Kočárek pro pejsky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21630
13.5.20 14:02

Mě osobně to přijde dost ujetý, a to bydlím v Praze, takže tu člověk potká ledasco. Úplně největší úlet bylo pro mě nosítko na břicho pro dva psy v nákupním centru. :roll: To jsem si myslela něco o střelenosti majitele. Nikdy bych si však nedovolila to jakkoliv komentovat směrem k těmto lidem, ať už verbálně nebo neverbálně.
A na druhou stranu, pokud má pes zdravotní problémy, tak to pro vás řešení je.
Osobně jsem se s děti velmi rychle naučila, že je mi absolutně jedno, jak se na mě okolí dívá a že si jedu podle svého. Hlavně v situacích, kdy mi děti vysekly vzteklou válecí scénu na ulici. To jsem stála a čekala, až je to přejde, protože jsem ze zkušenosti věděla, že nic jiného nepomůže. A pohoršené pohledy lidí okolo mě vůbec nevzrušovaly.
Postav se k tomu stejně a pokud kočárek pro svého pejska potřebuješ, tak si ho pořiď a na okolí kašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
13.5.20 14:02

Na vsi mame jednu pani s dcerou co jezdi jen na leto, maji psa v ruzovem golfaku, i se slunecnikem, kdyz se jdou koupat do reky tak maji pro nej takovy ten bazenek s palmickou. Videla jsem jak pani lize zmrzku na pul s tim psem… prijde mi to smesne a az uchylne.. ale pokud ma problemy tak jako docasne reseni proc ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3906
13.5.20 18:24

Občas to potkám, upřímně mi to legrační teda přijde, ale rozumem chápu, že existují stáří nebo nemocní psi, kteří neujdou víc než pár kilometrů, a nechodit kvůli tomu na výlety je blbost.

Jestli se bojíš reakcí, klidně bych tam tu cedulku „Jsem po operaci“dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.5.20 01:13

No lidi asi blbě čumět budou (taky čumím, když vidím něco takového), ale to ti může být fuk. Jestli to pes potřebuje.

Na druhou stranu bych fakt zvážila, co je tomu psovi příjemné a co už ne.
Vzít psa do košíku do Ikei mi přijde jako totál úlet. Jako pes se tvářil asi ok, ale to si nikdo nemůže snad ani myslet, že si to užil.
To samé váha, sáhni si do svědomí, jestli je pes štíhlý nebo tlustý, buldočci se snadno překrmí a pak je problém s pohybem taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.20 08:51

@Lucie_Sx
Svědomí mám čisté, s váhou určitě problém nemá, na to si dáváme pozor. Sama nemám ráda překrmené psy.
Neberu ji do ikea záměrně, jezdíme tam výjimečně když jedeme někam na výlet a jedeme kolem a určitě je lepší ji vzít sebou než ji nechat v autě. Skoro každý ji tam obdivoval, do košíku jsem ji dala i pelíšek, aby to měla pohodlné. Není to pro ni nic neobvyklého, že by byla ve stresu nebo tak a pár pejsků jsem tam takhle už viděla. Je zvyklá od mala, že s nama všude jezdí a cestuje, již jsme se 4× museli stěhovali do jiného města a ji tyhle změny vůbec nedělají problémy. A s tím jestli si to užívá? Je šťastná kdekoliv, kde je s náma. Neužívá si to, když ji necháme samotnou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.5.20 22:03
@Linda93 píše:
@Lucie_Sx
Svědomí mám čisté, s váhou určitě problém nemá, na to si dáváme pozor. Sama nemám ráda překrmené psy.
Neberu ji do ikea záměrně, jezdíme tam výjimečně když jedeme někam na výlet a jedeme kolem a určitě je lepší ji vzít sebou než ji nechat v autě. Skoro každý ji tam obdivoval, do košíku jsem ji dala i pelíšek, aby to měla pohodlné. Není to pro ni nic neobvyklého, že by byla ve stresu nebo tak a pár pejsků jsem tam takhle už viděla. Je zvyklá od mala, že s nama všude jezdí a cestuje, již jsme se 4× museli stěhovali do jiného města a ji tyhle změny vůbec nedělají problémy. A s tím jestli si to užívá? Je šťastná kdekoliv, kde je s náma. Neužívá si to, když ji necháme samotnou doma.

Tak jo, vzít Ikeu cestou někam jinam beru. Já si myslela, že jste vyjeli do Ikei a vzali psa s sebou. To by mi rozum nebral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.12.24 09:08

Jestli má pejsek zdravotní potíže tak batoh jinak na vodítku. Kočárek zakázat ;). Na to si pořiďte děti nebo panenku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15543
26.12.24 09:19
@Ari30 píše: Více

Nevyjadřuj se, když tomu nerozumíš. :roll:

Akorát jsi ze sebe udělala blbku. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
26.12.24 09:29

@Ari30 batoh pro buldoka po operaci zad? To mu ty záda zničíš úplně. Já kočár pro psy nemám a neplánuji, ale chápu to když někdo má už starého psa nebo po operaci a přece psa nenechá samotného celý den doma. Občas to vidím a neřeším. taky proč? Bud to má nějaký důvod nebo nemale mne kočár pro psy nikdo nenutí. věřím že většina lidí ho má z nějakého důvodu, nebo mají víc malých psů a pro rychlý převoz je pro ně ten kočár jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
26.12.24 17:25

Jakým právem někomu něco zakazuješ? Ať si v kočárku vozí třeba basu piv, co je ti po tom? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
27.12.24 08:55

A kdo to zakáže? Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...