Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Linda93 píše:
@Šmoulice Dělají se i batohy, které mají pevné dno a větší prostor, takže tam pejsek může sedět, ale moje by se tam asi nevešla, spíš pro malé pejsky
No právě… na čivavu a jorka možná… Na větší psy asi těžko… Nehledě na to, kdo by tak velkého psa tahal…
@Bubla Bůčková píše:
Tak jedna ho i oblíkala a směšně to vypadá. Že si dělá ze psa dítě. Jsem holka z vesnice asi mě to překvapilodnes mě nepřekvapí už asi nic. Ale puberťáky by mohlo.
Ja taky své psy oblekam. Je fakt, ze nejsme z vesnice, kde je normalni pes celý zivot na retezu a utepena kotata.
Pubertaci at si trhnou a cumi dal na Insta.
U nás ve městě potkávám paní, která vozí v kočárku svoje dvě čivavy… Jednou jsem mluvila se známou a ta vtipně reagovala, že paní má na ty pejsky lepší kočárek než měla ona pro děti:-) Jak dlouho bude mít hafák neschopenku na delší procházky? Jako kdyby to mělo být na opravdu dlouho, tak o kočárku uvažuji, ale jinak se mi to zdá v celku zbytečné… Víš vůbec, zda v tom bude chtít být? Naše fena by v něčem takovém vůbec nevydržela…
Žijeme na venkově a dokonce i zde se sem tam kočárek na psa objeví. Nikdo nezná Vaši situaci, je jim do toho houby. Potřebuješ kočárek, pořiď si ho.
Znám jednu 70ti letou paní co má čivavy z množirny, doprava jim péči, a hezký odchod. Jsou to stary psi, a vozí je v kočárku. Vůbec natom nevidím nic špatného… Když ten pejsek nemůže chodit, nebo má zdravotní problém, klidně ho kup… Na lidi se vyser, však některý matky vozej i 5ti lety zdravý děcka, a to je v pořádku že… ![]()
@Wani píše:
Ja taky své psy oblekam. Je fakt, ze nejsme z vesnice, kde je normalni pes celý zivot na retezu a utepena kotata.
Pubertaci at si trhnou a cumi dal na Insta.
@Bubla Bůčková
Já jsem z vesnice. Pes většinou kempí doma na sedačce nebo v posteli. Kočky mám dvě, kastrovane, nikdy jsem kotě neutopila, zvířata mám ráda… Jinak neodsuzuju lidi co oblékají své psy, každý ať si dělá co chce. Takže prosím zdržme se nějakých příspěvků typu vy z vesnice vy z města. Skladba lidi (normální vs vymaštění) je všude stejná bez ohledu na lokalitu…
Taky jsme neměli zablesenyho psa
prostě „normální“ to není, když to vidíš prvně a ještě u pošahany důchodkyně. Neviděla jsem nikdy pohádku ani nečetla, že by pejsek měl kočárek. Dneska už vím, že jsou přímo kočárky psí ![]()
@Martha03 píše:
@Bubla Bůčková
Já jsem z vesnice. Pes většinou kempí doma na sedačce nebo v posteli. Kočky mám dvě, kastrovane, nikdy jsem kotě neutopila, zvířata mám ráda… Jinak neodsuzuju lidi co oblékají své psy, každý ať si dělá co chce. Takže prosím zdržme se nějakých příspěvků typu vy z vesnice vy z města. Skladba lidi (normální vs vymaštění) je všude stejná bez ohledu na lokalitu…
Nebud taka cita. Taky jsem par let zila na vesnici (moji rodice tam ziji dodnes), kde se kotata netopi a psi na retezu nejsou. Je to ale vetsi vesnice hned za krajskym mestem. Kousek od nich v jine vesnici se to zase psy na retezech jenom hemzi. ![]()
Tak já viděla ženskou s kočárkem a v něm psa a na kšírech poskakovala kolem nich malá holčička
… V tu chvíli jsem si řekla, že ta matka bere drogy a svět se v pr.el obrací
.
@Wani píše:
Nebud taka cita. Taky jsem par let zila na vesnici (moji rodice tam ziji dodnes), kde se kotata netopi a psi na retezu nejsou. Je to ale vetsi vesnice hned za krajskym mestem. Kousek od nich v jine vesnici se to zase psy na retezech jenom hemzi.
Nejsem cíťa neboj se. Je mi to jedno… Já si z názorů jiných nic moc nedělám…
ať si každý myslí co potřebuje a jaká je jeho pravda. Nicméně utvářet svůj názor na základě dvou vesnic, kde je to 50na50 a hned dát do placu, že je to tak na každé vesnici je pro mě, přinejmenším vtipné…
každopádně rozdíl mezi radiusem psa na řetězu a vlčáka v garsonce je stejný ![]()
@Pocahonta
Myslím si, že by se jí tam líbilo, občas ji bereme sebou, když jedeme do ikey, dáme ji do nákupního koše a je spokojená, sedí a kouká, je moc hodná.
Není to jen kvůli zádům, ale i v létě, když jedeme na výlet tak ji necháváme doma, protože v létě ujde tak 2km, rychle se zadýchává. A mně je jí pak líto, že musí být doma, když jedem někam do přírody na výlet, kde by klidně s náma mohla být. Možná jsem trošku blázen, ale já ji mám jako svoje dítě, nejradši bych ji brala sebou úplně všude ![]()
Mně to nijak divné nepřijde. Pokud se bojíš reakcí, dej si tam cedulku třeba: „Nejsem líný, jsem po operaci.“
Máme francouzského buldočka a pokud by měl problémy se zády, kočárek bych mu bez pardonu pořídila. Kamarád ho pro svoji frbulí holku má a jezdí s ním. Ona je už stará a nemůže na záda. On je fakt krásný kus chlapa a svalovec, a myslím že smát se mu nikdo neodváží ![]()
@elibro píše:
Já bych si na psa pořídila malou kárku. Takovou tu chalupářskou, drátěnou. S kočárkem bych si připadala jako cvokAle tak to je na osobním pocitu každého… Když už kočár, tak nějaký ten cyklo, přízemní… To mi i přijde pro psa nejpohodlnější.Ale fakt je, že já už dnes mám jenom kočky a ty se v případě potřeby dají nacpat do kabelky a hodit přes rameno
S kárkou se moc výletit nedá. Já bych volila takový
@Linda93 Tak pokud to tak cítíš, tak kočárek pořiďte… Mně se třeba líbí, když vidím někoho na kole a v košíku má hafáka. Jak jsem psala, ta naše by v tom vůbec nevydržela a to jí bude za chvílí dvanáct let - vypadá a chová se na puberťáka.