jezdíme teda teprve od dubna ale za mě spokojenost 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.8.25 19:55

Ahoj, chtěla bych se zeptat dneska jsem si byla pro Kočárek Moon Piú a dost se mi klepe Korbička na zvyšovačích Adaptérech
Nevíte náhodou jestli to jde i bez těch zvyšovacích adaptéru? Nebo tam prostě musí být? Když ti adaptéry vytáhnu tak mi ta korbička nejde nasadit na Podvozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.5.26 11:29

@Anita.444 asi už moje odpověď bude k ničemu, ale třeba pro ostatní 🤷🏼‍♀️ 😀 musí být na adaptérech a klepe se „naschvál“, alespoň tak nám to bylo řečeno na prodejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí