Kočárek Quinny 4Freestyle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
20.9.04 21:47

Kočáry Quinny za nejlepší ceny

Smazáno na žádost exklusivního dovozce. Zdenek

• Citovat
  • Upravit
22
21.9.04 07:56

PetoHH a za kolik by byl kocarek Quinny 3XL COMFORT???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.9.04 19:24

Freestyle 3XL Comfort

Ahoj,
Freestyle 3XL Comfort mám zatím jen v modré barvě za 12.000,–Kč :roll:

• Citovat
  • Upravit
980
22.9.04 19:45

A co nějaká čtyřkolka Quinny - by nebyla? Myslím kompletní ( tedy i s hlubokou korbou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.9.04 21:45

Cena za Comfort 3XL Quinny

Tak ta cena za Quinny Comfort 3XL fubec neni tak super, to je proste bezna cena k sehnani. jasne sice se pise v nekterych cenicich 13tis a nejake drobne, ale pak Vam v obchode radi daji slevu, prikoupi napr. kompletu atd. takze na 12tis. se dostanete stejne:)

Za lepsi penizek by vazne nebyl?????

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.9.04 22:25

s Freestyle 4XL je to bída, jsou jen za plnou cenu. :cry: Co se týče Freestyle 3XL Comfort, tak v setu možná vyjde levněji, ale samostatně nikoliv. Korbička Dreami je využita jen několik málo měsíců,je relativně drahá a ne každý ji chce. :?:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.9.04 09:07

Tady zase někdo plká pěkný k*aviny. Je zajímavé, že Freestyle 4XL je ve výprodeji od Libfinu již asi jeden rok a PetraHH to má za plnou cenu?!

Quinny Freestyle 3XL lze koupit za dost výhodné ceny i od oficiálního dovozce. Na mnoha obchodech lze nyní komplet (kočár + lůžko + fusak + pláštěnka) sehnat o 7-8 tisíc levněji. Takže na konci dostaneme stejnou cenu jako od PetryHH. Navíc máte aspoň záruku na servis a víte kam s reklamací.

Je zajímavé, že tento inzerát se zde objevil 20. září tedy po oficiální výstavě Kind und Jugend v Německu, kde se představovala nová kolekce 2005. Právě od této výstavy začal výrobce s výprodejem kolekce 2004, protože ta se již vyrábět nebude! Na druhou stranu dovozce má tuto akci již od června.

Takže nejdříve je třeba uvézt fakta a nepsat nesmysly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.9.04 21:30

Kočáry QUINNY

Drahá paní anonymní-moudrá,
nevím proč Vás moje nabídka tolik popudila, ale nabízím co jsem schopna sehnat za solidní cenu. Freestyle 3XL je sportovní tříkolka, kterou většina lidí kupuje samostatně (t.j.bez korbičky),takže cena v setu není směrodatná. Co se týče záruky, tak je 2 roky a reklamace se ze zkušeností vyřizují v zahraničí (konkrétně v SRN) podstatně pružněji než u nás.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.9.04 22:17

Re: Kočáry QUINNY

PetraHH píše:
Drahá paní anonymní-moudrá,
nevím proč Vás moje nabídka tolik popudila, ale nabízím co jsem schopna sehnat za solidní cenu. Freestyle 3XL je sportovní tříkolka, kterou většina lidí kupuje samostatně (t.j.bez korbičky),takže cena v setu není směrodatná. Co se týče záruky, tak je 2 roky a reklamace se ze zkušeností vyřizují v zahraničí (konkrétně v SRN) podstatně pružněji než u nás.

Mě je Vaše nabídka upřímně zcela ukradená. Jenom ji bylo jaksi třeba uvést na pravou míru.

Zajímalo by mě, zda jste si vědoma toho, že porušujete exkluzivní smlouvu firmy s výrobcem, která kočárky dováží do ČR. Pokud je mi známo, tak vy takovouto smlouvu nemáte. To jenom tak, abyste si byla vědoma případných právních následků. Předpokládám, že veškerá oprávnění pro Vaši podnikatelskou (zejména živnostenský list) máte v pořádku. :! :?:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.9.04 13:32

Quinny

Pro klid Vaší roztrpčené duše Vám sděluji, že zboží je s fakturami a že jsem plátcem DPH. Exkluzivní smlouva je uzavřena mezi výrobcem a dovozcem, jak jste sám(a) uvedl(a) a tudíž ji mohu jen těžko porušovat. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.9.04 14:07

Re: Quinny

PetraHH píše:
Pro klid Vaší roztrpčené duše Vám sděluji, že zboží je s fakturami a že jsem plátcem DPH. Exkluzivní smlouva je uzavřena mezi výrobcem a dovozcem, jak jste sám(a) uvedl(a) a tudíž ji mohu jen těžko porušovat. :wink:

Drahá paní PetroHH,

asi Vám uniká smysl slov nebo jaksi nevíte, co které znamená. Slovo exkluzivní znamená, že nikdo jiný nemá oprávnění zboží uvedené v takovéto smlouvě prodávat. Takže až obdržíte dopis od právního zastoupení dovozce, tak nebuďte překvapená!

• Citovat
  • Upravit
22
24.9.04 19:36
Anonymní píše:
Tady zase někdo plká pěkný k*aviny. Je zajímavé, že Freestyle 4XL je ve výprodeji od Libfinu již asi jeden rok a PetraHH to má za plnou cenu?!

Quinny Freestyle 3XL lze koupit za dost výhodné ceny i od oficiálního dovozce. Na mnoha obchodech lze nyní komplet (kočár + lůžko + fusak + pláštěnka) sehnat o 7-8 tisíc levněji. Takže na konci dostaneme stejnou cenu jako od PetryHH. Navíc máte aspoň záruku na servis a víte kam s reklamací.

Je zajímavé, že tento inzerát se zde objevil 20. září tedy po oficiální výstavě Kind und Jugend v Německu, kde se představovala nová kolekce 2005. Právě od této výstavy začal výrobce s výprodejem kolekce 2004, protože ta se již vyrábět nebude! Na druhou stranu dovozce má tuto akci již od června.

Takže nejdříve je třeba uvézt fakta a nepsat nesmysly.

Ahoj, jsem nadšena z tvých vědomostí a ráda bych je využila. Je na internetu už někde kolekce 2005 vidět? Děkuji moc a krasný večer. P.S. Mne ta nabídka od Petry HH taky přišla nic moc:) Ale kočárek Quinny bych docela moc chtěla, tak se chytám všeho…

PetroHH nezlob se:)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.9.04 09:33

Nová kolekce Quinny 2005 je vidět na oficiálních stránkách Quinny (www.quinny.com . Na českých stránkách www.libfin.cz bude k vidění dle mého echa během týdne 41.

Kolekce Quinny 2005 dorazí do ČR a bude v prodeji od poloviny října.

A jenom bych rád upozornil ty, kteří si chtějí koupit ještě letošní kolekci, aby se zamysleli nad tím, zda chtějí originální doplňky či nikoliv, protože plno barev již není (nmapř. v Comfortu již 6 barev není k dispozici). A může se stát, že až si to rozmyslíte tak doplňky v barvě už opravdu nebudou 8O

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.10.04 13:34
No jo, jenze Quinny free style je ted v akci za 15 tis. Kdezto Jane je neskutecne drahy......
Anonymní píše:
Ahojky,

pisu svoji radu. kJako tehotna jsem byla presvedcena, ze si urcite poridim kocarek Quinny freestyle. technicke parametre ma uzasne, ale taaaaa korba. Je tak neskutecne malinka. Nakonec jsem se rozhodla pro Jane Forest (odpruzenej, kotoucova brzda). KOrba je o neco vecsi nez u Quinny..tedy o hodne vecsi.. ve prostred je vicemne rovna a ne zouzena jako je to u Quinny.

Na Jane nedam dopustit:))

Bublina
8O
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.5.05 20:33

QUINNY FREESTYLE 4 XL

Ahoj holky,
chcela by som vas poprosit o vase skusenosti s kocarkem QUINNY FREESTYLE 4 XL model 2004,
chcela by som vediet aka je manipulacia s kociarom,
ci je sportovna korbicka dostatocne prostorna,
ci sa daju dat zada az do lahu,
ake je polohovanie noziciek,
aky je velky nakupny kosicek
a ci da so stvorkolkou vyrazit na brusle.
Diky za odpovede.Jana.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí