Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem a konkrétně verzí slim? ( někde jsem četla že si maminky stěžovaly na materiál kočárku ale nevím jestli to bylo u tehle verze nebo u jiné) predem dekuji za vase reakce
![]()
Máte zkušenost s Tako Ballila?
Přidejte zkušenost s Tako BallilaMa ho kamaradka v bilo ruzove kocarek je nadherny a velik. Ale po kazdem desti musi utrit konstrukci,1× 14 jeji pritel tu konstrukci lesti a to kvuli tomu ze jinak rezne. Jsem zvedava co bude delat v zime. Taky si spolu jen tak nevyjedem na vylet. Mam auto hatchback a pokud dozadu nalozim jeji podvozek tak nemam kam dat svuj natoz treba nakup. Jinak kombinace ji stala cca 11 tis a uz ted pocita s tim ze koupi nejaky skladny kvalitni sportak coz bude dalsich cca 6 tis. Ja mam concord wanderer z druhe ruky za 14 tis a nemusim uz investovat nic. A mam kvalitni nemecky kocarek, ktery nemusim porad omyvat. I kdyz po posledni prochazce lesem by to potreboval ![]()
@Eliskaxox my by sme tu konstrukci meli mit natrenou na cernou barvu tak snad tam ten problem s reznutim tak hrozny nebude
a z jakeho materialu ten kocarek je? Myslim korbicku
@tvetinka takovy polosustak a mam dojem kozenka
jako material se mi nezda spatny. Jezdi s nim 2 mesice a kocarek vypada porad krasne. Jinak to reznuti kolem nytu je pry problem i u Roanu a ty maj taky cerny konstrulce. Ja myslim ze problem je v tom ze tyhle kocarky maji kovovy ty konstrukce a ne hlinikovy a proto reznou. Za me tento kocarek ano ale jen hluboky a pak az mimi zacne sedet tak nejaky kvalitni sportak a tenhle dokud je pekny schovat na druhe nebo prodat
@Eliskaxox takze jak ma kamaradka ten bilo ruzovy tak ta bila je asi kozenka a ruzova sustak? No my hlavne potrebujeme aby mel kocarek veliky kolecka a to i u toho sportaku
@Eliskaxox myslis ty kola? Protoze budeme potrebovat sportak i na zimu a u nas byva problem se snehem moc nam tady nepluhuji je tu chranena krajina oblast tak ani nesoli a s malymi koly bych tady nemela ve snehu zadnou sanci ![]()
@tvetinka Tak ja si myslim ze na takovy hory snehu je kocarek dost tezky a udres se. Zkus se podivat spis na kocarky Baby Jogger nebo TFK Joggster a tak. To jsou sice trikolky ale delany do nepohody a terenu. Myslim ze ti poslouzi lepe. A pokud jde o finance, radeji takovy kvalitni lehky a pouzity nez takovou tezkou polskou herku. Zkus spis hledat diskuzi kocarek na hory