Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, já mám také TAKO a jsem s ním spokojená. Malý má 9 měsíců, 8.5 kilo a 76cm a vlezeme se v pohodě i s fusakem. Nevýhodou jak je tu už psané je váha a skladnost v kufru. Ještě jsem nemusela dotahovat matičky nebo něco podobného a to jezdím po hrozném terénu(samé díry) a ve sněhu se mi jezdilo docela dobře. Ale to asi záleží na náročnosti maminky a vkusu. ![]()
Já jsem byla z Takem spokojená, dokud jsem neměla k dyspozici auto. Dokud nakládal kočárek do auta manžel, bylo vše v poho. Je opravdu hodně těžký a hůř se skládá. Nákupní košík velký, ale hůř přístupný. Ve sněhu se mi sním jezdilo dobře. Až teď na konci zimy jsem koupila sporťák z důvodu, že je lehký a mám ho hned naložený v autě.
Ahoj,
tak my mame take TAKO.
Samozrejme existuji lehci kocarky asi i lepsi, ale ja si stezovat nemuzu.
Ja puvodne koukala na trikolky, ale pak se mi zdalo, ze nebudou moc stabilni.
A ted jsem rada, ze jsme koupili TAKO.
Je tezke - ale zase stabilni - zaplatpanbuh - nase zvedave ditko proste v kocarku nesedelo, ale viselo na ksirach z kocarku a ziralo na kolecka ........
Nemit tezky kocar tak jsme asi nemohli jezdit na prochazky. Prenosna taska je s pevnym dnem a se striskou - ta se nam v zime moc osvedcila.
Jezdime i dost v terenu takze jsem rada, ze nemam pohybliva kolecka, vaha mi vubec nevadi.
Na cesty do mesta mam ted golfky - preci jen kdyz se potrebuji spolehnout na sebe tak proste nic jineho neunesu a kocar lehci napr. o 4 kila by mi take nepomohl.
Je dobre rozhodovat se take podle toho kde kocar bude pouzivany. Parametry pro mesto nebo pro teren se preci jen budou lisit. Je i rozdil, zda budes jezdit v zime take snehem nebo po uklizenem chodniku.
Myslim, ze kazdy vyrobce ma dobre i spatne kusy. O TAKO kocarcich jsem cetla take plno stiznosti. A jsem rada, ze konecne take nekdo pise i nejaka pozitiva. Uz jsem myslela, ze jsem jedina, kdo si zrovna nestezuje.
Za 17 mesicu pozivani jsme jen dotahli sroubky a ulitnul mi cudlik, ktery se macka pro nastaveni rukoveti - v servisu mi ochotne dali novy (mam starsi model). Nedavno jsem se divala na nove modely a moc se mi libily.
Katka
Ahoj,
tak já teda nemám Tako, ale jediné co k tomu můžu říct, že u nás ho má snad každá maminka, proto se mi docela zprotivil.
Ale třeba je dobrý. Ikdyž bych tomu moc nevěřila, protože s kočárky z Polska mám své zkušenosti. Ale je to jen můj názor.
Dobrý večer,
máte, prosím, někdo zkušenosti a Tako Laret?
líbí se mi, že je lehký, krásně se ovládá, je levnej a krááásnej ![]()
ale každej říká Tako nebrat, ale když se ptám proč, není mi schopen odpovědět, nebo říká, že jsou těžké (ano to byly předcozí verze před x lety)
poraďte ![]()
Já mám tako captiva turbo dream a jsem spokojená, ale je fakt, že je těžší, jinak super
Já mám tako warior a jsem spokojená. Právě že si myslím, že už je na trhu tolik kočárků, že ne každý má zrovna Tako.Ono třeba je někdy na chlup stejný vzor, ale je to jiná značka. Jinak jestli je těžký to nevím, nezvedám ![]()
@Bavi no já ho tahám do schodů, takže mi přijde těžší, ale neadí mi to ![]()
http://www.kocarky-ostrava.cz/…-bezova-138/
mně se líbí tento, ale nevím, zda není ta barva nepraktická
jinak jiná barva připadá v úvahu poze celočerný nebo šedočerný- jiný nechci ![]()
@valina1 každej říká „Tako nebrat“, protože je to polská výroba…ale já tohle nemůžu potvrdit, mám Tako Warrior a naprostá spokojenost, jedinou vadou je to, že materiál je asi míň kvalitní a na sluníčku dost vybledne ale jinak funkčnost a vše ostatní na jedničku ![]()
Já mám teda ten zeleno černý a jsem naprosto spokojená, letošní léto jak jistě samy víte bylo dost slunečné a barva nevybledla, je lehce ovladatelný, i celkem lehký, manipulace s ním je jednoduchá, do mýho mini auta se v pohodě vejde… no prostě jsem spokojená no. ![]()
Paráda, tak ho asi vezmu…maji ho ted u nas v akci see vsim vsudy za 8500,– je tam teda autosedacka, taska, plastenka, destnik, sit protii hmyzu, to je myslím vše