Kočárek Quinny 4Freestyle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
30.3.04 21:59

kocarek quinny

Prosi poradte mi chci si koupit kocarek quinny 4freestyle a nevi jestli je tak dobry jak vsude pisou. Prosi o vase nazory na muj email stepanka.live@seznam.cz Diky moc vam vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
2.6.04 19:02

Ahoj,
také ho mám objednaný, zvolila jsem variantu čtyřklky namísto trojkolky… Líbí se mi systém odpružení i velikost korbičky.
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.8.04 23:05

Kocarek Quinny

Kocarek Quinny, ctyrkolku s hlubokou korbou Dreami mam a jsem z nej hodne nadsena. Koupili jsme verzi s zinilkovym vnitrkem, ktery je velmi prijemny pro dite (ted v lete tam davam jen plinku pod hlavicku) a dat se komplet vydelat a tudiz vyprat.
Kocarek dobre peruje - a zvlada i tezsi teren. Ctyrkolky maji velmi dobre zataceni prednich kol, takze vsechny zname a pribuzenstvo musim odnaucovat, aby kocarek zvedali, kdyz chteji zatocit - staci lehce zatlacit do strany a kocarek nalezite zatoci.
Nevyhodou muze byt ponekud mensi korbicka (v porovnani s nekterymi ostatnimi kocarky), Adam ma v peti mesicich lehce pres 70 cm a pocitam, ze za mesic, mesic a pul uz se do kocarku nevleze. Potom presedneme na sportak (na stavajici podvozek dame sportovni korbu).
Korba Dreami je super pro zimni miminka, protoze je opravdu dobre udelana, i zespod polstrovana, takze mate jistotu, ze dovnit se zima a vitr nedostane.
Male upozorneni na zaver: kocarek jsme objednavali a tudiz jsme ho v obchode nedostali sestaveny, ale zabaleny v original krabici. Doma ho narychlo sestavil manzel, v den kdy jsme prijeli s porodnice a ja pak nadavala, ze se s kocarkem neda jezdit - v tom spechu na:,–(it obracene predni (zataceci) osu kolecek, takze kocarek byl velmi spatne ovladatelny (zatacel vzdy opacne nez jste chteli). Jake bylo moje nadseni, kdyz na to po trech mesicich prisel! Takze pozor pri sestavovani!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.8.04 21:52

Já mám Quinny freestyle 3-kolku, ale o to nejde… S kočárkem jsem celkem spokojená, souhlasím s tím, co píšete. Mám trochu vítku ke korbičce Dreami - když jsem v ní vozila malého v zimě, zdál se mi „dekl“ přes peřinku u hlavičky málo vysoký - mohl by víc bránit proti větru. Ale to polstrování je fakt super!
Je pravda, že korbička je o něco menší, taky už budu muset začít používat sporťák (malému taky bude 6 měsíců). S ním ještě zkušenosti nemám, ale myslím, že je škoda, ža na něm není vpředu takové to klasické madlo, kterého se děti v sedě drží (jsou jen popruhy). Taky jsem zvědavá, jak ve sporťáku malého zajistím v zimě. Mám sice ten originální fusak, ale to se mi zdá málo. Škoda že ten sporťák nemá ještě nějaký „nánožník“, jak ho všude vidím… Jak to plánuješ Ty, Alice?
Díky za tip! Ahoj Majda

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.8.04 23:00

Quinny

Ahoj Majdo,

je zajimave, ze madlo u sportaku nemas - my ho tam mame (i ty zminovane popruhy). Da se uplne oddelat, takze se muzeme rozhodnout, jestli ho tam dat, nebo ne.Mozna je to rozdil mezi trikolkou a ctyrkolkou… Nevim.

Co se tyce nanozniku na zimu, tak to resime uplne stejny problem. Taky mam original fusak a taky si nejsem uplne jista, jestli to bude na zimu do sportaku stacit. Zatim me napadlo pouze v pripade potreby pridat do fusaku na nohy jeste teplou deku a pak to cele zapnout. Snad to bude stacit. Pokud budes mit lepsi napad, urcite dej vedet.
 Alena

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.8.04 09:44

Ahojky těhulky,

prosím poradíte mi na jakých stránkách je kočárek quinny k vidění?

Děkuju
Denisssa

• Citovat
  • Upravit
449
6.8.04 12:29

Ahoj Deniso,
zkus třeba http://www.kocarky.com/ kde ti i milá paní Daniela zodpoví případné dotazy nebo jsou k vidění i na www.e-detskysvet.cz Zatím ahoj Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.8.04 21:37

Nebo zkus primo informace od dovozce:

www.libfin.cz

• Citovat
  • Upravit
22
10.9.04 19:57

quinny

Ahoj holky, tak jeětě k těm kočárkům quinny, já bych si ho taky docel amoc přála a to ted ten novy Quinny 3XL Freestyle Comfort s otocnym koleckem, jaky mate na nej nazor? Uz jste honekdo videli v realu? A co celkove Quinny? Ja jsem potkala ve meste pani co mela starsi Quinny, ctyrkolku bez zatacecich kol a docela jsem cucela, co je to za smejd. Pani akorat nazvedavala kocarek na obrubnik a madlo kocarkumela skoro az nekde u silnice a predni kola ne a ne se nadzvihnout. Az po jake dobe, takze to vypadalo dost drasticky. Myslite ze se jednalo o nejakou chgybu kterou vyrobce jiz vychytal. Tak yta pani rikala, ze uz ho maji dvakrat vyztuzeny (konstrukci) protoze jim uz dvakrat praskla. Mela v tom asi tak 2lety dite a bylo tam jak sardinka (mluvim o sportaku:). Tak ja vam nevim, ale jinak s emi moc libi…
P.S. V Nemecku se daji pry poridit vyrazne levneji, nevite o nejake nemecke stranecce, kde bych si ty ceny vyhledala?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.9.04 21:15

Ahoj maminky,
mam Quinny Freestyle trikolku a jsem s ni moc spokojena. Hluboka korbicka je teda opravdu dost mala, Simon v ni vydrzel asi do 7 mesicu (i s fusakem:), a zrovna v zime jsme museli prejit na sportak. Chci vas uklidnit, ze fusak stacil, i kdyz zijeme v horach; pri vetsi zime jsem ho jeste zabalila do deky a bylo to. Navic se kocarek skvele ovlada, je fajn i na snehu a v terenu. Jen mi trochu vadi malej prostor v kosi na nakup a tak.
Tak at dobre vyberete a vy i miminka jste spokojene!
 Niki

• Citovat
  • Upravit
22
11.9.04 09:09

Freestyle tříkolka

Ahojky, píšeš, že jste z hor, máš tříkolku a strašně si to chválíš. To mne moc zaujala. Já jsem freestyle zamítla, protože sice naklápěcí kolo mne šíleně lákalo, ale vadí mi, že nemápol. nožičky a madlo před dítkem. napiš mi, jak se to dá bez toho zvládnout!!! Děkuji H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.9.04 13:08

Ahoj,
to chybejici madlo mi taky nejdriv vadilo, ale da se to i bez nej. I kdyz je malej ve svych 17 mesicich docela divoch, tak ksiry ho (zatim:) bezpecne udrzely. A to i kdyz ma jen ty kolem pasu (ty horni pres ramena si ze sebe okamzite sunda). Ale myslim, ze se da urcite koupit nejaky podobny model, kde madlo je…?
 N.

• Citovat
  • Upravit
22
11.9.04 20:28

To určitě dá, ale ani se neptej na cenu, škoda mluvit! Možná spíš sehnat nějaké univerzální, které by se tam dalo připnout. už jem o něm i slyšela na www.detskydum.cz ale už se tam nemohu 14dni pripojit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.04 12:10

Ahojky,
ten napad jsem mela taky, nez me v obchode zklamali - na tenhle model proste madlo nejde. Ale koukla jsem na ty stranky Detskeho domu, maji tam Quinny Freestyle 3XL Comfort, ktery vypada, ze ma vsechno potrebne vcetne madla a je jen o necelou tisicovku drazsi. Tak treba ten? :)
 N.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.9.04 14:39

Ahojky,

pisu svoji radu. kJako tehotna jsem byla presvedcena, ze si urcite poridim kocarek Quinny freestyle. technicke parametre ma uzasne, ale taaaaa korba. Je tak neskutecne malinka. Nakonec jsem se rozhodla pro Jane Forest (odpruzenej, kotoucova brzda). KOrba je o neco vecsi nez u Quinny..tedy o hodne vecsi.. ve prostred je vicemne rovna a ne zouzena jako je to u Quinny.

Na Jane nedam dopustit:))

Bublina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4