Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tu má někdo zkušenosti s kočárky Nuna Mixx nebo Nuna Demi Grow ![]()
Nezmám, ale koukla jsem… ráda jsem vybírala kočárky jak byla dcera mimi. A ten druhý by mě odradil (pokud se dobře dívám, jen zběžně jsem progooglila), že u sportáku je jen kolíbkové ležení. Za mě je důležité a lepší rovný leh i u sportáku.
@Veru1987 píše:
Nezmám, ale koukla jsem… ráda jsem vybírala kočárky jak byla dcera mimi. A ten druhý by mě odradil (pokud se dobře dívám, jen zběžně jsem progooglila), že u sportáku je jen kolíbkové ležení. Za mě je důležité a lepší rovný leh i u sportáku.
Ten pro dvě děti má kolibku, mixx má do lehu. Původně jsem chtěla Demi, ale pak jsem koupila mixx
@Evi88 píše:
@pikola A jak jsi spokojená?
Zatím super, jen mi přijde jestli trošku nevrže konstrukce. Ale máme všude hrozný terén jako kostky a nerovný chodníky. Malýmu je 5m a už se tam skoro nevejde do hluboké, ale má cca 70 cm. Ale s tím jsem počítala, proto mám sporťák do lehu a půjde brzy do něj. Jinak výhoda je velký košík a že je vysoký, ten grow je ještě vyšší a má i košík na nákup, ale pokud neplanujes druhé dítě brzy myslím že je to zbytečný.
@pikola Díky moc za recenzi, takto je moc hezký, tak asi spíš se přikláním k tomu Mixx zatím ![]()
@Evi88 píše:
@pikola Díky moc za recenzi, takto je moc hezký, tak asi spíš se přikláním k tomu Mixx zatím
A viděla jsem je naživo? Já předtím jen ten grow
@pikola Já naživo neviděla ani jeden, bohužel jsme začali vybírat až teď a to se nikam nedostaneme, tak jen přes internet
![]()
Ahoj @Evi88,
já mám Nuna Mixx 2019 Aspen a jsem nesmírně spokojená. Kočárek má celou řadu vychytávek: od opravdu snadného a rychlého skládání do auta, vychytaného systému odvětrávání pro opravdu parné dny, zabudované clony proti slunci, praktickou kapcičku v hluboké korbě, perfektní ovládání jednou rukou, sprorťák lze popohovat až do úplného lehu, prostorný koš aj. Je pravda,, že kočárek je opravdu měšťák, ale trávu, kamínkaté cesty, dlažební kostky zvládne v pohodě. Je prostě ideální do města, lesoparků, obchodních center (všude ze vleze). Ze začátku nám řachtaly kolečka, ale stačilo je promazat a je vše ok. Ostatně u Bugaboo řachtaj kolečka taky;) Pokud však potřebujete opravdu robustní kočárek do většího terénu, určitě Nuna není pro vás. My jsme však ve měste spoko;) ![]()
@Kristyna 9 Moc děkuji za recenzi, no nakonec jsme vybrali Britax Römer Smile III a dobrý ![]()
Ahoj, nema nekdo dalsi zkusenosti? Koukame na Nuna Mixx Next. Potrebujeme hlavne neco kratsiho, co se nam vejde do vytahu a tento rozmerove sedi
. Dekuji