Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, je tu některá co jste kupovala kočárek Valco Snap 4 a k tomu korbičku pro miminko? Takže jste ho používali už od narození? Přemýšlím právě o téhle kombinaci, jelikož pak chci určitě Snap kupovat, a nevím jestli tedy dokoupit k tomu i korbičku nebo koupit nějaký miminkovský ten pak prodat a potom koupit ten Snap.
Předem děkuji za rady 😊
Měla jsem snap, kupovala jsem ho na dovču. Jinak jsem měla joie litetrax air a na ten jsem kupovala korbičku. Syn v korbě vydržel až do deviti měsiců, ale je lednový. Kdyby byl naopak letní musel by ven dřív. Takže za mě proč ne🤷♀️
Snap 4 máme a používáme ho spíš jako takový cestovní kočárek - vozím ho v autě, na dovolenou a tak. A na to je fajn. Jako hlavní kočárek bych ho určitě nechtěla a už vůbec ne s korbičkou, je to takové hrkátko, bez odpružení…
@Yxc28 souhlasím, na cesty super, do auta, letadla skladný, ale pro noborozeně určitě ne…kupovali jsme ho v 11m druhé dcery…ale máme k tomu i odpružený kočárek a vozejk Chariot cx 1 a šátkové nosítko monilu..
Valco Snap 4 s korbičkou je fajn volba, pokud chceš něco lehkého a skladného už od narození. Ušetříš si koupi a následný prodej jiného kočárku. Pokud ti ale nevadí investice a prodávání, klasický hluboký kočárek může být pohodlnější pro novorozence na delší procházky.
Děkuji všem za vaše rady ![]()
Ještě jsem narazila na Valco Baby Velo, Je to vlastně 2v1 korbička co se pak dá předělat na sporťák, takže možná zvolím ten. Rozhodně to bude jednodušší z korbičky předělat na sporťák a v případě potřeby zase na korbičku. A vyjde ve finále i levněji než Snap 4.
Ahojky, já jsem snapa kupovala jako klasický sporťák, ale s korbou bych to určitě nebrala. Takto na občasné procházky s malým, někam na výlet, na chatu byl dobrý, ale pro male miminko určitě ne. Já jsem kupovala z Feedo ABC DESING Salsa s nafukovacími koly a s tím jsem byla teda hrozně spokojená. Jak do terénu, tak i do města pecka. ![]()
Tak zase změna
asi nakonec půjdem do nějakého bazarového Bugaboo nebo Cybex. Některé se dají sehnat celkem levně, trojkombinace klidně kolem 6000,– nebo dvojkombinace kolem 4000,–
Takže nejspíš půjdem cestou bazarového kočárku a pak později Snap4, ale čistě jen sporťák ![]()
@elca088 ne, to bych nedělala, ten kočárek není vůbec odpružený…mám ho na cestování a už pro větší sedící a chodící dítě…korbu jsem měla na čtyřech velkých kolech s odpružením…