Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj..prosim o radu..ktery z techto dvou kocarku si myslite, ze je lepsi? Hartan jsem si vcera vyzkousela, ale easywalker nemuzu sehnat.
Budu rada za kazdou radu.
Na Hartan nejsou moc dobre recenze.ma pry spatne teziste a blbe se ovlada kdyz je sedacka v lehuu ![]()
Kdyby jste nahodou vedeli, kde se da omrknout ten easywalker v okoli Ostravy, noveho jicina tak.mi prosim. dejte vedet.
Predem moc dekuju ![]()
Máte zkušenost s EasyWalker Qtro Plus?
Přidejte zkušenost s EasyWalker Qtro PlusAhoj. Puvodne jsem chtela Hartan racer gt s bilou kozenou korbirckou. Bohuzel podvozek je hrozne tezky, ani slozeny neuzvednu, natoz abych ho byla schopna skoro kazdy den nakladat do auta. Ted se rozhoduji mezi Inglesina Quad nebo Stokke crusi. Jsou moc hezky, krasne se ovladaji a maji lehke a snadno slozitelne podvozky.
@Claire00 dekuji ![]()
Myslela.jsem si to..ta cena podle me neodpovida kvalite
@Allisenka Hartan je kvalitni kocarek, jen neodpovida moji fyzicke sile lol: Inglesina quad se mi lehce ovlada jednou rukou.
@Allisenka zkus hledat i jine znacky, co treba Teutonia. Terenich kocarku je hodne. Ja hledam kocarek vice do mesta, obcas do terenu. Jeden prodejce nam rekl, ze nikdy nenajdeme kocarek, ktery bude 100% splnovat nase pozadavky. ![]()
Jenze tu u nas asi nikde nesezenu..ani v ostrave jsem ji nikde nevidela..
Já mám Hartan Racer GT a jsem s ním maximálně spokojená. Kočárek je kvalitní, využívám ho denně už 16 měsíců a nebyl s ním jediný problém, nikde se netrhá, vypadá pořád jako nový. Není nijak těžký, já ho unesu celý i s 11kilovým dítětem.