Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ženy
),
už nějakou dobu brouzdám po netu, ale pořád se mi ještě nedostalo naplňující odpovědi ![]()
Pomalu, ale jistě přichází čas KOČÁRKŮ. Prošla jsem toho tolik, že už ani nevím jak se jmenuji
![]()
Máte některá zkušenosti s výše uvedenými kočárky? popřípadě, po kterém byste sáhly.
Stěhujeme se na vesnici a oba mi přijdou do menšího terénu ideální. Oba mají plusy a mínusy. Ale to je všude… 100%tní kočárek nelze najít
![]()
A samozřejmě mile ráda přivítám rady a tipy na další kočárky ![]()
Cenově max do 16k (dvojkombinace trojkombinace)
Věřím, že se dají třeba sehnat stejně dobrý kočárky za nižší ceny, ale momentálně si musím dát aspoň měsíc voraz, jelikož mi už oči ze všech těch možných variant přechází ![]()
Ještě raději přikládám odkazy na poptávané kočárky ![]()
https://www.detskyraj.cz/…briofix-2017?…
https://www.cybex-eshop.cz/…20-navy-blue?…
Mockrát děkuji za odpovědi,
Barča
Na vesnici bych pořídila TFK Joggster trail II, dá se pořídit i korba. Já ho poridim asi později. Teď jezdíme v hlubokém a mám už koupelnu jinou trojkolku. Záleží teda, jestli ti vyhovují trojkolky.
S kočárky je to těžké, potřebuji aspoň šest kočárku k různým příležitostem ![]()
Nejraději bych si sestavila vlastní kočárek
@g.sandova spíše preferujeme 4 kola
![]()
zapomněla jsem zmínit, že prvních 5 měsíců budu ještě ve městě. Líbilo by se mi něco, co bude ideální do terénu a zároveň fajn do města ![]()
U britaxu jsem se dočetla, že s ním ženský chodí běhat, jezdí po lesích a také obstál v dtestu ![]()
Mít finanční prostředky a prostor, tak proč nee ![]()
@Barbuchaba já jsem nad britaxem b motion taky přemýšlela. Já mám zase dobrou zkušenost s trojkolkou a ruční brzda je výhoda, to má ten tfk.
Chápu, každý ji nechce. Já osobně bych šla z těch dvou do britax, přijde mi víc do terénu. Viděla jsem troj i ctyrkolky.
Ale to tu víc už poradí majitelky přímo.
Britax B Motion 4 je dobrý kočár spíš tak do města, odpružení není nic moc a malá kolečka tomu v terénu moc nepřidají. Kamenitou polní cestu sice zvládne, ale vytřepeš z dítěte duši a navíc se hrozně nadřeš. Počítám, že ten Cybex bude ještě horší, co jsme ho viděla jet po dlažebních kostkách na náměstí…
Do terénu je lepší Britax B Motion 3, nebo kočárky typu, které zmínila @g.sandova . Musíš si vybrat, buď budeš mít moderní vytřásadlo a budeš ve městě cool, nebo pořídíš opravdu funkční kočár, který projede i terén ![]()
@Froseth já kopu ta trojkolky, nic lepšího třeba na hory není, bych řekla. A ruční brzda je bezvadná. Nejsem žádný horal, ale krkonosske kopce bych bez ručky obrecela.
Celkově ale trojkolka projela i sněhové kalamity a veškerý terén.
@g.sandova Taky jsem za trojkolky, top kočáry do terénu, na brusle, běhání. Na horách jsme byli taky s trojkolkou a super, projela všechno, nedám na ni dopustit ![]()
Já vždycky doporučuji Baby Jogger City Elite, do většího terénu Baby Jogger Summit, ale jsou to trojkolky. Pokud Britax a trochu do terénu, tak Britax Go Big 2. Ale nový je celkem drahý. To ale Baby Jogger také. Ale zase kvalita je zaručena. TFK taky super volba, cena ale podobná.
@Froseth píše:
Britax B Motion 4 je dobrý kočár spíš tak do města, odpružení není nic moc a malá kolečka tomu v terénu moc nepřidají. Kamenitou polní cestu sice zvládne, ale vytřepeš z dítěte duši a navíc se hrozně nadřeš. Počítám, že ten Cybex bude ještě horší, co jsme ho viděla jet po dlažebních kostkách na náměstí…Do terénu je lepší Britax B Motion 3, nebo kočárky typu, které zmínila @g.sandova . Musíš si vybrat, buď budeš mít moderní vytřásadlo a budeš ve městě cool, nebo pořídíš opravdu funkční kočár, který projede i terén
souhlas s holkama…
ještě dodám, pokud teda Britax Motion , tak trojkolku ![]()
a nebo třeba odpružený a houpací Baby design Husky
s oběma mám zkušenosti v terénu…
https://kocarky.heureka.cz/…usky-3-2020/
Ahoj holky ![]()
mockrát VŠEM děkuji za reakce. S trojkolkou jste mě teda nahlodaly ![]()
Mrknu na typy kočárků, který jste sem vypsaly a snad nepřeberu
![]()
@Veru1987
a vrátila by ses k němu, nebo příště sáhla po jiném? ![]()
Co se týká terénu, jak ti vyhovoval? Dvě maminky mi na něj pěly chválu, že v něm odvozily dvě až tři děcka a do terénu nebyl takový problém ![]()
@Barbuchaba píše:
@Veru1987
a vrátila by ses k němu, nebo příště sáhla po jiném?
Co se týká terénu, jak ti vyhovoval? Dvě maminky mi na něj pěly chválu, že v něm odvozily dvě až tři děcka a do terénu nebyl takový problém
Já bych se vrátila a kdybych měla další dítko (mít nebudu) tak bych si ho pořídila od narození s korbičkou a sedačkou romer. Jde vše dát s adaptery. Já chtěla dlouhé ležení pro dítě a k tomu polohování nohou vadili mi kočárky kde mají děti nohy spuštěné. Délka ležení byla 105cm. Gelová kola jsou super nepíchnou a vlastnosti nafukovacích. Střecha byla dlouhá proti slunci. Jde vyměnit za jinou barvu. Do terénu budou určitě i lepší kočárky co tu holky psalí ale já osobně bych už nechtěla jako sporták takové obří kola. Les jsme projeli, po dlažbě to taky bylo v pohodě, nebyl to uplně že by to hrkotalo, odpružení bylo na zadních kolech. Já kočárek kupovala bazarový, využívali jsme více než rok a prodala jsem dále. Mysím že určitě posloužíl super i třetímu dítku. Nebyl rozvrzaný. Líbí se mi že k němu jde koupít ta korbička zvlášt a prodat, tak i vajíčko. Určitě baby jogger bude do terénu ještě lepší, ale i cena asi vyšší. A mi by chybělo že není polohování nohou. A netuším zda ho jde mít od narození. Případně kamarádka měla trojkolku motion 3, do terénu určitě lepší byla. Záleži jak moc do toho lesa a tak půjdete. A nově vím že je motion 3+, to má polohování nohou a dlouho stříšku.
Tak už to vidím, na baby jogger jde taky dokoupit korbička a autosedačka.
@Barbuchaba já uvažuju nad Joie Versatrax, ale chtěla bych ho nejdříve vidět a vyzkoušet.