Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, nakonec jsme v září kočárek koupili i bez předchozích zkušeností ostatních. Na prodejně jsme jich zkoušeli více a tento byl jasný vítěz
už měsíc kočárek využíváme s miminkem a je naprosto úžasný
s manželem jsme nenašli nic, co by nám na něm nevyhovovalo. Krásně se s ním jezdí nejen po asfaltce ale i v terénu. Takže já ho mohu maximálně doporučit ![]()
Zakladatelka ![]()
Taky už ho mám u rodičů a jsem nadšená. Ovladatelnost, design, všechno prostě super. Snad ho ocení i mimiš ![]()
Mám teda v barvě MUD ale je víc zelený, než na fotkách. Mě to ale nevadí, líbí se mi moc a přijde mi docela neutrální, že bude s doplňky fajn i pro holčičku (nechceme vědět, co čekáme) ![]()
Už se těším až ho vytáhneme od rodičů do světa ![]()
@Akaii dobrý den, nemáte náhodou nějaké fotky kočárku? 😊 Zajímá mě ten odstín MUD
Posílám jich víc, na každým světle je totiž trochu jiný
je to takový chameleon, ale moc se mi líbí- je netradiční a musím říct, že super ovladatelnost!
@Akaii jste zlatá, děkuji
zajímavé, že někdy vypadá fakt zeleně. 😃 Což by mi nevadilo, líbí se mi i barva moss green, ale ta je jen ve variantě chrome a to jsem zde četla, že se rychle ničí.
Příspěvek upraven 26.07.25 v 21:26
Ze stejného důvodu jsem brala mud, ten chrom jsem viděla na vlastní oči po roce užívání a šílený.. úplně oloupaný ![]()
Jinak se mi Moss green taky moc libil ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat dneska jsem si byla pro Kočárek Moon Piú a dost se mi klepe Korbička na zvyšovačích Adaptérech
Nevíte náhodou jestli to jde i bez těch zvyšovacích adaptéru? Nebo tam prostě musí být? Když ti adaptéry vytáhnu tak mi ta korbička nejde nasadit na Podvozek
@Anita.444 asi už moje odpověď bude k ničemu, ale třeba pro ostatní 🤷🏼♀️ 😀 musí být na adaptérech a klepe se „naschvál“, alespoň tak nám to bylo řečeno na prodejně