Camarelo Art 2014 alebo Camarelo Malaga?

5
3.9.14 14:42

Camarelo Art 2014 alebo Camarelo Malaga?

Máte stýmito kočíkmi skúsenosti? Ktorý z nich je lepší? Ja sa medzi nimi neviem rozhodnúť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Camarelo Malaga?

Přidejte zkušenost s Camarelo Malaga
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1051
3.9.14 15:01

@Deniii525 za mě jedině nějaký model Tako Alive :) Camarelo Malaga má kamarádka a už se jí rozsejpá a byla s ním už na reklamaci!!Celkově se mi Camarelo nelíbí jak vzhledem, tak použitýmy materiály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.9.14 15:03

Camarelo Malaga jsem měla možnost vyzkoušet a za mě se s ním dobře jezdí a majitelka je s ním spokojená, bez problémů, bez poruchy. Mám ho také objednaný. Líbí se mi i vzhledově, je prostorný, lehký. Neřeknu ti, který z těch dvou typů, já vybírala podle toho, který se mi líbil. Prý se tyhle kočárky hodně prodávají. Vadný kus můžeš najít úplně u všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.9.14 15:11

@Pomka když porovnám tyto dvě značky, tak je kvalitou a zpracováním vítězem jednoznačně Tako. Tako se hojně prodává i v Německu pod zn. Knorr-baby a věř, že si němci nepřipustí k tělu nějakej šmejd. Navíc se všichni polští výrobci kočárků učí od firmy Tako… a to už je co říct :mavam:

Příspěvek upraven 03.09.14 v 15:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.9.14 15:12

@Pavla087 neříkám, že Tako je špatný, jen říkám, že Camarelo je podle mého dobrý kočárek. Známí mají Cam, který se pohybuje na nějakých 20tis., ne-li víc a problémy s ním mají taky. Prostě záleží na kusu. Neřekla bych, že zrovna Tako bude ten top vítěz mezi kočárky :-) záleží na zkušenostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.9.14 15:15

@Pomka Ano nic není 100% ale Camarelo je „jen“ pár let na trhu a Tako pomalu 30 let takže nějaké zkušenosti musí mít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.9.14 15:17

@Pavla087 jasně, ale délkou působení na trhu se nevyznačuje lepší nebo horší výrobek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.9.14 15:19

@Pomka Myslíš že Tako je horší když se od něj všechny polské značky učí? No nevím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.9.14 15:22

@Pavla087 neříkám, že je horší, vždyť jsem to už psala, proč se rozčiluješ? :D Máš svůj názor, já ti ho neberu, jen jsem napsala, že jsou lidi, kteří jsou s Camarelo spokojení, vadný kočárek může mít každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.9.14 15:26

@Pomka Nikdo se tu nerozčiluje :D Mě se i víc líbí Tako. Camarelo je ještě v plenkách :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.9.14 15:26

Ved práve, že vadný kus sa može pritrafiť aj u kvalitnej značky :) čítala som dosť recenzií a sú aj negatívne aj pozitívne, mne sa značka Camarelo vzhladovo velmi páči ani mi nevadí že je Poľský ked v dnešnej dobe je skoro všetko z Poľska :D Mne tieto dva typy pripadajú skoro rovnaké až na ten vzhlad, ten je trošku rozdielny :) Velmi mi padol do oka v obchode Camarelo Art v tmavo-modro-bielej verzii s ornamentmi na tmavej časti a Malaga v čierno-modrej farbe :) Aj cenovo sú prístupné, už sa len rozhodnúť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
3.9.14 15:32

@Deniii525 Tako Alive má větší korbu…a na Camarelo Art praská to okýnko co je v nánožníku. No, je to tvoje volba. Přeju šťastnou ruku při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.9.14 15:42

@Deniii525 modrej je krásnej, jestli tě neomezuje výběr barev, tak schvaluju (my čekáme holku, takže to nešlo :-) ). Jestli máš možnost, jeď se na ně podívat někam do obchodu. Ať už si vybereš jakoukoliv značku. Někdy je to docela rozdíl (obrázek versus realita). Nejen barva, ale i materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.9.14 15:48

Videla si je uz v realu? jsou lehký, ale kvalita nic moc :? za tu cenu se da koupit mnohem lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.9.14 16:19

@Mamina6699 můžeš napsat některá negativa? Chtěla bych vědět, na co si dát pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí