Kočárek ABC DESIGN Salsa 4 Air

17.3.20 22:09

Kočárek ABC DESIGN Salsa 4 Air

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda nemáte někdo zkušenosti s tím to kočárkem. Vybírám první kočárek a jaksi jsem bezradná. Líbil by se mi, ale nevím jestli mi stačí korba 80cm. Termín mám v červnu. Kolečka, styl a vše okolo mi vyhovuje. Ale taky zda není nízký, miminko bych pokládal cca do 67 cm. ???? Já měřím 163cm.
Prosím o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
252
17.3.20 22:59

Ahoj, já ho mám, taky tu Diamond edici akorát černý s rosegold konstrukcí a jsem moc spokojená, jezdí se s ním úžasně :palec:… Já měřím 164 a rozhodně mi nízký nepřijde. Naše Adinka má dnes dva měsíce a je to moje první miminko tak nedokážu poradit jak ti bude stačit korba ale mě malá nepřijde :nevim: když si to porovnám u jiných kočárků co jsem měla v užším výběru.
A ještě teda musím doplnit že mě překvapilo kolik se toho vejde do košíku :palec: za mě další plus proč jsem ráda že jsem ho vybrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.20 06:59

@Eloa Moc děkuji za recenzi. :) no právě mi všichni říkají aby se mi malý do korby vešel v zimě s fusakem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.3.20 15:36

No to netuším, vůbec nemám představu jak velké bude mimčo v půl roce :lol:… Já už příští zimu budu používat sporťák, tak jsem to až tak neřešila a teď se tam vejde krásně místa má opravdu dost ale jsou ji jen dva měsíce že :lol: a až ji bude půl roku bude zase léto a malou nebudu mít ve fusaku… Ale co jsem byla koukat na kočárky v bejby centru v Č. B. tak z těch co se mi líbily nebyly skoro žádné rozdíly v té hluboké korbě (max. 2-3 cm) :nevim: větší byl asi o deset cm jeden kočár a ten měl pidi košíček dole a mrňavá přední kola a navíc to byl polský kočár… Tak ten jsem vyřadila hned z mého „předvýběru“ :lol:
Můžu třeba malou vyfotit v korbičce kdyby to pomohlo pro představu kolik má samotné mimčo ve dvou měsících kolem sebe místa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.20 17:13

@Eloa jo s tou hloubkou to máš pravdu, je to jen o pár cm, co jsem našla třeba 85 cm tak zas bylo něco jiného na prd. Takže jedno k druhému :nevim: tak jsem ho dnes objednala a už to řešit asi nebudu :D hlavně měli 5% slevu tak to se musí využít :mrgreen: :dance: pak si budu třeba akorát za půl roku nadávat že se mi tam nevejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.3.20 22:04

Tak sleva je fain ;) doufám že budeš spokojená… Já jsem nadšená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
20.3.20 09:49

@Eloa ahoj, mohla bych tě poprosit o vložení recenze na kočárek sem ? díky moc :kytka:
pomůže to ostatním maminkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.20 15:32

Abc Design salsa 4 air rose gold

@Eloa ahooooj,super, ze ho mas, je nadherny.. takze sa Ti s nim jazdi dobre? :) aj ja som ho objednala, tiez Rose Gold, aj ked nesnasim cernou barvu.Ako hodnotis tu cernou? nevybledla Ti? neprehriva se Ti moc? Ako je to s tou vahou kocarku, zvladas v pohode? Jsem nizsi,159cm, a trochu se bojim te vahy, a ci mi nebude moc velky, ale libi se mi te jizdni vlastnosti…Bydlime na dedine, stare cesty a chodniky klasika, jezdi hladce? Co sportak, uz mas vyskouseny? Prosim napis co nejobsirnejsi recenzi a skusenosti🙏 🙏 🙏 :wink: moc Te prosim..jsi jedina, ktera se ozvala, ze ho ma:smiling_face_with3_hearts: Skladas sportak zvlast na dva dily? v jednem videu bylo, ze jde slozit i spolu s konstrukci… Moc Ti z celeho srdce dekuju❤️ 🍀 🙏za odpovedi…vazim si toho…(sorry za ‚psani‘,jsem Slovenka) apropo MAS SUPER VKUS😁 ✌️ 😋 :smiling_face_with3_hearts:KRASNY DEN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.20 15:36

@Eloa ahooooj,super, ze ho mas, je nadherny.. takze sa Ti s nim jazdi dobre? :) aj ja som ho objednala, tiez Rose Gold, aj ked nesnasim cernou barvu.Ako hodnotis tu cernou? nevybledla Ti? neprehriva se Ti moc? Ako je to s tou vahou kocarku, zvladas v pohode? Jsem nizsi,159cm, a trochu se bojim te vahy, a ci mi nebude moc velky, ale libi se mi te jizdni vlastnosti…Bydlime na dedine, stare cesty a chodniky klasika, jezdi hladce? Co sportak, uz mas vyskouseny? Prosim napis co nejobsirnejsi recenzi a skusenosti🙏 🙏 🙏 :wink: moc Te prosim..jsi jedina, ktera se ozvala, ze ho ma:smiling_face_with3_hearts: Skladas sportak zvlast na dva dily? v jednem videu bylo, ze jde slozit i spolu s konstrukci… Moc Ti z celeho srdce dekuju❤️ 🍀 🙏za odpovedi…vazim si toho…(sorry za ‚psani‘,jsem Slovenka) apropo MAS SUPER VKUS😁 ✌️ 😋 :smiling_face_with3_hearts:KRASNY DEN @Káťa19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.20 15:38

@Eloa a muzes taky fotky nejake sem dat😋 ✌️ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.6.20 10:52

@Anetttka23 Ahoj určitě jsem s ním moc spokojená… Jezdí se s ním fakt super převážně jezdím sice po městě u nás ale teď na víkend jsem kočárek vzala na hory na chatu k přítelově mamince a super… Ona si pořídila na chatu takový ten klasický starší kočárek čtyři pevná nafukovací kola že jako do terénu tam nejlepší… No tak jsem ji teď říkala ať si tenhle zkusí a že když bude potřebovat ať si zaaretuje kola (fakt je to tam jen lesní nezpevněné cesty vždycky než autem dojedeme k chatě to je o tlumiče :lol: to jen pro představu ;) ) no přijela a byla nadšená že super a jak se s tím pěkně jede a že jak se točí ty přední kola že se člověk vůbec tolik nenadře… Říkala že ani nebylo třeba si je aretovat. Já jsem to zatím použila snad jednou když jsme se psem šli po pěšině kolem řeky tady u nás a po dešti byla ta pěšina rozbahněná ale upřímně ten kočár by to projel i bez toho jen jsem to spíš chtěla zkusit :D
Jinak těžký mi ani nepřijde jede fakt lehce. Maximálně když jsem dolů nacpala dvě tašky s nákupem a balík plínek! :lol: což je další výhoda ten košík je fakt velkej a když jsem si to porovnala u jiných kočárků no fakt super!
Zatím je malé 5 měsíců a pořád jezdí v hluboké takže sporťák mám ještě zabalený tak ani nevím jak jde složit i s tím. I když já ho stejně budu spíš skládat zvlášť. Máme v kufru psa když někam jedem takže dám do kufru podvozek a korbu hodím na přední sedačku aby měl pes místo já sedím s malou vzadu a přítel řídí… To budu dělat stejně i se sporťákem tak mě ani nenapadlo to zkusit.
A k barvě… Já teda původně chtěla ten šedý z Diamond edice (taky nemusím černou :lol: ) ale nějak mě všichni kolem nahlodali že pro holčičku bude lepší tenhle a nakonec jsem fakt ráda je opravdu krásnej. Zatím bych řekla že nějakého přehřívání jsem si nevšimla když hodně svítí sklopim hodně tu boudičku aby na malou nesvítilo což je super (jde to takhle hodně i u sporťáku) a odklopim tam to větrání a má tam příjemně… Mám ho zatím jen těch pět měsíců takže vybledly teda vůbec není ale je to krátká doba tak těžko říct :think:
Snad jsem odepsala na vše co jsi chtěla vědět, klidně se dal ptej jestli tě ještě něco napadne ;) Mě teda ještě napadá že jak jsem tady odpovídala slečně minule teď když má malá skoro toho půl roku rozhodně vím že by se i ve fusaku krásně vešla do té hluboké korby má tam hafo místa ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.6.20 11:10

Jo a nějaké fotky ti hodím… ;) Je tam ještě trošku „zmuchlanej“ to jsou fotky hned jak jsem ho rozbalila… Ona ta hluboká korba jde složit úplně na placku, nedělám to vždycky ale už dvakrát se mi to hodilo v menším autě ;) jo a ta kombinace černá rosegold se mi nakonec fakt líbí už jsem si koupila i hodinky v rosegold s černým ciferníkem aby mi to ladilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.20 18:21

@Eloa mooooooooooc Ti dekuji za spravu…Tak o to viac sa na kocarek tesim…nas prijede nekdy o tri tyzdny… je fakt krasny, ale hlavne jezdi fantasticky podle toho co pises, tak som stastna…mala som vybrany Moon Style, svetky barvy, ale par holek mne odradilo, ze je super, ale na rovne cesty a chodniky…ze je moc tvrdy a na nerovnostech moc s detatkem natrasa…Tak som rada, ze som sa rozhodla inak..A co sa tej vahy kocarku tyka, je to moc, kdyz ho vykladas a nakladas trebars do auta, po schodech a tak…? Jsem nizke postavy, tak ci to zvladnu😉uvadeji 14,5 Kg.Uz som pozerala na doplnky ke kocarku…firma Pinkie ma krasne pudrovo ruzove doplnky, deky, fusaky, nanozniky, kabely, atd…rozne serie..i kvetinove…aby se trosku rozbila pohledove ta cerna…plus maji nadherne vlozky docarku, trebars do sportaku, aby dite nesedelo na te cerne ve slunci, tak do vnutra se da dat ta farebni podlozka…to je pro Tip😉 kdyby neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
17.8.20 17:23

Obnovují diskuzi:sestra chce koupit… Hlavně se bojí černé barvy aby nevybledla… Máte někdo zkušenost zda barva drží? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.20 18:27

@kavulenka já mám barvu asfalt, ale jestli barva vybledne to nevím, používáme ho od května teprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí