Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, zvažuji koupit kočárek pro mého pejska francouzskýho buldočka. Máte ho někdo pro svého pejska? Jak na to reagují lidé kolem? Nemají blbé narážky? Já jsem se o tom zmínila rodičům a oni to nechápou, prej jsem se zbláznila
. Jenže já ho chci z důvodu, že mám pejska po operaci zad a neměla by chodit na dlouhé procházky a my máme dlouhé procházky rádi a nechceme ji vždy nechávat doma, tak mi ten kočárek přijde jako dobrý nápad. Co myslíte?
Vídala jsem se tím důchodkyně dvě a vždycky jsme se jim smáli. Z opačného gardu? No a co, ať si všichni políbí ![]()
My mame batoh primo pro psa. Nosi se na brichu. Psovi se to libi. A lidi na to maji pozitivni reakce. A pouzivame ho skoro porad, protoze pes uz je stary a spatne chodi.
Pokud má pes nějaký zdravotní problém, tak samozřejmě je to dobrý nápad. ![]()
A co si budou myslet lidi, ti může být jedno. Ať si každej chytrák políbí prd.el …
Batoh mi přijde dobrý nápad, kočárek fakt ne ježiši
Ptala ses na upřímný názor, tak tady ho máš
Batoh je dobrý, pokud máš ale psa po operaci zad, tak zřejmě jeho poloha v batohu nebude ideální. Co takhle nějaký bazarovy kočár co je za kolo? Některé dělají s předním kolem, takže je možné jej využít jak pro vycházky, tak pro výlety na kole… Názor ostatních neovlivníš, na reakce se připrav, ale každému do toho může být houby. Z jiného soudku, syn moji sestry měl problém s nohou, nicméně neměl ortézu ani sádru. Nesměl však na nohu šlapat. Vozidla jej v 5ti letech v kočárku a to víš, že si také vyslechla. Lidé prostě soudí aniž by tě znali, je to normální a je třeba to neřešit.
@Serpentini píše:
Batoh mi přijde dobrý nápad, kočárek fakt ne ježišiPtala ses na upřímný názor, tak tady ho máš
Batoh pro psa po operaci zad? Tak to fakt ne ježiši ![]()
V pohode, klidne si ho porid, neprislo by mi na tom noc zvlastniho. Jsem zvykla z Japonska, tam ma kocar na psa dost lidi.
@Kresatkovi Batohy jsou super, taky jsem na ně koukala, ale moje váží 13kg, nevím jak dlouho bych ji unesla ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Vídala jsem se tím důchodkyně dvě a vždycky jsme se jim smáli. Z opačného gardu? No a co, ať si všichni políbí
Proc jste se jim smali? Co je na tom k smichu?
Na blbé reakce se určitě připrav, stačí, když se někdo v pejskařské skupině zeptá na značku a zkušenosti a hned se tam může kupa lidí pominout
Přitom především mezi chovateli malých plemen to není nic neobvyklého, třeba na výstavy je to praktická věc, hlavně pokud těch psíků mají víc, nebo pak samozřejmě jako ve vašem případě ze zdravotních důvodů. Kamarádka ho má pro nemocného shi-tzu, který už nestačí svému mladšímu parťákovi. My jsme tak kdysi „venčili“ těhotnou jezevčici, když už chudák tahala pomalu břicho po zemi, v nevyužitém dětském kočárku ![]()
@Linda93 píše:
@Kresatkovi Batohy jsou super, taky jsem na ně koukala, ale moje váží 13kg, nevím jak dlouho bych ji unesla
No nosit 13 kg psa by ti asi dlouho nevydrzelo.
Klidne kup kocarek na psa, ja sveho psika vozila ve spodu kocarku (kdyb byly deti male), potom ho v kocarku vozila dcera se synem. ![]()
@Šmoulice Dělají se i batohy, které mají pevné dno a větší prostor, takže tam pejsek může sedět, ale moje by se tam asi nevešla, spíš pro malé pejsky
@Wani píše:
Proc jste se jim smali? Co je na tom k smichu?
Tak jedna ho i oblíkala a směšně to vypadá. Že si dělá ze psa dítě. Jsem holka z vesnice asi mě to překvapilo
dnes mě nepřekvapí už asi nic. Ale puberťáky by mohlo.
Já bych si na psa pořídila malou kárku. Takovou tu chalupářskou, drátěnou. S kočárkem bych si připadala jako cvok
Ale tak to je na osobním pocitu každého… Když už kočár, tak nějaký ten cyklo, přízemní… To mi i přijde pro psa nejpohodlnější.
Ale fakt je, že já už dnes mám jenom kočky a ty se v případě potřeby dají nacpat do kabelky a hodit přes rameno ![]()