Kočárek Tábor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1780
8.1.13 07:58

Kočárek Tábor

Ahoj Holky, Jste některá z okolí tábora? Já už ted sice je brzo, ale pokukuju po kočárku a přijde mi, že v Táboře nic moc není. A nebo já jsem asi moc náročná na to jakej by měl ten kočárek být. Jak velkou korbičku máte? Mě to přijde všechno hrozně malinky a každa moje kamaradka si ted kupuje další, větší kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7907
8.1.13 08:08

@Mimise já obědnávala přes internet.Leda koukni do domečku u Mounfildu. jinak nic.. :nevim: Já mám firkona, Obr korba jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.1.13 08:14

Ahoj, už sice nejsem místní, ale v Táboře jsem spoustu let bydlela, a tak jsem kočárek taky tam vybírala…
Nejdřív jsem tedy hooodně studovala dikuze na netu (hlavně tady na Emiminu :-D), a právě vybírala kočárek s velkou korbičku a pak naživo jela okouknout do obchodu. Jeden je v Čekanicích, jmenuje se Honzík, další pod Sezimovem Ústím dvojkou u Mountfieldu, je to takový malý schovaný domek, myslím Dětský ráj a ještě jsem nějaký obchod viděla v OC Dvořák (tuším Beruška) Tak přeji hezké vybírání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
8.1.13 08:20

@cincula Beruška to má jen na katalog. neomaká se. Mounfild jo to jsem myslela a a Honzík asi už v čekanicíh…no myslím že už ne. Ale třeba kecám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.1.13 08:25

Honzík je kousek od nádraží. Právě mi přijde, že je tady toho málo. Na internetu jsou krásné kočárky, ale bojím se ho koupit aniž bych si ho ošahala. a ve Dvořákovi je ale tam jsou jen kočárky z druhé ruky a nejsou nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.1.13 08:32

Myslím vedle OD Dvořák, jak je ta nová pasáž, nevim jak se to jmenuje, ale v přízemí je Nordblanc a Bushman, tak v prvním patře je hračkářství a vzadu je koutek s věcma pro miminka, postýlky a tam taky nějaký kočárky maji, jinak asi prostudovat na netu a vyrazit někam do většího města no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
8.1.13 08:43

V Táboře toho opravdu moc není. Nejvíc kočárků mají v tom Honzíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.1.13 08:45

Asi nám nezbyde nic jineho než zajet do Budějek atd. Já jsem puvodně z Brna tak mě zaskočilo, že je tady toho tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
8.1.13 08:49

Ono se do toho asi nikomu moc nechce. Což je pochopitelný. Většina lidí přijde, omaká, pojezdí, složí rozloží, řekne nashledanou a objedná na internetu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
8.1.13 09:55

Nebo zkuste zajet do Prahy - Spuntik v Radotine, Detsky raj ve Vysocanech, tam maji vsude spousty kocarku :-) Pripadne ted nekdy v breznu bude veletrh For Kids v Letnanech, loni tam byla spousta kocarkaru (plus se mi osvedcilo koukat se po kocarech, co tam maji ostatni maminky a pokud se mi nejaky libil, tak jsem se rovnou zeptala, co to maji :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
8.1.13 10:52
@Mimise píše:
Ahoj Holky, Jste některá z okolí tábora? Já už ted sice je brzo, ale pokukuju po kočárku a přijde mi, že v Táboře nic moc není. A nebo já jsem asi moc náročná na to jakej by měl ten kočárek být. Jak velkou korbičku máte? Mě to přijde všechno hrozně malinky a každa moje kamaradka si ted kupuje další, větší kočár.

Tak koukni do Domečku na sezimáku, něco málo mají v Atlantisu, nějaká prodejna je ve Dvořákovi a asi největší a nejrozmanitější je Honzík na blaňáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
8.1.13 10:57
@Petra2829 píše:
@cincula Beruška to má jen na katalog. neomaká se. Mounfild jo to jsem myslela a a Honzík asi už v čekanicíh…no myslím že už ne. Ale třeba kecám.

jo tak to jsem nevěděla, že v Berušce je jen katalog :-) byli jsme ve Dvořákovi před vánoci a zahlídla jsem koutkem oka Beruška kočárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
8.1.13 11:06

@cincula Jsou bazarové :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie