Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte stýmito kočíkmi skúsenosti? Ktorý z nich je lepší? Ja sa medzi nimi neviem rozhodnúť ![]()
Máte zkušenost s Camarelo Malaga?
Přidejte zkušenost s Camarelo Malaga@Deniii525 za mě jedině nějaký model Tako Alive
Camarelo Malaga má kamarádka a už se jí rozsejpá a byla s ním už na reklamaci!!Celkově se mi Camarelo nelíbí jak vzhledem, tak použitýmy materiály…
Camarelo Malaga jsem měla možnost vyzkoušet a za mě se s ním dobře jezdí a majitelka je s ním spokojená, bez problémů, bez poruchy. Mám ho také objednaný. Líbí se mi i vzhledově, je prostorný, lehký. Neřeknu ti, který z těch dvou typů, já vybírala podle toho, který se mi líbil. Prý se tyhle kočárky hodně prodávají. Vadný kus můžeš najít úplně u všeho.
@Pomka když porovnám tyto dvě značky, tak je kvalitou a zpracováním vítězem jednoznačně Tako. Tako se hojně prodává i v Německu pod zn. Knorr-baby a věř, že si němci nepřipustí k tělu nějakej šmejd. Navíc se všichni polští výrobci kočárků učí od firmy Tako… a to už je co říct ![]()
Příspěvek upraven 03.09.14 v 15:13
@Pavla087 neříkám, že Tako je špatný, jen říkám, že Camarelo je podle mého dobrý kočárek. Známí mají Cam, který se pohybuje na nějakých 20tis., ne-li víc a problémy s ním mají taky. Prostě záleží na kusu. Neřekla bych, že zrovna Tako bude ten top vítěz mezi kočárky
záleží na zkušenostech.
@Pomka Ano nic není 100% ale Camarelo je „jen“ pár let na trhu a Tako pomalu 30 let takže nějaké zkušenosti musí mít ![]()
@Pavla087 jasně, ale délkou působení na trhu se nevyznačuje lepší nebo horší výrobek…
@Pomka Myslíš že Tako je horší když se od něj všechny polské značky učí? No nevím!!
@Pavla087 neříkám, že je horší, vždyť jsem to už psala, proč se rozčiluješ?
Máš svůj názor, já ti ho neberu, jen jsem napsala, že jsou lidi, kteří jsou s Camarelo spokojení, vadný kočárek může mít každý.
@Pomka Nikdo se tu nerozčiluje
Mě se i víc líbí Tako. Camarelo je ještě v plenkách ![]()
Ved práve, že vadný kus sa može pritrafiť aj u kvalitnej značky
čítala som dosť recenzií a sú aj negatívne aj pozitívne, mne sa značka Camarelo vzhladovo velmi páči ani mi nevadí že je Poľský ked v dnešnej dobe je skoro všetko z Poľska
Mne tieto dva typy pripadajú skoro rovnaké až na ten vzhlad, ten je trošku rozdielny
Velmi mi padol do oka v obchode Camarelo Art v tmavo-modro-bielej verzii s ornamentmi na tmavej časti a Malaga v čierno-modrej farbe
Aj cenovo sú prístupné, už sa len rozhodnúť ![]()
@Deniii525 Tako Alive má větší korbu…a na Camarelo Art praská to okýnko co je v nánožníku. No, je to tvoje volba. Přeju šťastnou ruku při výběru.
@Deniii525 modrej je krásnej, jestli tě neomezuje výběr barev, tak schvaluju (my čekáme holku, takže to nešlo
). Jestli máš možnost, jeď se na ně podívat někam do obchodu. Ať už si vybereš jakoukoliv značku. Někdy je to docela rozdíl (obrázek versus realita). Nejen barva, ale i materiál.
Videla si je uz v realu? jsou lehký, ale kvalita nic moc
za tu cenu se da koupit mnohem lepsi
@Mamina6699 můžeš napsat některá negativa? Chtěla bych vědět, na co si dát pozor…