Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@LucaObr ahoj, našla jsem aspoň zahraniční recenzi , hod si na to překlad ![]()
Pěkný kompaktní kočárek
Recenze od mamalynn dne 1/5/2021
cena
produkt
Už několik týdnů mám kočárek Nuna mixx next a jsem s ním velmi spokojený. Moje dcera má 2,5 měsíce a zatím nosila pouze tašku. Sedačku jsem otestoval a jsem s ní velmi spokojen.
Líbí se mi vysoká řídítka a skutečnost, že se s nimi snadno manévruje. Kočárek se snadno řídí, a to i pro mé další děti ve věku 10 a 12 let. Pod vozíkem je velký úložný koš, ve kterém jsem už přepravil spoustu potravin, ideální!
Sedadlo je dvoudílné a lze jej použít v různých polohách. Naše dcera může sedět na sedadle dříve, protože ji lze uvést do polohy vleže a je s ní pěkný polštář. To však pro nás není nutné, protože dodávaná taška na přenášení je velmi prostorná. Kočárek má také krásnou sluneční stříšku XL s velkým pozorovacím okénkem, takže můžete dávat pozor na své nejmenší.
Další velkou výhodou pro nás je, že kočárek lze složit do kompaktního obalu. To znamená, že se dokonce vejde do mého malého kufru. I přes kompaktní složení je kočárek velmi stabilní.
Celkově vzato velmi pěkný kočárek s mnoha možnostmi, které lze pro malého použít po dlouhou dobu.
Plusové body:
Negativní bod:
Kompaktní a dlouhotrvající
Recenze od SuzanneH dne 29.12.2020
cena
produkt
Používám to už nějakou dobu a stále jsem z toho velmi nadšený. Moje dcera má 1,5 roku a se svými 11 kilogramy sedí velmi pohodlně na sedadle Kočárek je vhodný i pro děti od narození do 22 kg. Obdržíte polštář, který roste s vaším dítětem. To je také součástí čalounění 4 Seasons. V létě máte nádherně větrané sedadlo, na podzim polštář navíc a v zimě fusak s sebou.
Kukla má průhledné a větrací okénko, které lze nastavit na velikost XL. Můžete také přidat další klapku.
I přes svou velikost a stabilitu se s kočárkem snadno manévruje. Můžete to otočit jednou rukou a nebudete mít žádné hrboly pro vás nebo vaše dítě!
Závěr: velmi pěkný kočárek, který lze dlouhodobě používat, a to i kvůli kompaktnímu úložišti.
@LucaObr píše:
Mate někdo Nuna mixx next 2020? Vyhovuje?Dekuju
Nakonec jsme ho koupili a oproti brachovymu kocarku se nam zda super. Ale mimi je jeste na ceste, takze vyzkouseno v terenu nemame.
Je super velky, pro vyssi lidi idealni, madlo jde vysunout hodne nahoru a nekopes se, prakticky “funkce”, odpruzeny. Dobre vetrani. Skvela naslapna brzda, nenicis si boty.
Co mi stve je kvrdlajici madlo. Vezmes za nej a hybe se nahoru dolu a dela to zvuk. Tak snad si na to zvyknem. Jiny se nam stejne nevesel do vytahu.
Taky do kufru je dost neskladny, ma velika kola. Ale my mame nizky kufr. A pri postaveni ze slozene polohy se mi tam zasprcne ta striska a jde to hur nahoru, ale to chce snad grif. Na instagramu trendybaby ho meli v zivem vysilani, tak se da podivat na nej i tam. Taky se ji to zasprclo ![]()
Posledni, ceho se bojim, je poutani. Ten pas ma vic dilku, co se musi naraz zastrcit do toho “zamku” a se rvoucim synovcem to bylo zajimavy. Uvidime casem, jak to pujde.
@jahamilka děkuji za info!! Tak asi do nej půjdeme, doufám ze si ho do června ještě někde zkusím:D mohla bys mi prosím změřit kolik má Cm- tak abych se vesla do výtahu
![]()
@LucaObr
Nechala jsem ho u segry, ale my mame vytah hloubku 85cm a do toho se vejde tip top akorat
. I s korbou.
Já mám jen ten mixx, ale to vám asi moc nepomůže. Ale jinak super kočárek musím říct