Sporťák Cybex zkušenosti

13
2.12.24 23:47

Sportak Cybex zkusenosti

Ahoj, shanim sportak od roka do konce kocarkoveho obdobi.
Chci trosku do terenu, bydlime ve meste, ale aby zvladl sem tam nejakou polnacku a teren na vyletech.

Docela me zaujal Cybex - mate nekdo? Jste spokojene? Do kolika let se dite veslo? Trochu me tam zarazi polohovani nozicek s rantlem, jestli se vubec vejde vetsi dite.

Pak zvazuji Britax Romer Smile, tam se mi to na nozky zda lepsi, ale stale asi pak trci pres rantl. A kola nevim zda zvladnou. Na prvni jsem.mela Britax bmotion a byl skvelej, dlouhej, ale uz se stejnej neprodava.

Pripadne tipy na dalsi kocarky. Chci kvalitnejsi, cenu neresim, nechci ale ty nejlevnejsi, protoze casto se mackaji boudy, trhaji kose, flekati potahy.

Příspěvek upraven 23.01.25 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7489
3.12.24 06:43

My měli tvůj zminovaný britax bmotion 4+, byl super… byl větší. Cca v roce a půl jsme kupovali valco snap sport 4, přesně tento:
 https://www.baby-centrum.cz/…-trend-black

Byl super, malý, skladný, pohodlný pro dítě, nafukovací kola..takže zvládnul v pohodě vše, ale jasné není to thule, který je top do terénu. Ale my projeli i louku apod… měli jsme jej až do tří let dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.12.24 09:04

@KKK85 diky za zkusenost.
Ja tyhle Valco vidam casto na ulici, ale jakou mas treba zkusenost s potahy, kosem atd.? Vydrzely, nenicily se rychle?
A nafukovacich kol se trochu bojim, meli jste nekdy potiz s nimi?

Co vidim prave, tak byvaj Joie takove osuntele, rozvrzane (asi teda je i vic typu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.12.24 09:05

@KKK85 i kdyz ted si rikam, jestli si je nepletu s Joie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7489
3.12.24 09:24

@Bernardyna my ho měli dokonce bazarový, a neprodřel se nikde. A kolečka naprosto v pohodě, nikdy jsem nepíchli, nemuseli nějak nafukovat. Nikdy žáden problém nebyl. Měl polohování nožiček, dlouhou střechu proti slunci.
Kočárek jsem pak ještě prodala dále, byl stále v pěkném stavu. A to my ho měli asi 1,5 roku, a byl už po jednom dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí