Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Holky, Jste některá z okolí tábora? Já už ted sice je brzo, ale pokukuju po kočárku a přijde mi, že v Táboře nic moc není. A nebo já jsem asi moc náročná na to jakej by měl ten kočárek být. Jak velkou korbičku máte? Mě to přijde všechno hrozně malinky a každa moje kamaradka si ted kupuje další, větší kočár.
@Mimise já obědnávala přes internet.Leda koukni do domečku u Mounfildu. jinak nic..
Já mám firkona, Obr korba jsem spokojená.
Ahoj, už sice nejsem místní, ale v Táboře jsem spoustu let bydlela, a tak jsem kočárek taky tam vybírala…
Nejdřív jsem tedy hooodně studovala dikuze na netu (hlavně tady na Emiminu
), a právě vybírala kočárek s velkou korbičku a pak naživo jela okouknout do obchodu. Jeden je v Čekanicích, jmenuje se Honzík, další pod Sezimovem Ústím dvojkou u Mountfieldu, je to takový malý schovaný domek, myslím Dětský ráj a ještě jsem nějaký obchod viděla v OC Dvořák (tuším Beruška) Tak přeji hezké vybírání ![]()
@cincula Beruška to má jen na katalog. neomaká se. Mounfild jo to jsem myslela a a Honzík asi už v čekanicíh…no myslím že už ne. Ale třeba kecám.
Honzík je kousek od nádraží. Právě mi přijde, že je tady toho málo. Na internetu jsou krásné kočárky, ale bojím se ho koupit aniž bych si ho ošahala. a ve Dvořákovi je ale tam jsou jen kočárky z druhé ruky a nejsou nic moc.
Myslím vedle OD Dvořák, jak je ta nová pasáž, nevim jak se to jmenuje, ale v přízemí je Nordblanc a Bushman, tak v prvním patře je hračkářství a vzadu je koutek s věcma pro miminka, postýlky a tam taky nějaký kočárky maji, jinak asi prostudovat na netu a vyrazit někam do většího města no ![]()
V Táboře toho opravdu moc není. Nejvíc kočárků mají v tom Honzíku.
Asi nám nezbyde nic jineho než zajet do Budějek atd. Já jsem puvodně z Brna tak mě zaskočilo, že je tady toho tak málo.
Ono se do toho asi nikomu moc nechce. Což je pochopitelný. Většina lidí přijde, omaká, pojezdí, složí rozloží, řekne nashledanou a objedná na internetu. ![]()
Nebo zkuste zajet do Prahy - Spuntik v Radotine, Detsky raj ve Vysocanech, tam maji vsude spousty kocarku
Pripadne ted nekdy v breznu bude veletrh For Kids v Letnanech, loni tam byla spousta kocarkaru (plus se mi osvedcilo koukat se po kocarech, co tam maji ostatni maminky a pokud se mi nejaky libil, tak jsem se rovnou zeptala, co to maji
)
@Mimise píše:
Ahoj Holky, Jste některá z okolí tábora? Já už ted sice je brzo, ale pokukuju po kočárku a přijde mi, že v Táboře nic moc není. A nebo já jsem asi moc náročná na to jakej by měl ten kočárek být. Jak velkou korbičku máte? Mě to přijde všechno hrozně malinky a každa moje kamaradka si ted kupuje další, větší kočár.
Tak koukni do Domečku na sezimáku, něco málo mají v Atlantisu, nějaká prodejna je ve Dvořákovi a asi největší a nejrozmanitější je Honzík na blaňáku
@Petra2829 píše:
@cincula Beruška to má jen na katalog. neomaká se. Mounfild jo to jsem myslela a a Honzík asi už v čekanicíh…no myslím že už ne. Ale třeba kecám.
jo tak to jsem nevěděla, že v Berušce je jen katalog
byli jsme ve Dvořákovi před vánoci a zahlídla jsem koutkem oka Beruška kočárky