Valco snap 4 s korbičkou nebo klasický kočárek

4
10.12.24 13:03

Valco snap 4 s korbičkou nebo klasický kočárek

Ahoj, je tu některá co jste kupovala kočárek Valco Snap 4 a k tomu korbičku pro miminko? Takže jste ho používali už od narození? Přemýšlím právě o téhle kombinaci, jelikož pak chci určitě Snap kupovat, a nevím jestli tedy dokoupit k tomu i korbičku nebo koupit nějaký miminkovský ten pak prodat a potom koupit ten Snap.
Předem děkuji za rady 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14001
10.12.24 16:34

Měla jsem snap, kupovala jsem ho na dovču. Jinak jsem měla joie litetrax air a na ten jsem kupovala korbičku. Syn v korbě vydržel až do deviti měsiců, ale je lednový. Kdyby byl naopak letní musel by ven dřív. Takže za mě proč ne🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
10.12.24 17:20

Snap 4 máme a používáme ho spíš jako takový cestovní kočárek - vozím ho v autě, na dovolenou a tak. A na to je fajn. Jako hlavní kočárek bych ho určitě nechtěla a už vůbec ne s korbičkou, je to takové hrkátko, bez odpružení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
10.12.24 19:32

@Yxc28 souhlasím, na cesty super, do auta, letadla skladný, ale pro noborozeně určitě ne…kupovali jsme ho v 11m druhé dcery…ale máme k tomu i odpružený kočárek a vozejk Chariot cx 1 a šátkové nosítko monilu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
11.12.24 08:03

Valco Snap 4 s korbičkou je fajn volba, pokud chceš něco lehkého a skladného už od narození. Ušetříš si koupi a následný prodej jiného kočárku. Pokud ti ale nevadí investice a prodávání, klasický hluboký kočárek může být pohodlnější pro novorozence na delší procházky.

• Citovat
  • Upravit
4
11.12.24 13:16

Děkuji všem za vaše rady :)
Ještě jsem narazila na Valco Baby Velo, Je to vlastně 2v1 korbička co se pak dá předělat na sporťák, takže možná zvolím ten. Rozhodně to bude jednodušší z korbičky předělat na sporťák a v případě potřeby zase na korbičku. A vyjde ve finále i levněji než Snap 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
16.12.24 09:57

Ahojky, já jsem snapa kupovala jako klasický sporťák, ale s korbou bych to určitě nebrala. Takto na občasné procházky s malým, někam na výlet, na chatu byl dobrý, ale pro male miminko určitě ne. Já jsem kupovala z Feedo ABC DESING Salsa s nafukovacími koly a s tím jsem byla teda hrozně spokojená. Jak do terénu, tak i do města pecka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.12.24 10:57

Tak zase změna :mrgreen: asi nakonec půjdem do nějakého bazarového Bugaboo nebo Cybex. Některé se dají sehnat celkem levně, trojkombinace klidně kolem 6000,– nebo dvojkombinace kolem 4000,–
Takže nejspíš půjdem cestou bazarového kočárku a pak později Snap4, ale čistě jen sporťák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.25 19:50

@elca088 ne, to bych nedělala, ten kočárek není vůbec odpružený…mám ho na cestování a už pro větší sedící a chodící dítě…korbu jsem měla na čtyřech velkých kolech s odpružením…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4