Sporťák do terénu, max. 8000kč

439
28.10.24 06:11

Sporťák do terénu, max.8000kč

Hezký den holky :). Hledám nějaký sporťák do terénu za který nedám ledvinu :D. Určitě bych potřebovala nový (kvůli záruce, teď mi na novým odešla po 5m používání brzda), ale můj strop je 8000kč. Koukala jsem na hauck runner, kinderkraft helsi a lionelo azura. Nemáte s nima zkušenost? Nebo i s nějakým podobným. Potřebuju aby mi odvezl nákupy, z jara pak nějakej ten substrát, sadbu,…no a hlavně dítě, protože je to neřízená střela. Jenže velká, 2r, 103cm, 17kg. Takže vlastně hledám spíš kolečko :mrgreen: :mrgreen:. Ale budu k němu mít na střídačku golfáč, takže fakt potřebuju pracanta na nafukovačkách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klokanice17
28.10.24 08:06

Valco snap 4 sport. Nový kolem 6k, má nosnost 22kg, ale ještě na jaře jsem v něm vozila sem tam i dva s dohromady tak 30 :mrgreen: starší se v něm výjimečně vyspí ještě teď a to má 112cm (jako nožky mu koukají dost)… Ale jinak projeli jsme s ním kdeco, je maličký, lehoučký, krásně se skládá a je to držák

• Citovat
  • Upravit
439
28.10.24 08:49

@Klokanice17 Taky jsem po něm koukala, ale musím se přiznat že mě odradil koš. Snad v 95% případů co jsem viděla valco po jednom dítěti byla látka koše buď prodřená a nebo fakt doost prořídlá že jsem z toho měla pocit že když tam člověk dá menší nákup, domů dojede bez nákupu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
28.10.24 08:58

My, když jsme vybírali kočár, tak jsme že začátku ne-li ve výběru i Hauck Runner. Další zmíněné neznám.
Nakonec jsme se ale rozhodli pro bazarové TFK a neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
28.10.24 12:17

@Amelka898 ten Hauck a Kinderkraft moc terénní nejsou, jsou to kočárky na sport, především na běhání po asfaltu a zpevněných cestách. Když jsem kupovala sportovní kočárek, tak jsem měla Hauck taky ve výběru, ale já potřebovala opravdu terénní, který zvládne hravě kostky, lesní pěšiny, hory, sníh, takže jsem do něj nešla.
Kinderkraft měla kámoška a dost na něj nadávala. Říkala, že je to kočár pro panenky a ne pro dítě.
Nakonec jsem koupila Thule a i manžel, který byl proti kupovat takhle drahý kočárek, tak si ho oblíbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.10.24 13:26

@Magda124 Já když bych na to měla, určitě bych šla do tfk :), ale těch 8000Kč je pro mě momentálně strop a nemůžu dát víc, tak je i risk kupovat z druhý ruky, kdyby bylo potřeba něco nechat opravit. Každopádně děkuju za poznatky ke kočárkům hauck a kinderkraft :kytka:. Já teď měla kinderkraft grande plus a až na to, že na vrzající kolečko nepomohlo ani WDčko jsem si na nic nemohla stěžovat :). Sice spíš velkej golfáč, ale za ty prachy super. Tak chci jen čistě něco bytelnějšího na nafukovačkách a ty velký kola by pro mě byly plus, protože tu máme hodně rozbitý chodníky 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
29.10.24 16:08

@Amelka898 ségra TFK měla a byla s ním moc spokojená, akorát u nich byl problém s kolečky, jsou gelové a když už byla malá větší a vozila k tomu ještě mraky věcí, tak ten gel vytekl a museli kupovat nová za 2000 kč. To se jim stalo 2 x. Tak snad vyberete ten správný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 16:16

@Amelka898 mám snap Valco, ale je to spíše do města, na zahradě se ty kola zasekávají…na takové ježdění s nákladem máme vozejk, ale nevím, kam jezdíš pro nákup…já na nákup jezdím autem a nějaký drobný nákup ve městě ten snap uveze, ale otázka je, jestli se ti tam takhle velké dítě vejde a pojede to dobře, já tam vozím 8km a první měla odpruženou čtyřkolku z dvojkombinace a ten vozejk Chariot cx1…

• Citovat
  • Upravit
439
29.10.24 17:56

@Magda124 Přiznám se že moc nevím jak starší modely, já tak půl roku zpátky okukovala jen ty novější a tam jsou buď nafukovací a nebo gel :). Já mám jasno, jedině nafukovací, teď jsem měla nějakou gumu nebo pěnu či co to bylo a znova to nechci :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.10.24 18:01
@Anonymní píše: Více

Na nákup to mám v podstatě kousíček, zastávku máme kousek od baráku, vystupujeme taky pár metrů od tesca :). Jen tedy pojízdná nejsem, všude jen mhd, tak to musí odtahat kočár. V nejhorším to teda jistí batoh, ten mám kvalitní ještě ze školních let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
29.10.24 18:36

Valco Snap 4 mame a je to prakticky kocar do mesta, ale neprijde mi vubec odolny. Brzdicku uz menime snad poseste jak truhlici, porad se zasekava, praska v ni lanko, opravar rika, ze je to slabina techto kocarku, uz nam dava mnozstevni slevu :lol: Nema moc nosnost, dite ma 16 kg, plus bezne veci, nakup, no pretezuju ho dost, ale uz je vyvrklany. Ze bych s nim vyrazila do terenu, to si neumim predstavit.

V rodine TFK mono, naprosta spokojenost, teren, nosnost, pohodli pro dite i rodice. Koupila bych si ho taky, ale uz se mi nechce za nej na tu chvili davat penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.10.24 16:28

Mám Petite&Mars Royal 2 a jsme velmi spokojeni. Nejvíce se mi líbí magnetická přezka 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.10.24 17:35
@Verča153 píše: Více
Ktery ovsem se sportovnim kocarkem do terenu nema nic spolecneho.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.10.24 17:52

Z mé zkušenosti bych šla do značky Baby Jogger. Mám doma už devět let Baby Jogger City Elite, nejlepší kočár pro větší děti, každé se v něm vozilo do čtyř let a teď ještě slouží blízké rodině. Do terénu bych možná vybrala Summit. Je to lehce nad limit, ale jsou to fakt kvalitní kočáry, byla jsem s ním velmi spokojená. Když jsem zkoušela třeba Valco, to se nedalo vůbec srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
1.11.24 11:39

Hauck Runner je za tu cenu skvělá volba – má robustní konstrukci, dobré odpružení a nafukovací kola, což se v terénu hodí. Na druhém místě bych doporučila Kinderkraft Helsi, ten je stabilní a zvládne větší zátěž, ale užší sedačka může být pro dvouleté dítě méně pohodlná. Pokud máš možnost, zkus si je před koupí vyzkoušet, ale oba jsou solidní pracanti do terénu za rozumnou cenu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4