Nordi × Venicci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1040
1.4.20 23:35

Nordi × Venicci

Zdravím holčiny, prosím o radu. Koukám na kočárky a jde mi hlava kolem ???? zatím nám nejvíc vyhovuje Nordi fjordi a Venicci, ale nemůžem se rozhodnout. Máte někdo zkušenosti s těmito kočárky? Nechám si poradit i s jinou značkou :) jen potřebujeme spíš teréní, do lesa i na pole než do města, četla jsem, že lepší jsou nafukovací nebo gelová kolečka :) měřím 158 cm, tak spíš něco lehčího na ovládání a mimi se narodí na konci léta, tak aby se nám tam vešlo i s fusakem ???? moc krát děkuju za rady :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19388
2.4.20 06:53

Venicci jsem zvažovala, je dost nízký, ideální pro malé matky. Já merim 163. Naživo jsem ho neviděla, ale podle rozměru, doporučení se zdál ideální.
Do terénu bych ale volila možná něco jiného.
No snad ti poradí majitelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natt00
2.4.20 07:51

Ahoj,
mame Nordi a ma veliky kolecka, dve gelovy a dve nafukovaci. Proti Venicci, ktery se mi taky moc libi, je urcite vhodnejsi do terenu. Mam ho 16 mesicu a jsem s nim hodne spokojena. Vyhovuji mi velka kolecka s moznosti jizdy v terenu, velky kos na nakupy a velikost korby. Nejvetsi, ktery jsem na netu nasla.

• Citovat
  • Upravit
1040
2.4.20 09:47

Holky, moc krát děkuju :lol: :lol: ještě jsem našla na kočárky Triko, líbí se mi jak vypadají, ale je zvláštní jsou cenově o dost levnější, tak mi to příjde divný :) :) máte i s ním někdo zkušenosti? U Nordiho vypadají kolečka super, že by zvládly lesní cestu :) dekuju :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
2.4.20 09:47

Ne triko, Rico :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.4.20 10:48

@Teta Luca
recenze máš tady ;) Noordi fjordi
Venicci gusto

Venicci nebude vhodný do terénu, to spíš třeba odpružený Baby design :think:,ten mám a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.4.20 10:50
@Teta Luca píše:
Ne triko, Rico :) :) :)

recenze Riko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
2.4.20 14:36

Riko už jsme vyřadili :) podle recenzí je to spíš nebezpečný kočárek :) mě ta cena byla divná. Každopádně klíďo další zkušenosti a rady uvítám i s jinými značkami, ale Nordi a Venicci jsem si zamilovala :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
3.4.20 14:38

Holky a máte někdo některý z těchto kočárků a byly jste spokojené i se sporťákem? Moc krát děkuji :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.4.20 09:28

Ahoj, máme Venicci Carbo Lux a jsem ráda, že jsme se pro něj před půl rokem rozhodli :dance: Je lehoučký, dobře se skládá, nižší (pro mě ideál, měřím 163), výborný materiál na údržbu (oklepal se mi u kočáru v zimě mokrý pes a vše šlo setřít suchým kapesníčkem) a hlavně HOUPE!!!
Taky jsem hledala kočárek, který bude do terénu vhodnější a musím říct, ze Venicci prošel v terénu na jedničku. Bydlíme na vesnici u jezera, takže jezdíme převážně po polnačkách, lesních, kamenných cestách apod. Vidlice na odpružení má vzadu, takže každý hrbolek miminko v kočáru zhoupne místo vyklepe :lol:
Jestli se bojíš nafukovacích koleček, tak absolutně nemusíš. Taky jsem z toho měla strach, ale v ničem problém nemáme a ani jednou jsme nepíchli :D Kdybys opravdu váhala kvůli nim, tak na eshopu Venicci prodávaj stejná kolečka v nafukovací i pěnové verzi ;) https://www.venicci.co.uk/…phite-wheel/
Doufám, že jsem ti pomohla. Mít druhé dítě a kupovat znova kočárek jdu rovnou do Venicci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
19.4.20 12:30

@Jitkajam moc krát děkuju. Určitě si mi pomohla :srdce: zatím za mě Venicci vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.1.22 10:39

Máme obecně Anex Air-X, je více chodící, ale líbí se nám. Cool pro mimoměstské podmínky

edit adinem - odkaz odebrán

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
12.1.22 11:04

@Feola takova mala kolecka nemohou projet zadny teren

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...