Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím holčiny, prosím o radu. Koukám na kočárky a jde mi hlava kolem ???? zatím nám nejvíc vyhovuje Nordi fjordi a Venicci, ale nemůžem se rozhodnout. Máte někdo zkušenosti s těmito kočárky? Nechám si poradit i s jinou značkou
jen potřebujeme spíš teréní, do lesa i na pole než do města, četla jsem, že lepší jsou nafukovací nebo gelová kolečka
měřím 158 cm, tak spíš něco lehčího na ovládání a mimi se narodí na konci léta, tak aby se nám tam vešlo i s fusakem ???? moc krát děkuju za rady
![]()
Venicci jsem zvažovala, je dost nízký, ideální pro malé matky. Já merim 163. Naživo jsem ho neviděla, ale podle rozměru, doporučení se zdál ideální.
Do terénu bych ale volila možná něco jiného.
No snad ti poradí majitelky
Ahoj,
mame Nordi a ma veliky kolecka, dve gelovy a dve nafukovaci. Proti Venicci, ktery se mi taky moc libi, je urcite vhodnejsi do terenu. Mam ho 16 mesicu a jsem s nim hodne spokojena. Vyhovuji mi velka kolecka s moznosti jizdy v terenu, velky kos na nakupy a velikost korby. Nejvetsi, ktery jsem na netu nasla.
Holky, moc krát děkuju
ještě jsem našla na kočárky Triko, líbí se mi jak vypadají, ale je zvláštní jsou cenově o dost levnější, tak mi to příjde divný
máte i s ním někdo zkušenosti? U Nordiho vypadají kolečka super, že by zvládly lesní cestu
dekuju
![]()
@Teta Luca
recenze máš tady
Noordi fjordi
Venicci gusto
Venicci nebude vhodný do terénu, to spíš třeba odpružený Baby design
,ten mám a jsem spokojená
Riko už jsme vyřadili
podle recenzí je to spíš nebezpečný kočárek
mě ta cena byla divná. Každopádně klíďo další zkušenosti a rady uvítám i s jinými značkami, ale Nordi a Venicci jsem si zamilovala
![]()
Holky a máte někdo některý z těchto kočárků a byly jste spokojené i se sporťákem? Moc krát děkuji
![]()
Ahoj, máme Venicci Carbo Lux a jsem ráda, že jsme se pro něj před půl rokem rozhodli
Je lehoučký, dobře se skládá, nižší (pro mě ideál, měřím 163), výborný materiál na údržbu (oklepal se mi u kočáru v zimě mokrý pes a vše šlo setřít suchým kapesníčkem) a hlavně HOUPE!!!
Taky jsem hledala kočárek, který bude do terénu vhodnější a musím říct, ze Venicci prošel v terénu na jedničku. Bydlíme na vesnici u jezera, takže jezdíme převážně po polnačkách, lesních, kamenných cestách apod. Vidlice na odpružení má vzadu, takže každý hrbolek miminko v kočáru zhoupne místo vyklepe ![]()
Jestli se bojíš nafukovacích koleček, tak absolutně nemusíš. Taky jsem z toho měla strach, ale v ničem problém nemáme a ani jednou jsme nepíchli
Kdybys opravdu váhala kvůli nim, tak na eshopu Venicci prodávaj stejná kolečka v nafukovací i pěnové verzi
https://www.venicci.co.uk/…phite-wheel/
Doufám, že jsem ti pomohla. Mít druhé dítě a kupovat znova kočárek jdu rovnou do Venicci ![]()
@Jitkajam moc krát děkuju. Určitě si mi pomohla
zatím za mě Venicci vede.
Máme obecně Anex Air-X, je více chodící, ale líbí se nám. Cool pro mimoměstské podmínky
edit adinem - odkaz odebrán