Kočárek Tako

Napsat příspěvek
Velikost písma:
492
30.11.12 21:54

Já teda jezdím dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, tak aby se mi nehoda nestala, jistě, na silnicích jsou i tací kteří mě můžou nabourat, ale zase ty sedačky ke kočárku nemůžou být tak nebezpečný, protože by je nevyráběli, a pokud se používají tak jak mají tak jistě dostatečnou ochranu… toť zase můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
1.12.12 08:53

@paam no je to dost naivní představa, ono mnoha výrobcům jde hlavně o zisk, ne o bezpečnost. A jak říkám, mrkněte někdy na ty videa, když se testují autosedačky, opravdu ne všechny zajistí bezpečnost takovou, jako ty opravdu kvalitní. Opravdu bych se nespoléhala na to, že by přece nevyráběli něco nekvalitního nebo nebezpečného. Chodítka pro děti taky nejsou dobrá a přesto se vyrábí a prodávají. Cigarety jsou taky nebezpečné a prodávají se a tak bych mohla pokračovat…

Nechci tu nikoho přesvědčovat, samozřejmě rozhodnutí je na vás ale prostě si myslím, že lidi kupují strašně moc zbytečných věcí a nad těmi opravdu důležitými váhají. A kupovat autosedačku ke kočárku jen proto, abych ji na něm mohla vozit, to by mě nenepadlo, miminko má stejně být v autosedačce jen nezbytně nutnou dobu, takže vozit ho v ní po nákupech jak to občas vídám, to fakt nechápu. A kvalitní autosedačka, která vychází dobře v testech se dá sehnat za 3500 Kč, když narazíte na akci, tak ještě levněji a to za bezpečí dítěte stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.8.17 00:34

Maminy byla by jste některá tak hodná a poslala mi rozměry koše na nákup od kočárku Tako Warrior :) diky moc :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí