Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vajíčko vždy kupuj zvlášť a na trochu větší dítko už mi vyhovuje kombinace vozejk do terénu a na sport a do auta skladný Valco snap baby 4
Anonymní - tak záleží jaký kočárek se kupuje. Moc se mi tohle odrazování od tich 3v1 nelíbí, když často je to opravdu praktické. Ano, vím, že miminko ve vajíčku obecně moc dlouho být nemá, takže je myšleno na nějaké opravdu jen rychlé praktické přesuny. A ano určitě by nikdo moc nedoporučil autosedačku od nějakých levných polských trojkombinací, ale na spousty kočárků už dnes jdou kvalitní autosedačky, i na ty obyčejnější jsou adaptéry. A pak samozřejmě značky jako Maxi-Cosi, Cybex, Romer atd mají i svoje značky autosedaček i kočárků…
A nebo je varianta koupit kvalitní vajíčko dle své potřeby a pak kočárek a k němu adaptéry na vajíčko, pokud to nejsou noname značky, nebývá to problém a máš mnohem širší výběr.
Taky jsem chtěla trojkombinaci. Po asi 8 mesicich jsme stejně kupovali sportovní kočár. Takže kombinace stejně nebyla ideální, sporťák byl těžký a moc robusní
Mrkni na modely jako Cybex Talos S Lux nebo Britax Smile III, oba zvládají terén a mají možnost 3v1 (s autosedačkou). Cybex je lehčí a skvěle ovladatelný, Britax má větší košík a odpružení. Obojí se vejde do tvého rozpočtu a jsou to osvědčené volby.
Ahoj,
za tři měsíce čekáme mimčo. Jsme docela akční. Vzhledem k tomu, že v okolí nemám kamarádky s dětmi a nemám se s kým poradit, píšu sem.
Co sháním?
Ráda bych znala opravdu názory těch, kdo kočárek měly, abych nekoupila něco, co pak nevyužijeme.
Moc děkuji
Terka